Venting på Gardemoen

Etter å ha kjørt buss i flere timer fra Kristiansand til Oslo er vi nå superklare for å sette oss på flyet ned til Tyrkia. I bunn og grunn er det perfekt timing for å dra vekk nå. Tankene våre har bare gått rundt alt som har skjedd det siste døgnet.

Skal virkelig blir godt å komme ned til varmen, ligge på stranden, shoppe og rett og slett koble av. Flyet går ikke før halv seks så inntil da får vi bare kose oss på alt som kalles sosiale medier, Er nok ikke framme i Alanya før over tolv ettersom vi skal fly fire timer for så å ta buss i rundt halvannen time. Blir deilig å sjekke inn, få leiligheten og legge seg for å sove. 

Dere får kose dere hjemme i Norge eller hvor i verden dere befinner dere.
Tenker mye på dere som er blitt rammet av denne syke tragedien..  

-Vanessa og Karoline!

Hverdagssminke - video

Lagde en sminkevideo for noen dager siden, hvor jeg brukte litt av de nye produktene som jeg hadde bestilt fra elf. Var egentlig mest bare for å teste ut tingene jeg hadde kjøpt, og jeg er utrolig fornøyd. Så det kommer nok til å bli mer bestilling derfra fremover.
Jeg er klar over at redigeringen ikke er sånn superbra bra, men har måtte redigert denne hele 5ganger, og lastet den opp 4ganger. Så nå er jeg egentlig bare glad for at den i det hele tatt ville lastes opp. 

Filmet med tidenes dårligste kamera, blir bedre neste gang! Lover. 

-Vanessa

Forandring fryderUtsatt og utsatt, det er det jeg har gjort når det kommer til å farge håret - rettere sagt etterveksten. Flaut at jeg har gått rundt som dette når jeg tenker over det. Sitter bare og venter på at mamma skal komme hjem nå så hun kan hjelpe meg å farge det, for sist gang jeg utfordret meg på den biten ente det sånn tålig.
Jeg har jo egentlig en mellomting av svart og mørke mørkebrunt, men jeg er inne i en periode hvor jeg prøver å få det litt mere over på den brunesiden. 

Hårfargen min er nok den nederste for øyeblikket, håper bare på at resultatet blir bra og jeg blir fornøyd. Har ikke akkurat lyst til å farge det om igjen om det blir dårlig, for permanentfarge sliter utrolig mye på håret. Jeg sliter jo håret nok fra før av med all den rettingen. Huffhuff, blir nok hårkur i morgen ja. 

Andre som farger håret ofte?

-Vanessa

Pakke fra elf


Endelig kom pakken jeg har gått og ventet på. Pakken med produkter jeg bestilte fra elf. Det er en god stund siden jeg bestilte det(3uker siden), så vil ikke akkurat skryte når det gjelder leveringstiden. 

Har enda ikke testet ut noen av produktene utenom den ene leppestiften som jeg faktisk ble overrasket fornøyd med. Mamma derimot fikk en leppestift som var knekt, så retursending på den ble det. 
Jeg har tenkt å lage et innlegg om disse produktene senere, må bare teste det litt ut først. Om jeg blir fornøyd tviler jeg ikke på at jeg kommer til å bestille mer derfra. Var jo tross alt superbillig. Tror alt vi bestilte kom på litt over 400kr, superbillig. Du får liksom en leppestift til 35kr, og jeg er ihvertfallsuperfornøyd med den til nå. Så nå er det bare å få testet ut de andre produktene. 

Har du erfaring med elf.produktene? 
-Vanessa

Elf. nettshopping


Da har jeg fått shoppet litt fra elf, har hørt mye positivt om dette merke men har ikke prøvd det selv. Da jeg i tillegg så at det var superbillig for ting der inne bestilite jeg like så godt litt ting. Noe av det er til mamma også, som den knæsj røde leppestiften. Ikke akkurat fargen jeg ville ha valgt for å si det sånn! 

Jeg lovte meg selv og mamma at om jeg fikk dette skulle jeg hjelpe til å rydde hjemme i dag, så nå er det bare å komme i gang. Har utsatt og utsatt det i en time nå. Bake skal vi også, og jeg tror nok jeg startet med det først. Jeg er en av de som liker å starte med det beste først. Jeg lever ihvertfall ikke etter" vi sparer det beste til slutt" mottoet.

Har du prøvd elf.merke? 
-
Vanessa 

Hårvideo - tvinneflette

De fleste ville jeg skulle lage en hårvideo, men så er jo ikke jeg personen med det lengste håret heller. Så fletter og sånt blir aldri fint med mitt hår, får bare spare. Selvom mitt hår aldri vokser, men anyways. Her har dere hårvideoen, håper det skjønner hva jeg mener da.

-Vanessa

Skal, skal ikke?

Tidligere har jeg farget håret for å prøve å få det litt brunere. Det er vel ikke akkurat noe å legge skjul på at det ikke fungerte så veldig. Så derfor tenkte jeg å kanskje farge det nå en gang til for å få litt mer brunfarge i håret, og om det ikke blir vellykket denne gangen heller. Får jeg bare komme meg til frisøren. 
Akkurat nå ser det slik ut. 

Så hva syns dere? Burde jeg farge det brunere? Tenker ikke sånn lysebrunt, men får litt mer mørk gylden brunfarge. 

-Vanessa 
arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits