You are not fully dressed until you wear a smile

I går fikk jeg en idè etter at jeg så en video som Caroline Maria hadde lagt ut på bloggen sin for en stund siden. Hun hadde lagd en video med øynene til mange forskjellige folk. I stede for øyne brukte jeg smilet til forskjellige venner. Bildene/videoene som er med er nokså gamle ettersom det er den eneste av pc'ne mine som fungerer for tiden. Den andre er helt på styr, så får vel sende den til reperasjon, selvom jeg har mer lyst til å invistere i en ny. 

Hva syns du om videoen? 
-Vanessa 

God helg

video:kjdhjhsdk
Vanessa

Megan Nicole


Er det en av youtube-stjernene jeg alltid har hatt sansen for så er det Megan Nicole. Ikke bare er hun utrolig flink til å synge og har en bra stemme, men hun har jo bare et super herlig utseende. Endelig har hun også kommet med egen sang, og jeg har allerede spilt den minst 10ganger, og det er nok bare i dag. Tidligere har hun kun kommet ut med cover sanger, så syntes det var gøy at hun kom ut med egen sang nå. Det er velfortjent, og jeg syntes det er godt jobbet til å være hennes første egen sang. 

Selv syntes jeg en av de fineste sangene hun har kommet med er pray, som egentlig synges av Justin Bieber.

Hva syns du om Megan Nicole, og har du noen "youtube favoritter"?
-Vanessa 

Hytteturen til Lindesnes

Som sagt har jeg jo vært på hyttetur med noen familievenner denne uken. Fra mandag til torsdag, og jeg hadde noen småfilmer og litt bilder som jeg tenkte å dele med dere. Men jeg lager ikke et langt innlegg med masse bilder og videoer, så her er heller en liten video fra hytteturen. 


Trykk på 720HD for bedre kvalitet

Bare for å få sagt det så var de fleste filmene filmet når vi hadde fått litt mye sukker og energi i blodet, så vi får skylde på det. 

Hva synd du om videoen? 
-Vanessa 

Video: Hverdags sminke

Nå befinner jeg meg på hyttetur med en gjeng herlige mennesker, men før jeg dro lagde jeg en video med sminken jeg bruker til hverdags. Altså når jeg skal på skolen o.l.  
I sommerferien er det ikke mye sminke jeg bruker ettersom huden bare blir veldig irritert om jeg skal pøse på med sminke når det er så varmt ute. Men uansett, her er video. Håper dere koser dere og forhåpentligvis nyter det fine været!

trykk på 720HD for bedre kvalitet! 

-Vanessa

Video - Vår beste side under spørsmålsrunda

Hva syns dere om videoen? 
-Vanessa og Karoline 

Svar på spørsmålsrunda, del 2

Nå fyker vi snart av sted til Arendal og ser på Beach NM i regnet, kan jo bli koselig det! 
Jeg kom på at del 2 på spørsmålsrunda var ferdig så tenkte jeg kunne legge den ut nå. Ble ikke så dårlig på bloggfronten i dag alikevel, men nå må jeg kjappe meg. Blir snart henta og har ikke stelt meg, snakkes! 

Trykk på 720HD for bedre kvalitet! 

-Vanessa

Svar på spørsmålsrunda, del 1

Her er da første del av spørsmålsrunda, og som sagt så var det ikke de mest spennende spørsmålene vi kunne fått. Jaja, vi har ihvertfall svart så godt vi kan. Del 2 kommer nok ikke før til tirsdag(kanskje) fordi vi nå drar til Larvik med håndball-laget og blir borte til mandag, noe som også betyr at vi ikke kommer til å blogge før vi er tilbake
Dere får ha en fin helg, gjelder spesielt alle på Sørlandet, ettersom det er meldt knallvær hele helga! 
Trykk på 720HD for bedre kvalitet.

Hva syns du om svarene? 
-Vanessa og Karoline.  

En ekte venn - angels on the moon(video)


Trykk på 720HD for å se filmen i bedre kvalitet! 
Ikke det proffeste jeg har lagd, men jenta er jo rett og slett bare herlig på alle mulige måter. 
Hadde ikke noe hensikt om å lage en video, men plutselig så satt jeg der da med en ferdig video. Så hvorfor ikke legge den ut, skader ingen akkurat.

Hva syns du om videoen?
-Vanessa 

 

Video - Training for dummies


Trykk på 1080p for best kvalitet på videoen.

Hva syns du? Lyst på en del 2 også? 
-Vanessa 

Min dag - video

Mens jeg gikk rundt i byen i dag fikk jeg en rar idé om å filme litt, eller den var vel ikke så rar. For det førte jo til at jeg har gått rundt og filmet ganske så mye i dag. Noe som resulterte i en liten video. Så i stede for at dere skal lese om min dag kan dere heller se litt av hvordan den har vært. 

Hva syns du om videoen? 
-Vanessa 

Må gjøre video del 2

Jeg som sa at denne videoen skulle komme på torsdag eller kanskje til og med på onsdag. Jeg må slutte å love ting, for jeg klarer nesten aldri å holde det. Men uansett. Etter en hel natt hvor jeg har sittet opp og gjort ingenting fant jeg ut at jeg kunne jo redigere denne videoen da. Så etter litt dårlig redigering så ble den ihvertfall ferdig, men jeg må ærlig innrømme at jeg likte del 1 mye bedre enn del 2. 

Til dere som ikke har fått sett del 1. Here you go: 

Det kommer flere videoer ganske snart, så følg med. 
Hva syns du om del 1 og del 2? 


-Vanessa 

Må gjøre video - del 1

Etter masse trøbbel både med filmen, redigeringen og pc'n så er endelig første del av må gjøre videoen ferdig redigert. Må gjøre videoen er delt opp i to/tre deler, del to kommer på torsdag, så kommer del tre på lørdag. Det er ihvertfall det som er planen, men kan godt hende de kommer før ettersom jeg kanskje dra til Danmark på torsdag eller fredag. Ingenting er bestemt derfor jeg ikke vil si noe sikkert.
Men kos dere heller med videoen i stede for å lese om ting som bare er vas fra min side.

 

Så hva syns dere om videoen? Del 2 kommer mest sannsynlig på torsdag. 

Need your help!


Siden jeg ikke har klart å fått redigere må-gjøre videoen kan dere nøye dere med denne danse videoen. Den er fra i fjor sommer, menmen det var det første jeg fant. 
Er det forresten noen av dere som vet om et program hvor jeg kan redigere filmer fra iPhone? Det fungerer ikke i windows movie maker, og jeg har ikke mac så jeg kan ikke laste ned iMovie heller. Trenger hjelp. Vi hadde jo filmet så utrolig mye bra, og jeg har fortsatt vondt i halsen etter i går. Så dere burde glede dere til å se filmen, om jeg i det hele tatt får redigert den da.

 

Vet du om et program jeg kan redigere iPhone filmer i(utenom iMovie og windows movie maker)? 
-Vanessa 

Video - intervju på God Morgen Norge

Som tidligere nevnt var det jo dette intervjuet. Jeg klarte da å finne videoen, men da jeg hadde tatt opp filmen via pc'n fant jeg ut at jeg hadde klart det uten å ta opp lyden. Smarte her vet jo heller ikek hvordan man tar opp med lyd, og når min bror ikke var hjemme heller hadde jeg ingen til å hjelpe meg. Så jeg lagde bare en kort liten video så dere kan se sånn ca hvordan det var.Men så fant jeg jo ut at jeg faktisk kan filme via mobilen, kommer selvfølgelig ikke på det før jeg er ferdig med å redigere videoen og har stresset som en gal. Blir jo ikke like god kvalitet da, men men enn hører ihvertfall hva vi sier på denne lille filmsnutten her: Hva syns du om videoene? 
Nå stikker jeg ut på joggetur, snakkes. 

-Vanessa 

Gårsdagens p-party

I stedet for å spamme hele denne bloggen med masse bilder og videoer fra i går
lagde jeg heller bare en aldri så liten video fra kvelden i går. Ble tatt en del bilder. Vil ikke si at
alle ble like vellykket men en koselig kveld ble det. Kveldens høydepunkt var nok pandoraseske. 
Heldigvis fikk jeg omtrent ingen spørsmål men de var verre for andre som rett og slett ble
grilla. Jaja, nå skal ikke jeg sitte her å skrive så altfor mye. Ta heller en titt på filmen dere

I dag skal jeg en tur på kino for å se no strings attached. Den virker veldig bra så vi får bare håpe på 
at den lever opp til forventningene. Nå får jeg hoppe i dusjen og få denne dagen til å gå.
Snakkes. 

-Vanessa
arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Klær og mote
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Ukas blogg
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits