Hjem kjære hjem

Nå var det utrolig godt å komme seg hjem, inn i eget hus, på sitt eget rom og bare slenge seg i sin egen seng. Vi har vært på reise fot i neste 20timer. Vil ikke akkurat si det ble mye søvn, så i dag skal jeg legge meg tidlig å sove utrolig lenge. Skal slå av alt av mobiler og klokker så jeg ikke blir vekka før jeg er ferdig utvilt. 

Men jeg tenkte at siden vi ikke blogget noe særlig da vi var i Tyrkia, og det kanskje blir litt langt om vi skal fortelle om alt i et innlegg, kan vi heller lage et innlegg dag for dag. Så i morgen kommer det bilder og slikt fra dag 1, og på tirsdag kommer det bilder og slikt fra dag 2. Blir litt enklere også da med tanken på at jeg på mitt kamera har over 800bilder og et høyt to sifret tall med filmer. 

-Vanessa

Borte bra - hjemme best!

Da var vi endelig tilbake på norsk jord igjen! Tyrkia har vært utrolig herlig og en kjempe fin tur, men det er som det sies: Borte bra - hjemme best! 
Nå skal vi bare vente på bussen som går videre til Kristiansand. Vi har ventet på Gardemoen i fra fire til syv så tok vi flybussen til Oslo S hvor vi sitter nå. Bussen går ikke før i ti tiden, så det er fortsatt en stund til vi drar. Takker bare for at det er nett så vi har litt tidsfordiv. Ellers har vi også hatt noen nok så fine samtalere med en god del personer med litt vel god promille i kroppen. 
Kjenner det skal bli deilig å komme hjem til egne senger nå. Kommer til å sove så altfor godt. 
Her er ihvertfall noen bilder, av de 800, fra de siste dagene i Tyrkia. 


Telte ned timer til vi skulle dra fra hotellet. Vi måtte nemlig sjekke ut klokka tolv på morgene men skulle ikke ta bussen til flyplassen før klokka var blitt kvart på åtte. Konge og gå rundt i byen å shoppe i 40grader. Til slutt gikk vi inn i omtrent alle butikkene kun for å bli kjølt ned av airconditioneren. 

Flere bilder og videoer kommer når vi er hjemme, nå vil vi bare hjem. Det skal bli så deilig! 

- Vanessa og Karoline

Oppdatering fra Tyrkia

Kan vel starte med å si at Tyrkia er helt konge. Utrolig varmt og på det varmeste er det over 40grader. Det er ikke nett på hotellet/i leiligheten vi bor i, men det er vel ikke noe som irriterer oss. Vi er jo på ferie og internett er vel ikke det vi tenker på, heller lange dager på stranden, koselige kvelder ute på byen og sånn fortsetter regla. I skrivende stund sitter vi på en internettbar og har nettop fått spandert kake. 

I stede for å skrive en hel masse kan dere heller få se noen bilder vi har tatt så langt.


Brødet vi ALLTID får på resturanter her nede.


Sjekk bruna til venstre da! Vi har kunn hatt en ordentlig dag på stranden. Dette var rett etter vi hadde vært på tyrkisk bad og fått masasje og blitt skubbet på hele kroppen. Det må være det deiligste og mest forfriskende vi har gjor tpå lenge! 


Nettet er så tregt så det tar år og dager of laste opp bilder. Klokken er allerede over tolv her nede, så vi setter nok kursen opp mot leiligheten snart. Kos dere hjemme eller hvor i verden dere er! 

Vi tenker fortsatt på alt som har skjedd og skjer nå i de siste dagene.

-Karoline og Vanessa

Lille Norge

Jeg vet ikke hva jeg skal si eller skrive, alt føles så uvirkelig og ord blir fattige. Selv har jeg alltid tenkt at "Vi bor i Norge, det kan ikke skje noe ille der". Hva skjedde i går? Det føltes ut som om det var en slags krig som herjet i vårt land. Selv ble jeg litt "caugth off-guard". Nyhetene har stått på nonstop hos oss. Alt dette har blitt for mye for meg, det har ikke blitt mye søvn i natt heller. Jeg får frysninger over hele kroppen hver gang jeg hører om hva som har skjedd i Oslo og på Utøya. Helt forferdelig dette som har skjedd med lille Norge. 

Alle mine tanker går til de som er rammet av ulykkene, pårørende, skadde, overlevende og deres nære. Selv kjenner jeg ei som kom derfra i godt behold.Eller godt behold, ingen kommer vel ut fra den øya med uten psykiske skader. Alt vi kan gjøre nå, er å be. Be for en bedre verden, be for de omkomne, be for de overlevende. Og be for at noe slik aldri skal skje igjen.

 

Amen. 

Venting på Gardemoen

Etter å ha kjørt buss i flere timer fra Kristiansand til Oslo er vi nå superklare for å sette oss på flyet ned til Tyrkia. I bunn og grunn er det perfekt timing for å dra vekk nå. Tankene våre har bare gått rundt alt som har skjedd det siste døgnet.

Skal virkelig blir godt å komme ned til varmen, ligge på stranden, shoppe og rett og slett koble av. Flyet går ikke før halv seks så inntil da får vi bare kose oss på alt som kalles sosiale medier, Er nok ikke framme i Alanya før over tolv ettersom vi skal fly fire timer for så å ta buss i rundt halvannen time. Blir deilig å sjekke inn, få leiligheten og legge seg for å sove. 

Dere får kose dere hjemme i Norge eller hvor i verden dere befinner dere.
Tenker mye på dere som er blitt rammet av denne syke tragedien..  

-Vanessa og Karoline!

Make love not war - 22.07.2011Et bilde sier mer enn 1000 ord, ihvertfall nå! 

Sender våre varmeste tanker til alle familie og bekjente av de som var involvert i denne helt forferdelige tragedien. Dette er nok en dag vi ikke vil glemme med det samme. Ord kan ikke beskrive hvor forferdelig dette er!! 

Make love not war...

 

Pakket og klar.. eller?

Lenge siden dere har hørt fra meg? Jeg vet, beklager! Har begynt å trene igjen hver dag og har dermed ikke fått så mye tid til å blogge. Men fra og med i morgen, da Vanessa og jeg reiser til Alanya blir det nok en god del blogging. Nå skal jeg bare få pakket videre, stelle meg til trening, også etterpå på jentekveld hos Karoline. Blir superkos å se jentene før vi reiser! 

Blir godt å komme til varmere strøk, ettersom det kun regner her i Kristiansand. Kos dere i kveld! 

- Karoline 

Søvnløs natt

For ei natt! Har kanskje sovet ti minutter tilsammen i natt. Kom meg i seng rett over tre og klarte ikke sovne, så da jeg endelig sovnet tok det ti minutter før jeg var våken. Takker broren min for det, som er så flink til å bråke når han skal på jobb klokka seks om morgenen. 

Våknet med tidenes magekramper også så tok meg en lang dusj, kuret håret, tok ansiktmaske og nå er jeg stup trøtt. Tror nok jeg kryper under dyna igjen, så får jeg se og få pakket. Kofferten står fortsatt like tom og vi reiser i morgen! Ah, blir så deilig. Kan ikke vente til å komme ned til varmen nå. 

Noen som er misunnelige? 

-Vanessa 

Just all the sexy people; report to the floor


Digger denne sangen og klarer ikke la vær å høre på den. Har spilt den om og om igjen i gansk så lang tid nå. Gir meg skikkelig sommerfølelse samtidig som jeg blir skikkelig gira av og høre på den. Får mest lyst til å sprette opp og bare danse. Tenk dere denne sangen på et diskotek da med skikkelig bass. Åh, hvor herlig! 
Ny favoritt sang hos meg ihvertfall!

Hva syns du om sangen? Hørt den før?  
-Vanessa 

Pakker

Blir vel litt feil å si at jeg pakker, for kofferten ligger fremdeles like tom på gulvet som den gjorde for noen timer siden. Tenkte jeg skulle være flink, stå opp tidlig, pakke, ta en joggetur, dusje også ta ansiktsmaske i dag. Jeg klarte første biten men står fortsatt fast på del to. 

Fortsatt like tom ja. Har enda ikke bestemt meg for jeg skal pakke i denne kofferten en gang. 
Har ikke akkurat dårlig tid, har fremdeles i morgen også. Men jeg liker å ha ting klart så jeg ikke stresser i siste liten, no jeg alltid klarer å gjøre. Ender opp med å pakke ferdig og lukke kofferten 5minutter før vi drar ut av huset. Slik er det alltid og jeg tror ikke det blir et unntak denne gangen.Har kommet et godt stykke på vei da. Treningstøy, badetøy, shortser, kjoler, topper ligger allerede på sengen. Har fortsatt noe som skal vaskes så jeg får vel komme meg vekk fra pc'n og være litt effektiv her hjemme. 

Er det forresten noen som har noen filmforslag? Skal tross alt sitte på bussen i fem timer til Oslo lørdagsmorgen. Så i en og en halv time i Tyrkia. Så hadde vært topp med litt tidsfordriv. 
-Vanessa 

Hverdagssminke - video

Lagde en sminkevideo for noen dager siden, hvor jeg brukte litt av de nye produktene som jeg hadde bestilt fra elf. Var egentlig mest bare for å teste ut tingene jeg hadde kjøpt, og jeg er utrolig fornøyd. Så det kommer nok til å bli mer bestilling derfra fremover.
Jeg er klar over at redigeringen ikke er sånn superbra bra, men har måtte redigert denne hele 5ganger, og lastet den opp 4ganger. Så nå er jeg egentlig bare glad for at den i det hele tatt ville lastes opp. 

Filmet med tidenes dårligste kamera, blir bedre neste gang! Lover. 

-Vanessa

Sprell og fanterier

Om fire dager reiser vi avgårde til Alanya, Tyrkia. De som leser bloggen vår jevnlig, har nok fått det med seg (ettersom vi skriver om det hele tiden, men hva skal man skrive om i dette drittværet vi har på Sørlandet for tiden..?) Men siden vi skal være i Tyrkia en stund, tenkte vi at dere lesere kunne finne på noe rått vi skal gjøre borte i Tyrkia, som vi skal filme og legge ut på bloggen. Så nå spør vi DERE..Hva vil dere ha oss til å gjøre? Vi er med på det meste! Heh...Angrer litt nå på at jeg skrev det.. Pyttsann! 

 


Har du forslag til sprøe ting vi kan gjøre/filme i Tyrkia? 
Karoline & Vanessa 

Forandring fryderUtsatt og utsatt, det er det jeg har gjort når det kommer til å farge håret - rettere sagt etterveksten. Flaut at jeg har gått rundt som dette når jeg tenker over det. Sitter bare og venter på at mamma skal komme hjem nå så hun kan hjelpe meg å farge det, for sist gang jeg utfordret meg på den biten ente det sånn tålig.
Jeg har jo egentlig en mellomting av svart og mørke mørkebrunt, men jeg er inne i en periode hvor jeg prøver å få det litt mere over på den brunesiden. 

Hårfargen min er nok den nederste for øyeblikket, håper bare på at resultatet blir bra og jeg blir fornøyd. Har ikke akkurat lyst til å farge det om igjen om det blir dårlig, for permanentfarge sliter utrolig mye på håret. Jeg sliter jo håret nok fra før av med all den rettingen. Huffhuff, blir nok hårkur i morgen ja. 

Andre som farger håret ofte?

-Vanessa

Trenger hjelp!

I morgen tidlig skal Grace, Vanessa og jeg prøve oss ut på Oxygo - på en prøve time. Vi skal nemlig se om Oxygo er noe for oss. Så det blir opp tidlig i morgen for å trene, så hjem og slappe litt av også på Vipers trening. Det blir en bra dag? I tillegg tok Vanessa og jeg en løpetur i lysløypa i stad. HERLIG! Hvem sier at det er treningsfri i sommerferien? 

Men fram til poenget, jeg har lenge ønsket å kjøpe meg et medlemskort på enten Elixia, Oxygo eller Spicheren. Til nå virker Elixia best, men jeg er absolutt ikke sikker. Det er så dyrt. Derfor spør jeg dere, har dere noen erfaring med en av disse kjedene? Plis, fortell.. 

- Karoline 

Megan Nicole


Er det en av youtube-stjernene jeg alltid har hatt sansen for så er det Megan Nicole. Ikke bare er hun utrolig flink til å synge og har en bra stemme, men hun har jo bare et super herlig utseende. Endelig har hun også kommet med egen sang, og jeg har allerede spilt den minst 10ganger, og det er nok bare i dag. Tidligere har hun kun kommet ut med cover sanger, så syntes det var gøy at hun kom ut med egen sang nå. Det er velfortjent, og jeg syntes det er godt jobbet til å være hennes første egen sang. 

Selv syntes jeg en av de fineste sangene hun har kommet med er pray, som egentlig synges av Justin Bieber.

Hva syns du om Megan Nicole, og har du noen "youtube favoritter"?
-Vanessa 

Pakke fra elf


Endelig kom pakken jeg har gått og ventet på. Pakken med produkter jeg bestilte fra elf. Det er en god stund siden jeg bestilte det(3uker siden), så vil ikke akkurat skryte når det gjelder leveringstiden. 

Har enda ikke testet ut noen av produktene utenom den ene leppestiften som jeg faktisk ble overrasket fornøyd med. Mamma derimot fikk en leppestift som var knekt, så retursending på den ble det. 
Jeg har tenkt å lage et innlegg om disse produktene senere, må bare teste det litt ut først. Om jeg blir fornøyd tviler jeg ikke på at jeg kommer til å bestille mer derfra. Var jo tross alt superbillig. Tror alt vi bestilte kom på litt over 400kr, superbillig. Du får liksom en leppestift til 35kr, og jeg er ihvertfallsuperfornøyd med den til nå. Så nå er det bare å få testet ut de andre produktene. 

Har du erfaring med elf.produktene? 
-Vanessa

Brothers and sisters are as close as hands and feet

GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN TIL TIDENES BROR! Fyller 19år i dag og jeg syntes det er helt sykt, om et år er du 20, 20år. Voksen, og jeg følte det var i går vi var ute å syklet uten støttehjul for første gang. Jaja, en ting er sikker og det er at jeg har en bror jeg ikke ville byttet ut mot noe annet. Selvfølgelig har vi våre diskusjoner men er bestevenner ti minutter etterpå. 
Kun gamle bilder, ettersom jeg ikke har flere av de nyere bildene på denne pc'n. Men håper du får en super dag! 

-Vanessa

Ikke bare bare å være snill søster

Det er ikke bare bare å være snill søster når du har en bror som har bursdag i morgen. I dag har jeg vært på leting etter gave, som ikke ente bra, og ellers har dagen gått til å bake. Nå skal jeg begynne andre og siste kaken. Sånn er det når jeg skal finne de kakene som tar lengst tid å bake. Heldigvis er det bare en gang i året han fyller år, så da går det greit. 

Første kaka som endelig står ferdig på benken nå. Nå er det bare å sette igang på neste kake. Oreokake står på lista nå. Han får det som han vil, det er sikkert og visst. 

For at jeg ikke skal sitte oppe å bake til langt ut på natt så får jeg nok sette i gang nå, så kanskje jeg rekker å se siste episode av frustrerte fruer som jeg ikke fikk sett på tirsdag. 

Dere får ha en fin kveld! 
-Vanessa 

Savner sørlandssommeren

Hei og hå! Da har jeg kommet inn fra dette drittværet, jeg har nemlig vært hos Oldemor for å male huset hennes og stelle litt rundt i huset. Været startet bra idag, sola steiket og vi satt oss ut for å nyte frokosten. Men etter et par timer hos Oldemor, begynte renget å komme og det var bare å komme seg hjem. Nå merker jeg at de er lenge siden vi har hatt ordentlig sommer nå. her på sørlandet. Sol og is hver dag, men heldigvis så får vi haugevis av sol i Tyrkia (får vi håpe på) 


Ha en fin kveld! 

- Karoline

SOL Tips

Om 8 dager reiser Vanessa og jeg til Tyrkia som dere kanskje vet, og da er jeg klar for å tæne masse i sola. Derfor har jeg surfet litt rundt omkring på nettet for å finne noen gode soling-tips til både oss og dere! 

 

 

1. Still forberedt - ikke gi huden din en sjokkstart. Gi kroppen din sol et par ganger dagene før du skal ut å reise. La også brunfargen få utvikle seg over tid, da vil den vare lengre. 

2. Skrubb - Før du begynner å sole deg, bør du skrubbe huden godt. NB: Både ansiktet og kroppen! Områder med tørr hud kan gi flekker og ujevn farge. Når du først får ujevn farge blir det vanskelig å få den jevn igjen. Tips! Etter du har skrubbet deg, smør deg inn med en olje også en fet krem. DA er huden klar for sola dagen etterpå. 

TIPS! Bruk god tid en kveld til å skrubbe bort tørr hud og døde hudceller. Etterpå smører du deg inn med næringsrik olje, og så forsegler du fuktigheten ved å smøre deg med en fet krem. Dagen etter er huden fuktig og klar for sola.

3.  Bruk solkrem! - Start sesongen med små, korte soldoser. Dessuten bør du passe på å bevege deg, ikke bare ligge rett ut, da får du jevnere underlag. Pass også på alltid å bruke høyere solfaktor i ansiktet enn på kroppen.

TIPS! Hvis du løper ut i sola hver gang du har sjansen, er det en god idé å bruke krem med faktor både i ansiktet og på kroppen hele sommeren. Ha en stift med høy faktor i veska slik at du kan beskytte nese- og øyeparti, ørene og munnen hvis du blir sittende lenge i sola. Pass på at solproduktene dine beskytter både mot UVA- og UVB-stråler. 

6. Drikk vann - Solen tørker ut huden og vann gjør den bedre rustet til å takle dette. Fuktnivået i huden avgjør også hvor frisk og jevn brunfargen blir. Pass også på å dusje i ferskvann etter å ha badet i sjøen. Saltkrystallene fungerer nesten etsende hvis huden er det minste rød eller irritert. Avslutt hver soldag med å smøre deg med en god after sun.

TIPS! Hvis du blir solbrent, er det bare en ting som gjelder: fuktighet. Smør deg inn flere ganger i løpet av det kritiske døgnet etter at du er blitt brent. Da kan du forhindre at du begynner å flasse senere.

7. Husk! det er aldri for sent å skrubbe -  Mange tror at man kan skrubbe bort brunfargen. Det er helt feil. Faktisk bør man skrubbe huden hele sommeren, for da ser brunfargen mye friskere og penere ut. 

TIPS! En fuktighetsmaske, både for ansikt og kropp, gir massevis av fukt og kan være løsningen for hud som har et akutt uttørkingsproblem etter mange og lange dager på stranda. 

- Karoline 


Forresten så er ei god venninne av meg med i samme konkurranse som meg, Nellys designer konkurranse. Hjelp hun med noen stemmer, ved å trykke her. 

 

En stk. syk Vanessa

Koselig å våkne opp med feber, hodepine og være kvalm som fy. Er ikke bare en person som ligger syk i hus nå lenger. Stakkars broren min som kommer hjem fra camping med lungebetennelse. Det skal ikke være lett.
Blir nok ikke noe blogging fra meg mer i dag for nå legger jeg for å sove igjen. Var det nå jeg skulle si god sommer?

Ja, må si jeg føler meg nydelig i dag. Snakkes!
-Vanessa

New shoes


Klarte ikke få noen fine bilder med skoene på. Dette var et spontan kjøp, var inne på senteret i max 7min og klarte å kjøpe meg disse skoene til bare 199,-. Var kun tre par igjen da jeg kom og til en forandring var min skostørrelse også å finne på bordet. De er utrolig gode å gå med også, så disse blir nok også med til Tyrkia. 8dager igjen

Hva syns du om skoene? 
-Vanessa 

Gårsdagen i bilder

Da var vi nettopp våknet, eller nettopp og nettopp. Vi har vært våkne en god stund, men enda ikke orket å forflytte oss ut fra verken rommet eller senga. Kom oss ikke i seng før ganske så sent, tror klokka var rundt tre sist jeg så på den før vi la oss. En koselig kveld var det ihvertfall i går da. Er så koselig når vi som ikke ser hverandre så ofte samles og bare har det koselig. 
Gidder ikke skrive så mye, legger heller ut noen bilder fra i går.


Herlige jenter! 


Amanda som er litt kresen på maten, huff. 


Vi er egentlig ganske så normale til vanlig. Helt sant. 


Herlige Helle. 

Vel nå har Amanda nettopp dratt og jeg tar turen ut med ei venninne, så viiiii blogges

-VanessaGrill/jente-kveld

Om kort tid stikker jeg sammen med en gjeng herlige jenter ned på stranden for å grille. Været er supert, varmt er det, det blåser ikke mye og det skal mye til for at denne kvelden skal bli dårlig. 

Irriterende at bildene jeg tar med webcamera blir større, jaja godt det ikke er mange av de. 

Snart kommer søte Amanda til meg og hun skal overnatte etter vi har vært på stranden. Blir koselig ettersom det er lenge siden vi har funnet på noe, bare vi to. Får vel rydde litt på rommet og reie opp før hun kommer. 
Dere får ha en fin kveld, og håper dere har like fint vær som oss her på Sørlandet.

Så m jeg bare ha med tidenes dope-head bilde. 

say no more, faila med tiden på selvutløseren.

-Vanessa

Nå venter...

En knallgod lunsj, før vi skal ut på sjøen. Oskar og jeg har allerede vært oppe i et par timer og fått unnagjort endel bading og en laaang joggetur rundt Sukkevann. 

Nå skal vi få i oss en liten matbit igjen (sammen med resten av gamer-gjengen som nettopp har stått opp) 

Hvem er brunest?

- Karoline 

Dagens outfit 13.07.2011


Topp fra carlings // Shorts fra bikbok // Ringene er fått i gave
Kommer nok til å skifte i dag, men dette er da det jeg går med nå for øyeblikket. Ah, jeg elsker virkelig sommeren nå kjenner jeg! Begynner ihvertfall å like været og varmen som har kommet nå, og enda deiligere er det å tenke på at om 10dager reiser vi til Tyrkia. Digg! 

-Vanessa

strandløvår

Blir ikke så god oppdatering fra min side ettersom mine brødre hele tiden skal game (dvs at de stjeler nettet). Nå fikk jeg lov til å få 30 minutt på PC'en så her har dere et lite innlegg fra meg. I dag har Oskar og jeg tæna på stranda og fått litt av et skille, godt å få begynt litt før man skal til Tyrkia. Satser på å bli max brun der, gleder meg helt sinnsykt. 10 DAGER IGJEN! - Karoline 

Selskap next


Da stikker vi på bursdagsfeiring hos Siljesøta sammen med en god gjeng jenter. Jentekveld på g. Passer bra nå som det fine vært er her, og vi kan dra på oss kjolene uten å være redd for at det skal bli altfor kaldt. Sommeren er definitivt den beste årstiden. We love it! 

Dere får ha en fin kveld! 

-Vanessa og Karoline

Dagens outfit 12.07.2011


Kan si jeg ble en smule glad da jeg våknet opp til sommer, knall sol og blå himmel så langt mitt øye ser. Ah, endelig litt sommerferie følelse! 


Topp fra bikbok // 


Shorts fra only // 

Hva syns du om dagens outfit? 
-Vanessa 

Outfit 11.07.2011


Så kom jo været seg til slutt da, og jeg som hadde kledd meg etter det regnfulle og overskyete været. Kan tro jeg kokte over etter en dag med shopping inne på et senter. Vel ihvertfall dette gikk jeg med i dag. 

Bukse fra h&m //


Genser og dill også fra h&m // 

Merket nå at jeg faktisk bare har på meg klær fra h&m - go h&m! 
Kommer et innlegg om hva jeg kjøpte litt senere, for å si det sånn så gleder jeg meg enda mer til å reise nå. Enda litt mer sommeklær på plass, kunne reist i morgen jeg. Heldigvis bare 12dager igjen nå!  

Hva syns du om dagens outfit? 
-Vanessa 

I love Liseberg

Lenge siden! Har jo vært i Sverige og kom hjem i går - og er man i Sverige vil det si at man ikke har mye tid til overs for blogging. Sorry folkens! Mens vi har besøkt Sverige, måtte vi jo innom Liseberg..Man kan jo ikke la være å ta turen innom? 

 Noen andre som har vært innom Liseberg? Hva synes dere? 

- Karoline 

Drama og sommermusikk

Jeg har fått en ting for norske "sommerlåter" i det siste, eller norske låter generelt. Men de fleste av de gir meg skikkelig sommerfølelse. Kjenner jeg bare får lyst til å dra på stranden og være der fra morgen til kveld. Om bare været hadde vært litt mere til å stole på. Til en forandring har det faktisk vært litt fint vær i dag, ikke det at jeg utnyttet det. Hadde meg heller en treningsøkt på Sukkevann, jeg og Karoline.

Dette var rett etter vi hadde brutt oss inn i hallen, etter at vi hadde utløst alarmen(tror vi). 20sekunder etterpå løp vi ut igjen fordi vi trodde vi nå hadde utløst alarmen i hallen. Viste seg at det bare var noe galt med strømmen. Tror vi brukte 30minuttet før vi turde å begynne å trene. For et drama!


Over til sommermusikken igjen, har nettopp lagd meg en sommerliste med musikk som gir meg sommerstemning. Trykk HER for å komme til spotify lista mi. 

-Vanessa

Hytteturen til Lindesnes

Som sagt har jeg jo vært på hyttetur med noen familievenner denne uken. Fra mandag til torsdag, og jeg hadde noen småfilmer og litt bilder som jeg tenkte å dele med dere. Men jeg lager ikke et langt innlegg med masse bilder og videoer, så her er heller en liten video fra hytteturen. 


Trykk på 720HD for bedre kvalitet

Bare for å få sagt det så var de fleste filmene filmet når vi hadde fått litt mye sukker og energi i blodet, så vi får skylde på det. 

Hva synd du om videoen? 
-Vanessa 

Alanya om 14dager

Jeg sitter her å drømmer meg vekk, ser på bilder av varme strender, folk i bikini, sene kvelder lang stranden. Ikke akkurat der jeg ser om jeg ser ut av vinduet. Det har nettopp sluttet å lyne og tordne, men regnet fortsetter å pøse på. Blåste opp til storm en liten periode, og det er da det er godt å trøste seg med at om to uker er jeg ikke i Norge men på vei til varmere strøk. 
Jeg og Karoline drar nemlig til Tyrkia sammen med mamma i ei uke. Åh, kjenner det skal bli deilig. Slippe det altfor ustablie været som er her. 
Jeg er en av de personene som alltid skal google opp hotellet vi skal på, plassene rundt, shopping mulighetene, strendene, om det er noe gøy å finne på osv. Noe som jeg egentlig bare syntes er litt dumt, for jeg har noen ganger blitt skuffet når jeg kommer og det er helt annet enn forventet. Men det stopper meg ikke uansett.
Hotellet vi skal bo på heter SunGarden et eller anne green garden, Husker det ikke helt ordrett, men det ser ihvertfall slik ut. 

Får bare håpe at været som er der nede nå er noe av det samme når vi setter foten i sommerbyen

Skulle gjerne hatt de 36 gradene og knall sol her på Sørlandet i dag, men for nøye meg med regn så lenge. 

Noen andre som skal eller har vært i Tyrkia denne sommeren? 
-Vanessa 

For ei treningsøkt!

Da var jeg akkurat kommet meg inn døra. Tror aldri jeg har vært så glad for å komme inn døra som det det var nå. Jeg syklet meg en tur på 45minutter før jeg jogger i 50minutter, hadde lite lyst til å sykle hjem med bare oppoverbakker. Men jeg satt meg på sykkelen og syklet 15minutter før jeg endelig var hjemme igjen.
Nå er det rett i dusjen, og gjett om det skal bli deilig nå!

-Vanessa.

Friendship isn't a big thing - it's a million little things.

Vi har alle venner vi sier vi skal holde sammen med i lang tid framover. Selv har jeg også sagt det, men er den en ting jeg syntes er trist er når det motsatte skjer. At kontakten egentlig kanskje blir svakere. 
Det sier seg selv at når videregående kommer er det mange som skiller lag, mange som mister kontakten og noen mister også de de før kalte sine bestevenner. Jeg var aldri redd for at dette skulle skje meg, men ble i tvil en periode. Det var jo så rart å komme til en ny skole, ny klasse uten et eneste kjent fjes. Alt var jo nytt.
 Men den dag i dag er jeg ikke i tvil. Jeg ser jo ikke de samme personene hver dag på skolen som jeg gjorde for et år siden, som både er trist men samtidig er det godt å se nye folk. Kunne heller ikke vært mer fornøyd med den klassen jeg går i, for en herlig gjeng! 

Det er jo ingen som sier at for å være gode venner eller bestevenner så trengs det at man treffes så så mange ganger eller  finner på noe så så ofte. Er det en ting jeg kanskje ikke har vært like flink på opp igjenom så er det å vise at jeg setter pris på de jeg har rundt meg, og de som virkelig betyr noe for meg. 
Noe jeg har sagt til meg selv at jeg skal bli mye flinkere til. 
Det er to jenter jeg tenker på mens jeg skriver dette, og det er Amanda og Åse-Marie. To jenter som virkelig er noe for seg selv. To jenter jeg kalte for mine bestevenner gjennom hele ungdomskolen, og noe av tiden på barneskolen. 
For noen herlige jenter! 

To jenter som virkelig vet det å være ekte venner, to jenter som virkelig har vært der for meg når jeg trengte det som mest og to jenter jeg er utrolig glad i! Det er ikke ofte jeg har tid til å treffe disse ettersom jeg enten holder på med det ene eller det andre, men som jeg sa tidligere.
Du trenger ikke treffe en person hver dag for å kalle personen din beste venn.  

Dette ble kanskje litt sånn klisje aktig, men det er ikke hver dag jeg skriver slikt. Så en sjelden gang i blant får nok gå. 

-Vanessa

Dreams are like stars... one blows up and another one gets brighter


Canon EOS 1000D + 18-55mm f/1.8

Apps til iPhone

Hvem syntes ikke det er et pluss med applikasjoner som er enkle, nyttige og greie å ha? Jeg mener ihvertfall det er et pluss og noe som gjør mobilen mer komplett. Jeg har en god del apps på mobilen, men her er 6 av de jeg vil anbefale til dere. Som sånn sett passer for alle, eller ihvertfall de fleste. 


1. Instagram er et bilderedigeringsprogram, som egentlig er super enkelt. Tror bestefaren min som ikke en gang har peiling på mobil kunne fått dette til. Du kan selv velge og enten hente bilde fra bildebiblioteket eller ta et bilde, så er det bare å legge til den effekten du vil ha. 

 
2. Viber er et program son gjør at du kan ringe gratis til alle som har iPhone, men de må selvsagt ha lastet ned viber de også. Er utrolig greit, spesielt om mange av dine venner har iPhone. Da kan du spare mye på en mnd.


3. Shazam er et program som gjør det enklere for musikkelskere å finne den sangen de ikke vet hva heter. Hvem syntes ikke det er irriterende når du hører en sang på radioen du liker, men ikke kan navnet på. Shazam hører sangen og leter og finner fram til hva sangen heter, hvem som synger den og hva albumet heter. 


4. Spotify. Jeg trenger vel ikke si mere enn det? Det som kanskje er et minus for noen er at det er kun folk med premium eller unlimited som kan ha spotify på iPhone. Dette er nok den appen jeg bruker mest. Er så mye greiere enn å laste ned masse musikk som bare tar masse plass. 


5. Rat on Run. Åh, elsker denne. Det er ikke mange spillene jeg har på mobilen, men dette er ett jeg spiller om og om igjen. Et fantastisk tidsfordiv også, for jeg kan ikke stoppe å spille om jeg ikke klarer en runde. Da spiller jeg og spiller helt til jeg klarer det, og plutselig er det godt en god stund. 


6. Blogg.no. Appen for alle bloggere. Enkel og grei å ha de gangene du ikke har annledning til å sitte foran pc'n hele tiden. Sånn som nå i ferien. Det er ikke en app jeg har brukt mye, men grei å ha det er den. 

Hva syns du om disse appene, har du noen og anbefale? 
-Vanessa 

Hjemme fra hyttetur


Bilde og kanskje video fra hytteturen kommer kanskje senere, nå skal jeg ta meg en lang dusj, dra på butikken å kjøpe masse frukt, for så å slenge beina på bordet og bare slappe av resten av kvelden. 

-Vanessa.

Seneste innkjøp

Befinner meg enda på hyttetur, men her er et innlegg med noen av de siste innkjøpene jeg har kjøpt den siste tiden. Er også en kjole, en shorts og en genser jeg ikke fikk tatt bilde av. Ikke det at jeg tror det gjør så spesielt mye for dere. 


Kjole fra Sisters Point. 


Oversized skjorte fra cubus.


Topp fra only.


Tightsbukse fra only. 


Bikini overdeler og underdel fra cubus. 


Fra pieces. 

Hva syns du om innkjøpene? 
-Vanessa 
arkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits