Ti år siden 9/11

I morgen er er det ti år siden den fryktelige terrorhandlingen som skjedde i Manhatten. Fly som kolliderte rett inn i world trade center. Nesten helt uvirkelig å tenke at noen faktisk tar sitt eget liv sammen med mange andre, bare sånn.. Jeg var selv seks år da dette skjedde, men jeg husker bildene på tv skjermen, bildene som kom i avisen og på nettet. Jeg var sjokket. Jeg skjønte ikke at noen kunne gjøre noe slik mot andre mennesker. Jeg hadde jo begynt på skolen og lærte om at vi skulle ta vare på hverandre, være gode venner og vise kjærlighet ikke hat. 
 Det har den siste tiden gått spørsmål, spekulasjoner, tanker og frykt om at det nå, ti år senere vil skje et eller annet. Selv kom det jo også ut etter Osama Bin Laden ble drept at han hadde planer om å gjøre noe 9.11.2011 som en slags markering på at det nå var ti år siden angrepet. Selv er jeg glad han ikke er blandt folk lenger, men det hindrer vel nok ikke "folkene hans" og utføre planene sine, om de har noen planer. 
Jeg håper det ikke skjer noe. Jeg skjønner hvorfor ikke folk skal vise så mye hat, hva med kjærlighet. Når skal folk begynne å vise kjærlighet? Make love, not war - er det ikke det som blir sagt?  
57408575_large

Denne sangen forbinner jeg med angrepet som skjedde 9.11.01 - trist men samtidig en veldig søt sang. Det var nok sikkert mange jenter som følte det samme som jenta i denne sangen. Noe de aldri hadde fortjent å kjenne på i det hele tatt. 

Nå er det vel bare å be om at 9.11.2011 går fredfult for seg. 

-Vanessa

Love is louder than the pressure to be perfect

Det er jo ikke til å legge skjul på at presset på å passe inn er utrolig høyt, spesielt blant unge. Ungdomstiden er jo også en tid hvor vi fleste blir så altfor følsomme ovenfor ting. Vi er alle altfor kritiske over for oss selv, og fokuserer veldig ofte på det som er negativt, eller det enn ikke liker med seg selv. Om du er sterk eller svak psykisk, så påvirker dette presset alle på forskjellige måte. Noen mer enn andre. 

Jeg kom over en kampanje som Demi Lovato har startet i sammarbeid med bladet Seventeen. Hun har jo selv stått fram i media om at hun har hatt det vanskelig med seg selv, om det er ikke lenge siden hun kom ut fra rehab. Hvor hun hadde jobbet mye med seg selv. 


For å lese mer om denne kampanjen kan dere klikke HER.

-Vanessa

Make love not war - 22.07.2011Et bilde sier mer enn 1000 ord, ihvertfall nå! 

Sender våre varmeste tanker til alle familie og bekjente av de som var involvert i denne helt forferdelige tragedien. Dette er nok en dag vi ikke vil glemme med det samme. Ord kan ikke beskrive hvor forferdelig dette er!! 

Make love not war...

 

Beste programmet noensinne

Fridagen i dag har blitt utnyttet til det fulle. Det vil si, vært lenge oppe, sovd lenge, spist masse mat og sett mye på TV. Har sett både gamle og nye episoder av One Tree hill, det beste programmet noensinne lagd (etter min mening). Har samlet sammen bilder fra det jeg synes er noen av de beste episodene i sesong 8. Burde ha startet en ny gruppe på facebook "Vi som vil ha en sesong 9 i OTH og at Nathan er med!" Noen som er enige? 

 

Episoden da Brooke, Hayley og Quinn tar helt som superhelter. Genialt, satt å lo meg halvt ihjel! Episoden da Jude og Davis kommer til verden. Griner enda! Episoden da Lydia kommer til verden. Helskjønt! Episoden med utdrikkningslaget til Brooke. RÅTT, skal ha et likt! 


Hva synes du om One Tree Hill?

- Karoline 

Maddi Jane


De fleste har nok hørt om denne jenta, og jeg la først merke til hun da jeg hørte den første sangen hun la ut, breakeven av the script. Første tanken som slo meg var"wow, denne jenta kommer til å nå langt!" og det er akkurat hva hun har gjort. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hørt en dårlig sang av denne jenta. Hun har enda ikke spilt inn egen sang og synger for det meste cover av andre sanger, men noen av de syntes jeg hun synger bedre en originalene.

Nå nylig kom hun ut med enda en sang hvor hun synger Rolling in the deep av Adele, en av mine favoritt sanger, og jeg må si at jeg bare får mer og mer respekt for denne jenta og hennes sangstemme. Hør for dere selv:

Glemte jeg og si at jente ikke er eldre enn 12 år? 
Kan ikke annet enn å digge denne skjønne jenta og hennes utrolige stemme. Er sikker på, og håper, at hun vil nå utrolig langt! 


Hva er din mening om denne jenta? 
-Vanessa 


Minner om spørsmålsrunde. Trykk HER for å stille spørsmål. 

Voe har gjort comeback


Det har lenge gått rykter om at Voe skulle begynne å blogge igjen, og nå er ryktene også blitt sanne. Hun har startet opp igjen på nettsiden blogit.no, og personlig synes jeg det er sterkt å komme tilbake etter alt dette oppstyrert som ble rundt henne. Greit at det var tragisk når det dukket opp bilder fra da hun drakk seg drita med noen venninne, når hun sa hun var så imot alkohol og sånt. Men sist jeg sjekket var det ikke akkurat noe nytt at tiendeklassinger drikker osv. Jeg tror nok ikke folk ville reagert anderledes om hun selv hadde postet disse bildene på bloggen. Det ville nok vært like mange stygge kommentarer. Seriøst folk burde skaffe seg et liv i stede for å klage på hvordan alle andre velger å leve livet sitt. Vi lever kun en gang, så hvorfor ikke gjøre det beste ut av det da. 

Her kan du lese hennes første innlegg etter comebacken. 

-Vanessa

12år gammel jente fødte på klassetur

Til dere som ikke har hørt om denne nyheten før så var det ei 12år gammel jente som var på tur sammen med klassen sin. Hun hadde fått store smerter i magen, og læreren valgte å ringe etter ambulanse. Hun ble hentet og på vei til sykehuset fødet hun ei lita jenta. 
Hvem barnefaren var ville hun ikke si noe om, og ingen, til og med ikke jenta selv, visste at hun var gravid. Etter
DNA-tester viste det seg at faren til denne ungen var faren til denne 12år gamle jenta!! 

Han ble pågrepet og dømt for incest. Både den 12år gammle jenta og den nyfødte jenta er nå plassert i fosterhjem, og dette har vekket stort oppstyr rundt familien i Nederland. Huset deres hadde blitt angrepet og flere vinduer var blitt knust av folk som kastet steiner. 
Helt ærlig skjønner jeg dem. Jeg skjønner ikke at en far er i stand til å gjøre noe så forferdelig og at jenta ikke har sagt noe. Har omtrent ikke ord.


 kilde: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10091826

Hva mener du om denne saken?  
-vanessa 
arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits