Hummerviga

Bildene snakker nok for seg selv, men bare så vi får det skriftlig også: Det har vært en kjempe koselig tur. Vi var et sted mellom Søgne og Mandal fra fredag til søndag. Vi lagde god mat, koste oss med film, dansa, lo som vi aldri hadde ledd før, spilte masse spill, kjørte båttur i tidenes tregeste båt, overlevde med utedo og slik fortsetter lista. 

Er allerede klar for neste jentetur jeg, er alltid koselig å dra på turer med gode venninner. Spesielt når du dra med en gjeng som er like sprøe hele tiden, aldri noen kjedelige øyeblikk! 

-Vanessa

Sommeren endelig til Sørlandet - for en liten stund

I det siste her i Kristiansand har det faktisk vært ganske fint vær. Tror vi har tatt det med oss fra Tyrkia? Haha, jeg vet ikke jeg, men jeg nyter det iallefall. Kommer innlegg senere fra min del om mine innkjøp fra Tyrkia, har ikke kjøpt særlig mye, men har kjøpt endel til min bror. 


Koser oss i varmen! 

- Karo 

Pakker

Blir vel litt feil å si at jeg pakker, for kofferten ligger fremdeles like tom på gulvet som den gjorde for noen timer siden. Tenkte jeg skulle være flink, stå opp tidlig, pakke, ta en joggetur, dusje også ta ansiktsmaske i dag. Jeg klarte første biten men står fortsatt fast på del to. 

Fortsatt like tom ja. Har enda ikke bestemt meg for jeg skal pakke i denne kofferten en gang. 
Har ikke akkurat dårlig tid, har fremdeles i morgen også. Men jeg liker å ha ting klart så jeg ikke stresser i siste liten, no jeg alltid klarer å gjøre. Ender opp med å pakke ferdig og lukke kofferten 5minutter før vi drar ut av huset. Slik er det alltid og jeg tror ikke det blir et unntak denne gangen.Har kommet et godt stykke på vei da. Treningstøy, badetøy, shortser, kjoler, topper ligger allerede på sengen. Har fortsatt noe som skal vaskes så jeg får vel komme meg vekk fra pc'n og være litt effektiv her hjemme. 

Er det forresten noen som har noen filmforslag? Skal tross alt sitte på bussen i fem timer til Oslo lørdagsmorgen. Så i en og en halv time i Tyrkia. Så hadde vært topp med litt tidsfordriv. 
-Vanessa 

Savner sørlandssommeren

Hei og hå! Da har jeg kommet inn fra dette drittværet, jeg har nemlig vært hos Oldemor for å male huset hennes og stelle litt rundt i huset. Været startet bra idag, sola steiket og vi satt oss ut for å nyte frokosten. Men etter et par timer hos Oldemor, begynte renget å komme og det var bare å komme seg hjem. Nå merker jeg at de er lenge siden vi har hatt ordentlig sommer nå. her på sørlandet. Sol og is hver dag, men heldigvis så får vi haugevis av sol i Tyrkia (får vi håpe på) 


Ha en fin kveld! 

- Karoline

SOL Tips

Om 8 dager reiser Vanessa og jeg til Tyrkia som dere kanskje vet, og da er jeg klar for å tæne masse i sola. Derfor har jeg surfet litt rundt omkring på nettet for å finne noen gode soling-tips til både oss og dere! 

 

 

1. Still forberedt - ikke gi huden din en sjokkstart. Gi kroppen din sol et par ganger dagene før du skal ut å reise. La også brunfargen få utvikle seg over tid, da vil den vare lengre. 

2. Skrubb - Før du begynner å sole deg, bør du skrubbe huden godt. NB: Både ansiktet og kroppen! Områder med tørr hud kan gi flekker og ujevn farge. Når du først får ujevn farge blir det vanskelig å få den jevn igjen. Tips! Etter du har skrubbet deg, smør deg inn med en olje også en fet krem. DA er huden klar for sola dagen etterpå. 

TIPS! Bruk god tid en kveld til å skrubbe bort tørr hud og døde hudceller. Etterpå smører du deg inn med næringsrik olje, og så forsegler du fuktigheten ved å smøre deg med en fet krem. Dagen etter er huden fuktig og klar for sola.

3.  Bruk solkrem! - Start sesongen med små, korte soldoser. Dessuten bør du passe på å bevege deg, ikke bare ligge rett ut, da får du jevnere underlag. Pass også på alltid å bruke høyere solfaktor i ansiktet enn på kroppen.

TIPS! Hvis du løper ut i sola hver gang du har sjansen, er det en god idé å bruke krem med faktor både i ansiktet og på kroppen hele sommeren. Ha en stift med høy faktor i veska slik at du kan beskytte nese- og øyeparti, ørene og munnen hvis du blir sittende lenge i sola. Pass på at solproduktene dine beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. 

6. Drikk vann - Solen tørker ut huden og vann gjør den bedre rustet til å takle dette. Fuktnivået i huden avgjør også hvor frisk og jevn brunfargen blir. Pass også på å dusje i ferskvann etter å ha badet i sjøen. Saltkrystallene fungerer nesten etsende hvis huden er det minste rød eller irritert. Avslutt hver soldag med å smøre deg med en god after sun.

TIPS! Hvis du blir solbrent, er det bare en ting som gjelder: fuktighet. Smør deg inn flere ganger i løpet av det kritiske døgnet etter at du er blitt brent. Da kan du forhindre at du begynner å flasse senere.

7. Husk! det er aldri for sent å skrubbe -  Mange tror at man kan skrubbe bort brunfargen. Det er helt feil. Faktisk bør man skrubbe huden hele sommeren, for da ser brunfargen mye friskere og penere ut. 

TIPS! En fuktighetsmaske, både for ansikt og kropp, gir massevis av fukt og kan være løsningen for hud som har et akutt uttørkingsproblem etter mange og lange dager på stranda. 

- Karoline 


Forresten så er ei god venninne av meg med i samme konkurranse som meg, Nellys designer konkurranse. Hjelp hun med noen stemmer, ved å trykke her. 

 

Gårsdagen i bilder

Da var vi nettopp våknet, eller nettopp og nettopp. Vi har vært våkne en god stund, men enda ikke orket å forflytte oss ut fra verken rommet eller senga. Kom oss ikke i seng før ganske så sent, tror klokka var rundt tre sist jeg så på den før vi la oss. En koselig kveld var det ihvertfall i går da. Er så koselig når vi som ikke ser hverandre så ofte samles og bare har det koselig. 
Gidder ikke skrive så mye, legger heller ut noen bilder fra i går.


Herlige jenter! 


Amanda som er litt kresen på maten, huff. 


Vi er egentlig ganske så normale til vanlig. Helt sant. 


Herlige Helle. 

Vel nå har Amanda nettopp dratt og jeg tar turen ut med ei venninne, så viiiii blogges

-VanessaNå venter...

En knallgod lunsj, før vi skal ut på sjøen. Oskar og jeg har allerede vært oppe i et par timer og fått unnagjort endel bading og en laaang joggetur rundt Sukkevann. 

Nå skal vi få i oss en liten matbit igjen (sammen med resten av gamer-gjengen som nettopp har stått opp) 

Hvem er brunest?

- Karoline 
arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits