Video fra Tyrkia


Etter mye tull har jeg endelig klart å fått lastet opp videoen, mye måtte klipper vekk og måtte bytte rundt på masse sanger for å få det til å fungere. Noe som har ført til at den ble mye dårligere enn det den egentlig var. Men jeg lovte en video og her er den, litt sent. Men det er som det sies, bedre sent enn aldri! 

-Vanessa

Loco familia

Da var jeg hjemme fra familie middag hos min kjære mormor - er alltid like gøy å komme på besøk hver gang. Denne gangen var vi ikke alle i familien, men det er koselig fordi. Jeg har endel kusiner og fettere siden vi er så stor familie som vi er, og i dag koste jeg meg med kusina mi Malin (som hjalp meg å bake) og fetteren min Victor. To herlige unger! Er jo viktig å smake på maten man lager..eller?

Hva sa jeg? GALE FOLK.. 

- Karoline


Ellers vil jeg bare beklage for dårlig bildekvalitet i innleggene mine, jeg har tatt endel med iPhonen min. Håper det tar en slutt på det slik at jeg lærer å bruke speilrefleksen min og lærer ordentlig hvordan man skal bruke det. Håper ikke det gjør så mye for dere - takk! 

Dagens outfit 31.08.2011-Vanessa

En blogganbefaling


Ja, for første gang skal kommer det nå en anbefaling av en blogg jeg har følgt en god stund. Nemlig bloggen til Erica. 

Erica er ei supersøt jente på 15 år fra Trondheim. Hun blogger ikke bare ofte, men blogger veldig bra. Det er like gøy å lese innleggene hun kommer med. Gode innlegg, bra bilder og videoblogger finnes det nok av på denne bloggen. 
Designet er enkelt men alikevel utrolig søtt, og headeren gir meg lyst til å bla lengre nedover på bloggen. 

Til alle dere som ikke har vært innom denne bloggen vil jeg anbefale og ihvertfall sjekke den ut, den er virkelig verd en titt. Klikk på et av bildene eller HER for å komme til bloggen hennes. 

Leser du bloggen til Erica? 

-Vanessa 

You don't take a photograph, you make it


Canon 1000D // 70-300mm

Har vært ute å tatt litt forskjellige bilder rundt omkring i det siste, har blitt en del mindre plass på pc'n i det siste ja. Elsker virkelig det nye objektet til kameraet, det er helt supert! 

Hva syns du om bildene? 
-Vanessa 

Seneste innkjøp


Var på en liten shoppingtur i forrige uke, og hadde med meg litt hjem. Fikk meg et par nye gensere, en ny topp, en hals, nytt objekt til kamera, bukse fra h&m som virkelig har blitt en favoritt

Tror jeg skal opp på senteret å kjøpe meg et par til, de var utrolig gode å gå i. 
Har ikke noen spesielt gode enkeltbilder av de andre innkjøpene, tror ikke det gjør så mye akkurat.

Hva syns du om innkjøpene?
-Vanessa 

En kveld med hylende jenter

Som Vanessa har skrevet i tidligere innlegg, så spilte vi jo Dyreparken Cup i helgen. Dette er klubben vår (Randesund) sin cup, og det ble ikke så mye blogging fra vår side, ettersom vi spilte 8 kamper og fikk endel dugnads jobbing. Så på lørdags kvelden var vi konsert vakter i Dyreparken med X-Faktor Atle, Cir.Cuz og Endless - dette innebærer å "beskytte" kjendisene fra skrikende småjenter. Var helt vilt å se på når Atle gikk ut mot folkemengden..say no more. Da trengte han "beskyttelse".

Bare for å poengtere at vi var SÅ nærme Atle Pettersen! 

Her måtte vi stå i "ring" rundt han.

Helt rååååååHan stod bak meg, starstucked..GJETT OM.. 


- Karoline 

Ingenting smaker bedre enn gull


1.plass i Dyreparken cup. 

2 av 6


Da var vi ferdig med 2 av 6 kamper i puljespillet. Vi vant begge. Kjenner det var godt med gode seierstall. 21-5 i første kampen og 18-6 i andre kampen. Nå lader vi opp til resten av kampene. Er tre kamper til i dag, og en i morgen tidlig. Så hvis noen i kr.sands-område ikke har noe å gjøre er det bare å komme i Sukkevannshallen i dag. 14.20, 14.50 og 16.50 spiller vi. Alltid gøy med god publikum! 

Andre som har spilt kamp/cuper i de siste? 

-Vanessa

Lader opp til cup


Denne helgen er det dyreparken cup for vårt lag. Ikke den største cupen i løpet av året, men gøy er det å spille uansett. Været har ikke akkurat vært til å kose seg med. i det jeg kom inn åpnet himmelen seg og det bare pøste ned. Så kom lynet og tordenværet, great! Da passer det fint at planen i dag bare er å slappe av og lade opp til cup. 

Skal ut i hallen sammen med Karoline og se en kamp senere, mot to av lagene vi skal spille mot i morgen. Er kun fire lag med i vår pulje, så sånn er det. Menmen, kamper blir det jo uansett. 

Noen andre som spiller cup i helgen? 
-Vanessa 

Dont expect a miracle - Be the miracle .

-Vanessa

ENDELIG


Endelig har jeg fått kjøpt ny linse til kameraet. Jeg har alltid bare utsatt og utsatt, men i dag fikk jeg sparket meg selv litt bak og kjøpt meg et. Er kjempe fornøyd med det, har allerede testet det ut. Bildene blir utrolig gode! 
Linsen er på 70-300mm, så det vil si at jeg kan ta bilder selv på utrolig lang avstand uten at bildene blir uklare. Kan ikke vente til å begynne og bruke det ute ordentlig.

Her er noen av testbildene jeg tok nå nettopp.


Er kjempe fornøyd! 

-Vanessa

Så vakkert!

På søndag var det en måned siden terrorangrepet i Norge. Da vi kom på skolen holdt rektoren en tale, og det viste seg at det var fler på skolen som hadde vært på Utøya eller ved Regjeringskvartalet enn jeg trodde. Vi holdt ett minutts stillhet til ære for alle ofrene og vi hadde musikk - det var så vakkert. I dag satt vi å så på videoer fra Youtube som er laget med bilder, tekst eller sanger fra angrepet, og jeg så at mange ble "stive i blikket", fikk frysninger og ble litt lei seg. 


Selv får jeg frysninger hver gang noe om angrepet blir nevnt. Selv da Vanessa og jeg var i Tyrkia i sommer var det konstant prat hele tiden om dette. Vi trodde vi kunne reise "bort fra det", men neida. 

Ellers så synes jeg denne versjonen av "Mitt lille land" er vakrest, dialekta er så fin! 

 

- Karo

Finværet kommer på feil tidspunkt


Da var dagens skoledag og dagens lille sovetime over. Jeg har allerede fått den dumme vanen med å legge meg når jeg kommer hjem fra skolen. Det blir bare en dårlig uvane i lengden og jeg får aldri sove om kvelden. 
Noe jeg syntes er litt sånn småkjipt er at det fine, varme været kommer nå som skolen har begynt. Det er så lite koselig å tenke på at du skal ha skole til halv fire når været er som det er, for bare satse på at det holder til helgen er her. Da er det også klart for dyreparken cup, er siste året vi kan være med så hadde vært gøy å vinne i år også. 

I dag har dagen gått ganske så fort og ettersom jeg våknet for kort stund siden er det sånn sett ikke mye å finne på nå, men jeg har litt lekser som skal gjøre. Så jeg får vel bare sette i gang med de. 

-Vanessa

Tilbake til hverdagen


Så var det tilbake til hverdagen for fult, full skoledag, trening/kamp og nå er jeg utslitt. Måtte legge meg ned og få en time på øye etter skolen, før jeg måtte hive på meg treningstøy og komme meg på kamp. Vi spilte treningskamp mot våg og vant med ti mål. Var ikke mye krefter men vi spilte bra til tider da heldigvis. 

Nå skal jeg bare slappe av, slenge føttene oppi fotbadet, se ferdig jersey babes og bare være skikkelig tv-slave resten av kvelden. Så er det bare å gjøre seg klar til håndballøkten i morgen tidlig og full skoledag fram til halv fire. 

-Vanessa

Koselig kveld!

I går koste jeg meg hos Amalie (som er kusina mi) og vi ble endel folk der. Tror vi til slutt var ca tolv som satt rundt middagsbordet og spiste taco - det var super godt! Ellers ble det bare mye kjas og film. Var litt morsomt ettersom vi "ungene" så på American Pie og de fleste var yngre enn meg. Ler enda bare tanken på det!  
Bildene er fra en annen anledning. 

 

- Karo

Ny jakke

Kjøpt på bik bok og jeg virkelig elsker den! Stoffet er utrolig deilig både utenpå og inni. De har den i to andre farge også; hvit/besj og militær grønn. Syntes alle fargene var ganske fine, men syntes den blå ble litt mere meg. 

Hva syns du om jakken? 
-Vanessa 

Hjemmespa


Kjenner det virkelig var deilig og hive på seg chilletøy, slenge føttene opp i fotbadet og få servert en god varm kopp tea etter en hard treningsøkt. Er så utrolig trøtt etter disse dagene med skole, fult med trening og alt. I dag kom jeg meg så vidt opp av sengen, og hadde virkelig lyst til å bare ligge der. Men jeg fikk samlet opp litt krefter, dradd på meg treningstøyet og kommet meg på skolen. 

Nå skal jeg ta ansiktsmaske før jeg setter meg og ser på noen episoder med Pretty Little Liars. 
Andre som syntes det var hardt å begynne på skolen igjen?  

-Vanessa

Back in B


Det er så deilig å komme hjem etter en lang skoledag. Det merkes at skolen er begynt igjen for å si det sånn. Allerede i dag startet vi med vanlig timeplan. Ut å løpe de første to skoletimene før det ventet en hel masse timer, men så deilig det var å komme hjem. Slenge seg på senga med pc'n på fanget og bare slappe av. Ganske deilig vil jeg si. 
Nå er det bare å lade opp til trening senere i kveld før det venter nok en skoledag i morgen. Er litt rart og være i gang igjen, men litt deilig på en rar måte også.
Holder forresten også på å redigere en video med litt småklipp fra Tyrkia, så den kommer nok ut ganske snart.

Flere som har startet på skolen igjen?
-Vanessa 

Bilder

Var ute her om dagen og tok noen bilder sammen med Tara. Vi tok ikke sånn altfor mange bilder, noe vi egentlig som oftest pleier å gjøre når vi først tar bilder.


Ble litt store de bildene men. Det var noen av bildene vi tok. Hva syns du om bildene? 

-Vanessa

Vår rengjøring

Da var sommerferien over og jeg er tilbake på skolebenken igjen. Det var utrolig nok ikke vanskelig å stå opp til skolen i dag, men det har nok noe med at vi begynte sent og jeg hadde en anelse om at vi skulle være der maks to timer. Ellers har jeg hatt en ganske effektiv dag, har hjulpet til hjemme, ryddet rommet og renset huden. Flink? Så nå skal jeg opp en kjapp tur på senteret også på trening.  

 

Ha en fin dag! 

Innkjøp fra IKEA

Som sagt var jeg jo på ikea for å se om jeg kunne finne noen småting til rommet. Jammen fant jeg litt også, men er fortsatt en litt mer jeg jeg har lyst på. Jeg er en person som elsker å innrede, ommøbelere men hater og rydde rot. 

Duftlys som lukter HIMMELSK!Det ble altså en hylle, noen kurver, duftlys, speil, sengetøy og gardiner som ble med meg hjem i dag. Er vel egentlig fornøyd med det jeg fikk. Kjenner jeg meg selv riktig kommer det å ta litt tid før jeg i det hele tatt lar tingene få sin plass på rommet. Til helga kanskje? 

-Vanessa

Innkjøp 120811

På fredagen før avreise til Tønsberg stakk jeg en kjapp tur på senteret med min kjære mormor. Jeg trengte hårfarge pga min kraftige ettervekst, så da ble det hårfarge på meg. Vi gikk også innom Cubus bare for å se, og jammen med hadde de ikke salg!! Dæven altså, og med den supre mormora jeg har - så fikk jeg altså hele tre kjoler og to skjorter (!!) Jeg har verdens beste mormor - helt klart! 

- Karo

Dagens outfit 15.08.2011


Topp fra cubus // Skjerf fra London // 


Tightsbukse fra h&m // 


Ring fra Tyrkia // 

Enkelt og greit. Vet også at det ser ut som jeg har et kråkereir på hue og bildene ble ganske så rare i grunn, men det får bare gå for i dag. 
Nå skal jeg nyte de siste dagene av ferien. Sykt at vi begynner på skolen på onsdag. Sommeren har gått så altfor fort i år!

Hva syns du?
- Vanessa 

Turer til ikea

Egentlig skulle jeg ta turen i Dyreparken, wihuuw, med familien som er på besøk. Men været var ikke sånn altfor bra, så i stede for å dra og kanskje få regn bestemte vi oss heller for å ta turen til ikea. Noe jeg hadde mer lyst til selv, så det passet ganske bra. Trenger litt nye ting til rommet og slikt, så forhåpentligvis blir det med en del ting hjem om jeg finner noe. 

Nå får jeg stelle meg, så stikker jeg og shopper på ikea. 

-Vanessa

Hjemme fra Skjærgårdslekene

Da var vi kommet oss hjem fra en aldri så liten tur i Tønsberg. Vi var der med resten av laget og spilte noe som heter skjærgårdslekene. En cup for 18åringer og damelag. 
Vi ble ihvertfall fornøyde når vi så i helhet på alle kampene vi hadde spilt. Vi er tross alt egentlig ett år mindre, og hadde i tillegg med to stk. som var et år mindr enn oss igjen. Er ikke helt sikker på hvilken plass vi kom på ettersom vi takket nei til neste kamp pga skader og få tall med innbyttere  på benken. Om jeg ikke sier noe helt på jorde nå ble det en 7 eller 8plass. - av 12 lag tilsammen. 
// Bilde er fra etter vi vant Tornby cup finalen i fjor. //
Ble ikke tatt særlig mye med bilder fra turen, men faren til ei på laget tror jeg har tatt noen bilder fra vi spilte. Så kanskje det kommer noen litt senere. 

Nå er jeg så trøtt, har allerede sovet to timer etter jeg kom hjem. Så nå er det tilbake til senga. Det er alltid så godt å komme hjem til sin egen seng etter enn har vært på tur. 

-Vanessa

Klar for trening


Ny ball og greier ja. Noe jeg trengte!


Mitt fravær fra bloggen skyldes besøk fra London og fint vær. Frister ikke akkurat og sitte stuck verken inne eller foran pc'n når været er blitt så bra og vi har besøk. Men nok om den saken egentlig. Nå stikker jeg på trening. Siste trening før vi dra på cup i morgen. Kjenner jeg er ganske klar for håndballcup nå, kan ikke huske sist jeg spilte cup en gang. 

-Vanessa

Dinner time

Da var dagens middag på bordet - laget av "super kokken", nemlig meg. Hahha, neida. Men jeg liker iallefall å lage mat og jeg liker å bake, og tror Vanessa også gjør det. Før bakte vi nemlig alltid en eller annen kake da vi gikk sammen. Så kanskje jeg blir kokk? 


- Karo 

match daaaaay

Både denne uken og forrige uke ble det spilt endel treningskamper med laget vårt. I og med at sesong oppkjøringen har startet og vi reiser til Tønsberg for å delta i Skjærgårds lekene er det jo gøy å komme litt i gang igjen.  Det som er litt kjedelig er at vi ikke er så mange, og nå har tre spillere fått kyssesyka. Kjempe gøy, eller ikke. 

I dag spilte vi trenings kamp mot Søgne - det gjorde vi forrige onsdag også, da endte det med tre-måls tap. I dag endte det med seier. Jeg tror vi var litt mer på hugget i dag, selvom vi hadde kun to innbyttere. Men vi vant iallefall. Søgne er det alltid gøy å spille mot, i og med at vi har tidligere vært skikkelige erkerivaler, men det har "roet" seg litt nå de siste årene. Noen andre som har spilt kamper i det siste?

- Karo

dilla på Tiesto

I det siste har jeg fått skikkelig dilla på Tiesto - etter at vi var i Alanya. Typisk så har han konsert der vi var og kom ikke på før etter den var overstått, at "Hey, vi kunne jo tatt oss en tur?" Just my luck. Jaja, satser på at han skal ha konsert i Alanya igjen når vi kommer tilbake til neste år. 

// Random innlegg, i know. 

 

- Karo

Love is louder than the pressure to be perfect

Det er jo ikke til å legge skjul på at presset på å passe inn er utrolig høyt, spesielt blant unge. Ungdomstiden er jo også en tid hvor vi fleste blir så altfor følsomme ovenfor ting. Vi er alle altfor kritiske over for oss selv, og fokuserer veldig ofte på det som er negativt, eller det enn ikke liker med seg selv. Om du er sterk eller svak psykisk, så påvirker dette presset alle på forskjellige måte. Noen mer enn andre. 

Jeg kom over en kampanje som Demi Lovato har startet i sammarbeid med bladet Seventeen. Hun har jo selv stått fram i media om at hun har hatt det vanskelig med seg selv, om det er ikke lenge siden hun kom ut fra rehab. Hvor hun hadde jobbet mye med seg selv. 


For å lese mer om denne kampanjen kan dere klikke HER.

-Vanessa

Baking


I morgen får vi beslk fra familie fra London, så derfor har jeg stått på kjøkkenet en stund og lagd kake. Er det en ting jeg virkelig liker å gjøre, så er det å bake. Alt fra marengs til bløtkake, et godt tidsfordriv også. Når været er skikkelig dårlig, passer det jo også helt perfekt. 

Liker du å bake? 
-Vanessa 

Foto


Canon 1000D // 18-55mm 

Hva syns du om bildene?
-Vanessa


Jeg er forresten med i en fotokonkurranse, så jeg hadde blitt kjempe glad om dere hadde gått inn på denne linken http://sommerfoto.tv2underholdning.no/index.php?id=3989 og stemt på mitt bidrag. 

Dette er bilde jeg bidrar med. 

Dag 8 i Tyrkia - hjemreisen

Dag 8. Noe som vil si vår aller siste dag i Tyrkia. Vi hadde på forhånd bestemt oss for å bruke dagen til shopping, fordi vi måtte sjekke ut tolv på formiddagen og bussen til flyplassen gikk ikke før åtte på kvelden. Da frista det ikke veldig og ligge på stranden og måtte reise hjem med saltvan i håret og ikke få sjangsen til å ta en dusj. 

Skikkelig klar for labbe rundt i ni timer i over 40grader! 

Dagen startet med vår vanlige frokost, kanelboller, før vi tok turen til byen vi hadde funnet kvelden før. 


Tok ikke lang tid før vi måtte sette oss ned, slappe av i beina og kjøle oss ned med kald drikke.


Veldig klar for å reise hjem, men fortsatt 6 timer til vi skulle dra fra hotellet. 

Tilslutt gikk vi omtrent bare inn i butikker for å se om det var air condition så vi kunne kjøle oss ned. Ble ikke stor shoppingen akkurat, men vi ble ihvertfall "kjent" med noen svenske og en tyrker som het Roma. Fikk servert drikke og alt i butikken, ble tilbudt stoler og ble invitert med på vannpipekos. Men takket nei til det siste og satte kursen tilbake til hotellet, selvom det var 3timer til vi skulle sette kursen hjem. 
Tror vi alle kunne kjenne godt på kroppen at solen hadde tappet en god del krefter den dagen. For siste gang tok vi turen til resturanten og vi bestilte alle en tallerken med den berømte pommes fritesen. Pommen fritesen i Tyrkia, eller ihvertfall der vi var, var konge. Skikkelig god! 

Bussen som skulle ta oss til flyplassen var selvfølgelig over en halvtime forsinket, men vik kom oss ikke avgårde før 20minutter senere ettersom det var mye tull med guide osv. Turen til flyplassen gikk fort, så var det bare sjekke inn bagasjen, så finner vi ut at flyet er forsinket. Topp det, men da vi endelig fikk satt oss på flyet var vi fornøyde. 

Vi landet på gardemoen i halvfire tiden og campet der fram til klokken var syv. Da tok vi flybussen videre til Oslo S og ventet på bussen videre til Kristiansand. 


Vi var fremme i Kristiansand rett før tre på ettermiddagen, og jeg tror aldri jeg har vært så glad for å være hjemme. Vi hadde tross alt vært på reisefot i nesten 20timer. Ingenting var bedre enn å slenge seg på senga da. 

Alt i alt har vi hatt en kjempe bra og herlig tur, tror nok ikke det er det siste Tyrkia har sett av oss. Vi har ihvertfall lyst til å dra ned kanskje allerede til neste år, utenlands skal vi ihvertfall. Det blir tross alt vår første sommer som attenåringer, så det må nok feires med en sydenferie. 

Aquamarine

Hola amigos! Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen med et lite pledd over meg og varm kakao i koppen. Herlig! I går kveld/natt passet jeg fetterene mine og det var ganske morro. Så satser på at jeg kommer til å sitte litt barnevakt for de litt fremover. Ellers så går Aquamarine på TV 2 akkurat nå, stor koser meg. Har sett den kanskje hele ti ganger før, og den er fortsatt like skjønn. 

 

- Karo

Dag 7 i Tyrkia

Dag 7 brukte vi på å nyte vår nest siste dag i Tyrkia. Vi lå på stranden så lenge vi klarte, dro tilbake til hotellet og fant at klokken kun var to. Vi som hadde planer om å ligge kjempe lenge ettersom dette var vår siste mulighet for å nyte stranden og solen skikkelig. Men vi var ganske så solbrente begge to. Så vi tok turen tilbake til hotellet, slappet av en stund før vi hoppet i dusjen og gjorde oss klar for siste kveld i byen. 

Vår søteste vaskedame hadde lagd denne siste dagen. Savner faktisk den irriterende lyse stemmen som kom å banket på, og kun kunne ordet "cleaning" på engelsk, for å vaske og rydde. 


Det ble også første og siste gang vi bestilte dessèrt i Tyrkia, vi fikk spandert dessèrt nesten hver kveld. Men denne ganger ville vi velge noe selv fra menyen, og tror det egentlig falt i smak hos alle. 

Selvfølgelig finner vi siste kvelden ut at vi bor 2min fra en stoooor by med masse marked, butikker, resturanter og alt. SISTE kvelden finner vi ut av dette. Det er vel typisk. 

Er nok tommel opp for at vi fant denne byen, men tommel ned for at vi fant den siste kvelden. Hadde nok kost oss her masse hvis ikke. 

Etter vi hadde shoppet litt smått dro vi tilbake til hotellet, dro på oss litt behagelige klær og satt oss i baren en siste gang. 

Her har vi vår kjære Tuncai til venstre. Ble godt kjent med han de to siste dagene, koselig fyr som var litt vel opptat av håret sitt og Erlend Bratland. 

Tok nesten ingen bilder denne dagen, men filmet en god del. Har prøvd og redigere litt men redigeringsprogrammet vil ikke sammarbeide akkurat nå, men kommer nok en film med litt småglimt fra turen. 

Vanessa's innkjøp fra Tyrkia

Det var ikke mye jeg kjøpte ettersom jeg egentlig ikke var i Tyrkia for å shoppe, men heller for varmen og strandlivet. 


Converse genserAdidas jakke


Tunika/topp. Kjøpte denne fordi jeg holdt på å renne vekk siste dagen og trengte noe supertynt og lett. louis vuitton veske

Kjøpte også en  I ♥ Alanya t-skjorte, og en utrolig fin ring som jeg har klart å rote vekk..

Alt er selvfølgelig fake, det er det som er så gøy med å kjøpe slike ting i utlandet. Det ser jo ikke akkurat fake ut om du spør meg, pluss at det BILLIG! og pruting, husk på å prute om du er i Tyrkia. Du kan få ting til halve prisen av det de først sier om du bare står på ditt. IKKE gi deg med det første!
Jeg kan vel si det slik at jeg betalte aldri mer enn 200kr for noen av tingene jeg kjøpte, noe jeg helt sikkert ville gjort om jeg ikke hadde pruta på prisen.  

Hva syns du om innkjøpene? 
-Vanessa 

Dagens sang - Stereo Hearts


Et ord: hekta! 

Hva syns du om sangen? 
-Vanessa 

besøk av verdens kuleste tante

Hei og hå! Sitter å ser tilbake på bildene fra Tyrkia, å som jeg savner det. Jeg vil tilbake igjen veldig snart! Akkurat nå har broren min og jeg besøk av tanta vår. Verdens kuleste tante, helt seriøst. Så nå sitter vi å gamer på hver vår PC alle tre og koser oss med ...gammelt godteri og pizza. Livet er herlig, eller hva? 


Har du noen kule familiemedlemmer?

- Karo

Dag 6 i Tyrkia

Dag 6 startet vi dagen men en aldri så lang båttur. 
Vi ble hentet ved hotellet i ti tiden, hvor vi så ble kjørt til en kai med en helg haug av båter, for det meste seilbåter. Båten vi kjørte med het Pirates of Alanya, ganske sikker på at hva det den het ihvertfall.

Det var slike båter vi kjørte. Var rundt 7 båter, om ikke mer, som kjørte i flokk. Vi stoppet en god del steder for å både, og men båten kjørte holdt vi på å renne vekk oppe på dekk. Det var helt forferdelig varmt, flere ganger var vi de første til å hoppe utti fordi det var så varmt! Kunne ikke akkurat klage på undeholdningen på båten, skumparty, titanicoppcisning, dansekonkurranser osv. 

Lurer på om de har sett samme Titanifilm i Tyrkia som i resten av verden. 


Fint skumparty ja. Klokka tre på dagen, med folk i alle aldre. Kan understreke at vi ikke var noen av dem som danset da.


Var sykt deilig å bade i dette krystallblåe havet. Kunne godt tatt med litt av det til Norge ja. 


Dritten som kastet iskaldt, det vil si VELDIG kaldt, vann på oss da vi var tørre og klare for å gå i land. 

Da vi kom til hotellet slang vi oss alle på hver vår seng, slappet av, stelte oss for så å dra ut å spise. Vi endte opp på en resturant som lå innen for hotelområdet. Der ble vi også kjent med vår kjære venn Tuncai. 
Vi satt oss senere ned i baren og bare pratet, lærte vår nye venn litt norske ord og hadde noen velfortjente drinker.

Sex on the Beach som smakte dritt - Tuncai hadde lagd denne for første gang, noe enn godt kunne smake. Men søtt var det når han skulle pynte med hjerte og hele pakka. 


Karoline bestilte en Strawberry Daiquiri og vi ble vel begge enige om at den var himmelsk. Så vi bestilte like så godt en til før vi så tok turen opp på rommet og tok kvelden. 

Alt i alt var det en litt lang dag, og vi var alle litt slitne og trøtte etter båtturen. Kvelden endte også bra, og tror nok ikke det var uten grunn at vi sov godt den natten. 
arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits