Come home to me


Kjempe fin sang. Er ikke største fan av Justin Bieber akkurat, men dette er en sang jeg virkelig liker. Den er for lengst lagt til i sovelista mi! 

Hva syns du om sangen? 
-Vanessa 

Renee - Unthinkable


Dette er da altså Renee, som er min ste-tremenning, tror jeg det blir. Hun er ti år nå, men hun var kun ni år på denne videoen. Personlig syntes jeg hun er utrolig flink, og det er ikke kun fordi vi er i familie.
Dere kan også gå inn HER og legge igjen en kommentar på video, hun blir nok veldig glad for det.  

Selv går det ikke en dag uten at jeg søker opp karaoke på youtube og synger til. Alltid elsket å synge og har gått i kor fra jeg var 4(?) til 15, med noen pauser innimellom.  

Hva syntes du om videoen til Renee? 
-Vanessa 

Dagens sang

Denne sangen har blitt spilt utallige ganger hjemme hos meg i det siste. Ikke bare er den utrolig fin, men det er en sang du går rundt å synger på og nynner til på bussen, i bilen. Overalt egentlig. Digger den! 

-Vanessa

dilla på Tiesto

I det siste har jeg fått skikkelig dilla på Tiesto - etter at vi var i Alanya. Typisk så har han konsert der vi var og kom ikke på før etter den var overstått, at "Hey, vi kunne jo tatt oss en tur?" Just my luck. Jaja, satser på at han skal ha konsert i Alanya igjen når vi kommer tilbake til neste år. 

// Random innlegg, i know. 

 

- Karo

Dagens sang - Stereo Hearts


Et ord: hekta! 

Hva syns du om sangen? 
-Vanessa 

Just all the sexy people; report to the floor


Digger denne sangen og klarer ikke la vær å høre på den. Har spilt den om og om igjen i gansk så lang tid nå. Gir meg skikkelig sommerfølelse samtidig som jeg blir skikkelig gira av og høre på den. Får mest lyst til å sprette opp og bare danse. Tenk dere denne sangen på et diskotek da med skikkelig bass. Åh, hvor herlig! 
Ny favoritt sang hos meg ihvertfall!

Hva syns du om sangen? Hørt den før?  
-Vanessa 
arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits