Avslappendes dag

Det regner ute, og er ikke spesielt varmt. For et sommervær? Jeg vil ha varme tempraturer, skyfri himmel og sol. Hva med dere? Jaja. Vi får bare be til Gud. Ellers i dag, har jeg kun slappet av. Godt med slike dager, så tok jeg meg en tur på Sukkevann for å trene litt. 


// Bildene er fra en annen trening, der Tina fikk en syk trang til å rydde 


 

Har du gjort noe spesielt i dag? 

- Karoline 

Elf. nettshopping


Da har jeg fått shoppet litt fra elf, har hørt mye positivt om dette merke men har ikke prøvd det selv. Da jeg i tillegg så at det var superbillig for ting der inne bestilite jeg like så godt litt ting. Noe av det er til mamma også, som den knæsj røde leppestiften. Ikke akkurat fargen jeg ville ha valgt for å si det sånn! 

Jeg lovte meg selv og mamma at om jeg fikk dette skulle jeg hjelpe til å rydde hjemme i dag, så nå er det bare å komme i gang. Har utsatt og utsatt det i en time nå. Bake skal vi også, og jeg tror nok jeg startet med det først. Jeg er en av de som liker å starte med det beste først. Jeg lever ihvertfall ikke etter" vi sparer det beste til slutt" mottoet.

Har du prøvd elf.merke? 
-
Vanessa 

P to the A to the R to the TEY

Med sommer kommer finværet, og med finværet kommer humøret, og med humøret på topp, skjer det mye bra. Noen som er enige? Selv så eeeeelsker jeg å danse når det er bra musikk, og det tror jeg ikke jeg er alene om. 

 


// Bildene er fra Granollers Cup i fjor i Barcelona

Siden det er sommer - har jeg lagt med et par "party" låterHAVE A NICE SUMMER ;-*

Karooooo


Ellers er jeg med i en solkort konkurranse - på søte Susanne sin blogg! Dere kan også melde dere på her. 

Give me summerEr så utrolig lei av regn nå! Har lyst på sommer, sol, varm, lange dager på stranden, sene kvelder ute med gode venner. Alt utenom regn for å si det sånn! 

Regner det hos deg? 
-Vanessa 

Sôta bror

Neste uke tar jeg turen til Gøteborg, og Partille Cup. Jeg skal dit for å se ste broren min sitt lag delta i cupen som vi deltok i for to år siden, nemlig Partille Cup! Det er en av de aller aller beste cupene jeg har vært på i mitt liv, og anbefaler dere virkelig å ta turen. Discoet, shoppinga, håndball-delen og det sosiale er helt fantastisk. LOVE IT 


Har du noen gang vært på Partille Cup? 

- Karoline 

Litt sånn nær døden-opplevelse


Slik så buksa mi ut etter dagens hendelse. 

Greit jeg vet jeg har stygge hender fra før, bare se på alle klisterblemmene jeg har fått fra håndballen. Hardt liv! Hele poenget var bare jeg skulle vise hvor rød hånden min fortsatt er etter at det har sprutet ut masse blod fra "pulsåra". Genseren min, buksa mi og til og med undertøyet var fult av masse "blod". 

Nå er dette bare en dugnad vi gjør med laget en gang i blandt, men noen av "sårene" og skadene vi får ser faktisk ganske så ekte ut. Først gang vi var der skulle jeg har falt fra en trapp, slått hode og ligge bevistløs. Karoline hadde denne posten denne gangen, jeg så ihvertfall slik ut da jeg hadde "skaden"

Kan tro folk ble bekymret da dette bilde havnet på facebook. Heldigvis er dette bare på liksom, glad jeg ikke har havnet i noen ulykker hvor slike skader har vært inne i bilde. 

Har du noen gang vært utsatt for en alvorlig ulykke? 
-Vanessa 

Bystranda

Da var vi kommet hjem fra en kort tur på bystranda. Været var ikke tipp topp men fytti, det var varmt! Vi kom oss ut i vannet også, selvom det kanskje ikke var særlig mye å skryte av. Var ut i vannet og rett opp igjen, men deilig var det ihvertfall. 


Det var ihvertfall herlig den tiden vi var der. Etter vi hadde vært på stranda en periode dro vi for å kjøpe is på fiskebrygga. Ingenting er som sommerferie og is, herlig kombinasjon det der! 

Nå skal vi snart ta oss en treningsøkt før vi skal slappe av med one tree hill etterfulgt av frustrerte fruer. Dagen kunne ikke endt bedre enn dette. 

Anbefaling - hårprodukt

For en stund siden bestilte jeg noen hårprodukter fra Blush, noe jeg ikke angrer et sekund på at jeg gjorde. Er ganske fornøyd med hårproduktene som kom i posten noen dager senere. 
Et av produktene var da denne: After party smoothing cream.

Det er en slags krem/lotion til håret, som du kan påfører egentlig når som helst. Den skal påføres i tørk hår, men fungerer også i vått hår, og håret blir utrolig myk, føles lettere og gir litt mere glans en vanlig. Personlig er dette en av favorittene jeg putter i håret for tiden, for ikke bare er gjør den håret mykt og alt det der, men den lukter helt utrolig godt. Noe som er et utrolig pluss, for hvem vil ikke ha et hår som lukter godt, selv etter du har brukt rettetangen og balsamlukten ikke lenger er like sterk. 

Har du prøvd denne før? 
-Vanessa. 

SUMMER 2011

Sommerferien har ikke vart en uke enda (sånn offisielt) og allikevel føler jeg vi har fått en god start på sommeren. Har både smakt is og jordbær med fløte. Og jeg har allerede badet! "Alt" dette får meg til å glede meg til sommeren 2011! 


 

Noen planer for sommeren? 

- Karoline 

Nytt design


Da har Cathrine vært så utrolig grei at hun har lagd nytt design til oss. Er veldig fornøyd med hvordan det ble, enkelt og greit, men samtidig veldig fint og fine lyse farger.
Syntes forresten bloggen til Cathrine er verd en titt, ikke bare er hun god på design, men hun tar utrolig fine og gode bilder. Blogger og skriver bra gjør hun også, klikk HER for å kommer til bloggen hennes.  

Hva syns du om det nye designet? 

To stk. sofagriser

I dag har vi hatt en koselig og deilig dag i byen, satt oss på kjøkkenskapet og bare slappa av, før vi tok turen litt rundt i byen. Tok ikke lange tiden før vi endte opp på dambageriet. Herlig!Etter en ikke fult så lang dag skjønner jeg ikke at Karoline og Princess er så trøtte som de er. Skulle nesten vært jeg som lå som et slakt på sofaen, men nei ble nok omvendt der. Jeg som kun har sovet 6-7timer på 2 nesten tre dager. Har masse energi og er lys våken! 

Sjekk slaktene i bakgrunnen da. Tipper de ikke kommer til å være like søte når de våkner og finner ut at jeg har tatt bilder av de mens de sov. Nå frister det egentlig bare så sykt å helle to kalde bøtter med vann over dem begge. 

Jaja, får vel vekke de snart. Skal jo tross alt på jentekveld om ikke så lenge. 
Ha en fin kveld!  

-Vanessa

Grillkos

Har nettopp kommet inn til Cathrine (trykk for navnet for å komme til bloggen hennes!!!!) fra grilling. Det var kjempe koselig, ikke minst siden vi ikke har sett hverandre på 4 måneder ca. Gud så lenge! Vi tok med oss digg, chips, brus og grillmat og satt oss på et fint sted ved Dvergsnes, men etterhvert begynte det å blåse litt, så derfor tok vi turen hjem. Milli ble også med på turen, verdens søteste hund! 


- Karoline

Jeg vil til syden og danse

Vet ikke hva det er men har skikkelig kick for å danse akkurat nå. Sitter og drømmer meg litt bort akkurat nå. Tenker på syden, sene kvelder ute, danse så lenge til du har vondt i beina, for så gå å legge seg på hotellet, våkne opp neste morgen og bare chille ved bassengkanten. Fytti som det frister akkurat nå. Derfor ber jeg til Gud hver dag om at det blir Tyrkia tur i Juli. Jeg er så sykt klar for det! 


 // Bildene er fra Barcelona i fjor sommer // 

Nå straks kommer Karoline til meg, etter hun er ferdig med å være flink jente og svette på trening. Planene er blanke for øyeblikket, men vi finner nok helt sikkert på noe sprell vi kan gjøre. Om det blir Tyrkiatur blir kanskje Karoline også med, kan jo ikke akkurat be om noe bedre. Kjenner jeg blir glad bare av å tenke på det, så nå krysser vi fingrene for at vi ligger på stranda i Tyrkia om ikke så altfor lenge. 

-Vanessa.

Close ups

Skulle egentlig ta bilder av innkjøp jeg har kjøpt den siste tiden, men så langt kom jeg aldri. Endte heller opp med å dra ut for å knipse noen bilder, og her er noen av dem.

Hva syns du om bildene, og hvilket likte du best? 
-Vanessa 

One tree hill

Da hadde jeg fått min daglige dose one tree hill også. Jammen ikke verst. Tipper jeg høres ut som en tv-slave, noe jeg kan være til tider også. Men været er jo ikke akkurat tipp topp, og regnet pøser ned. Så hvorfor ikke utnytte annledningen? 

Over til one tree hill igjen. Selvom jeg har sett disse episodene før er det like gøy å se dem igjen. Vil ikke akkurat si dagens episode er den gøyeste, heller en av de tristeste. Skjer så mye i denne episoden, og slutten er verst

For min del vet jeg jo hvordan alt dette ender, men det hindrer meg ikke i å bli like sjokket hver gang. 

Jaja, det var dagens meningsløse lille innlegg fra tv-slaven i sofakroken. Nå skal jeg gi meg ut på et nesten umulig oppdrag, nemlig prøve å rydde rommet. Jeg som ryddet det for to-tre uker siden, men hei jeg er jo jente så jeg får skylde på det. 

Andre som er like One Tree Hill fan som meg? 
-Vanessa. 

Gårsdagens outfit nr.1


Som sagt hadde jeg sånn halveis tatt outfit bilder i går, trodde jeg ihvertfall. Fant ut nå at neida, ingen gode bilder. Så legger bare ut det ene.

Blazer fra Lene.V // Hullete topp fra bik bok 

Armbånd fra gina og h&m // 

Shorts og ballerinasko fra h&m // 

Hva syns du? 
-Vanessa 

Sommerkos

Da drar jeg til Amanda snupp og feirer at det nå er sommerferie, og at snuppa er 16 og et halvt i dag. Født sent på året vettu, jeg er allerede 17 og et halvt om en mnd. Så det sier vel sitt. 


Fin i trynet og sånt, men nå må jeg nesten løpe. Har dårlig tid.
Dagens to outfit kommer senere i kveld/morgen.

Kos dere og nyt starten på sommerferien!
-Vanessa 

Video - Vår beste side under spørsmålsrunda

Hva syns dere om videoen? 
-Vanessa og Karoline 

Hectic day

Ble et litt sent innlegg igjen i kveld ettersom jeg har vært en liten tur på skolen i dag for å levere bøkene, og trent en hel haug. Og i morgen blir det like "hektisk" da er det avslutning på skolen, så skal jeg en tur til senteret/byen med Vanessa også etter det er det trening med Vipers, også klasseavslutning i Søgne med hele klassen en siste gang før sommerferien. Også skal vi "feire" at 2 stk i klassen reiser til USA/Canada. 

Bilde fra en av klassefestene vi har hatt. Vi er en "meget" sammensveiset gjeng. GO 1IDA


Noen andre som har klasseavslutninger? 

- Karoline 

Følg oss på facebook


Vi har opprettet en side på facebook hvor det er enklere å følge med på når vi oppdaterer her på bloggen. Vi kan nok med hånden på hjerte si at vi ikke har vært flittige i bruk av denne, men oppdatert det blir den ihvertfall. 
Vi prøver så godt vi kan å holde den oppdatert, men det er nok ikke det første vi tenker på etter vi har postet et innlegg. Forhåpentligvis blir det kanskje bedre fremover, men om du vil følge oss trykk på bilde over. Eller HER! 

-Vanessa og KarolineLover å ikke utsette dere for noe lignende igjen.. haha

Day 6 - Skal du skrive 10 ting du ikke kan leve uten 

Bildet er fra dagens Beach NM hvor vi var så "heldige" å få tatt bilde med Sondre Paulsen. Okei da, det var jeg som ville ha bilde med han...Er det rart så kjekk som han er? 

Nå som jeg har avslørt hvor kjekk jeg synes Sondre er, er det på tide med 10-dagers prosjektet. Dette "prosjektet" er ikke noe av det gøyeste jeg har gjort, men jeg skal fullføre det nå og aldri gjøre det igjen. Lover. 

1. Håndball. 2. Venner. 3. Familie. 4. Musikk. 5. Mat og drikke, hadde jo dødd hvis ikke..Eller? 6. Mobil, hahah. 7. Penger.. Det høres jo teit ut, men det er jo sant? 8. Dataen. 9. Senga mi. 10. Klær. 

Jeg vet jeg hørtes ut som den bortskjemte dritt ungen som kun vil ha det og det, men hva annet skal jeg skrive? Jaja. Orker ikke å kverulere, slik som Mathias sier. God natt! 

Svar på spørsmålsrunda, del 2

Nå fyker vi snart av sted til Arendal og ser på Beach NM i regnet, kan jo bli koselig det! 
Jeg kom på at del 2 på spørsmålsrunda var ferdig så tenkte jeg kunne legge den ut nå. Ble ikke så dårlig på bloggfronten i dag alikevel, men nå må jeg kjappe meg. Blir snart henta og har ikke stelt meg, snakkes! 

Trykk på 720HD for bedre kvalitet! 

-Vanessa

Busy day

Som Vanessa sa, har dette vært en ganske travel dag.. For litt siden etter jeg kom hjem fra Vanessas sted, fant jeg ut at jeg hadde "lyst" til å rydde hele rommet fra bunnen av. Fytti grisen, heldigvis hadde jeg med en slave/hjelper, nemlig Fredrikke. 

Slik så det ut for litt siden..Nå er det enda mer utover gulvet, men også mer orden i alle skap og hyller! 

 

Som sagt så stikker Vanessa og jeg til Ærendal for å få med oss Beach NM i håndball. Noen andre som skal dit? 

GOD NATT! Ellers i går "glemte" jeg jo helt bort å skrive i 10-dagers prosjektet mitt. Her kommer det! ENJOY 

Day 4 - Skal du skrive 10 ting du liker å drive med på fritiden Gå med venner. Trene. Spille håndball. Danse. Chille. Leve livet. Se på film. Ta bilder. Lese. Shoppe, det kommer man ikke foruten når man er jente. Eller hva? 

Day 5 - Skal du skrive 10 ting du ønsker deg Penger til å reise rundt omkring i verden. Klare billappen. Få en bil. Å nå langt innenfor håndballens veier. Et fint liv. Barn. Å leve av noe jeg blir lykkelig av. Tur til NY, Los Angeles, Florida osv.. En herlig kjæreste. Fred på jord, er det ikke det alle sier? 

BeachNM i morgen

Null blogging i dag, eller teknisk sett i går, men det er sommer så hva kan mann forvente? 
Vel dagen min gikk ut på å utnytte sola, så jeg hadde noen intervaller på å sole meg for så å dra inn for å hive innpå med noen iskalde glass vann før det var ut igjen. Det var helt utrolig varmt og ligge ute i sola i dag, og for en person som ikke eier tålmodighet så ja. Dere skjønner tegninga.

//  Bilde er fra forrige helg, har ingen nyere bilder for øyeblikket. //

Kan vel bare si det allerede nå at i morgen blir det nok ikke mye til blogging ettersom jeg og Karoline drar til Arendal for å få med oss sluttspillet i NM i BeachHåndball. Så det kan jo bli festlig. Satser bare på at det blir like fint vær i morgen, eller finere, slik at jeg kan trasse rundt i shorts. Det hadde vært hærlig ja!

Nå tar jeg og hopper i dusjen før jeg turer i seng og prøver og få meg litt søvn før vi
drar i morgen formiddag.  

-Vanessa 

Sunnhets folk!

Hvis ikke vi er sunne nå, så vet ikke jeg! Var innom butikken i stad, og for første gang i hele mitt liv (iallefall siden jeg ble 10 år) fristet det mer med frukt. Da jeg var liten spiste jeg kun frukt, men nå går det mest i godteri..hihi. Vi "feirer" forresten at jeg ikke har hatt noen eksamener i år! SKÅÅL for det, åånei! Nå venter filmen "To på rømmen"! Noen som har sett den før? 

- Karoline 

Nettshopping

Siden jeg ikke enda er i form til å komme meg til byen eller til noe shoppingsente,r har jeg utnyttet nettet litt. Ikke store shoppingen, men har bestilt endel hårprodukter fra blush.no ettersom det er gratis frakt og masse tilbud fram til 21.juni. 

Er utrolig mye utvalg av sminke, hårprodukter, parfyme, hudprodukter og ja. Du finner det meste, til en billig penge, ganske så ofte på denne siden, eller det gjør ihvertfall jeg. Har også bestilt selvutløser fjernkontroll til speilrefleksen, noe jeg så absolutt kommer til å få brukt for. Så nå sitter jeg bare og venter i spenning på at ting skal ligge i postkassen.

-Vanessa

Day 3

Day 3 - Skal du skrive 10 ting du misliker (ikke liker)


1. At tiden går så utrolig fort.. Vil være 8 år igjen, gå på barneskolen og mitt "eneste" problem vil være om jeg vil gå med den nye Barbie sekken eller om jeg vil ha med Bratz penalet. 


Første dagen på skolen. Du ser meg med rød genser, blondt hår og rød blomst i håret. Søt? 


2. Barne og dyremishandlig. Noe så grusomt! Helt siden jeg så "Kelsey Briggs Story" har jeg grått hver gang. 3. Muntlig fremføring foran folk jeg ikke "kjenner". Noe av det aller verste jeg vet, spesielt om jeg ikke er godt forberedt. Da kan jeg bare stå der og skjelve. Grusomt! 4. Fagene matematikk og naturfag, to fag jeg nok aldri har forstått. Det vil bare ikke inn..(a)  5. Sure lærere som kun følger sitt eget opplegg. Noen som vet hvem jeg mener? Frk Danielsen JA 6. At jeg ikke finner minnekortet til speilrefleks kameraet mitt.  7. Jenter som klager over vekta si/brystene sine, når de har perfekt kropp. 8. Når man stresser for å rekke noe, og alt som ikke skal skje, skjer! 9. Å ikke klare et mål jeg har satt for meg selv. 10. At Facebook alltid forandrer seg etter Nettby. Hallo? Det var en grunn til at jeg "bytta". 

 

Da er middagen klar! 

- Karoline 

SOMMERFERIE!


Tommel opp for verken skriftlig eller muntlig eksamen på meg i år. 
Tommel opp for at jeg nå har sommerferie, og ikke trenger og tenker på skole.
Tommel opp for at jeg mest sannsynlig skal til varmere strøk i begynnelsen av juli med mamma ++.

Tommel ned for at at jeg fortsatt er syk og må gå i varme klær og har mistet smakssansen totalt.

Jeg har ikke mye å klage over i dag nei. Kunne ikke ha avsluttet dette skoleåret på en bedre måte. Mine bønner har blitt hørt begge gangene jeg bønnfalte om å ikke komme opp i muntlig. Kanskje jeg burde ta en risk og spille lotto også, bare for å se om jeg har litt flaks og helle med meg på det området også. 

Planene for dagen er ikke store, om jeg er heldig får jeg kanskje meg en liten shopping tur. Trenger litt nytt i sommerskapet, spørs bare om jeg orker meg ut av huset. Jaja, nå skal ikke jeg sitter her å klage. 

Ha en strålende dag, og,( dette har jeg gledet meg til å si siden i fjor
GOD SOMMERFERIE!

-Vanessa.

Sweet seventeen

I dag har jeg vært i bursdag til min kjære bestevenn, Camilla. Det var kjempe koselig, men desverre måtte jeg gå litt tidlig, ellers måtte jeg ha overnattet der, og det hadde vært litt stress med tanke på at vi får beskjed i morgen tidlig (7.30) om vi kommer opp i muntlig eksamen eller ikke. Derfor tok jeg ingen sjanser, og safet den. Nå skal jeg snart hoppe i seng, og be til vår kjære Gud om å la meg slippe eksamen. Noen som vil be for meg? Her er vi på badet og leker litt fjortiss, hihi 

Hva har du gjort i dag? 

- Karoline 

 

Day 2

Day 2 - Skal du skrive 10 ting du vil i fremtiden.


1. Få en utdanning, slik at jeg kan få en jobb jeg liker. 2. Finne "den rette" og leve et bra og lykkelig liv sammen med personen. 3. Bli gift og ha et utrolig vakkert, men personlig bryllup sammen med de vi er glade i.

4. Få barn, jeg har alltid hatt lyst på barn tidlig. Men jeg vil ha et "stabilt" liv først, jobb og utdanning kommer først! 5.Leve livet til det fulle. Ikke sitte hjemme, for så å senere si "Jeg ønsker jeg hadde gjort det.."6. Reise mye, oppleve steder og kulturer og skaffe meg minner. 7. Ha folk som er glad i meg, rundt meg. 8. Få et liv som jeg kan si jeg er stolt av. 9. Ha et fint hus, som ligger ved sjøen/i et bra nabolag og har en fantastisk sjarm, med et elegant interiør. 10. Fortsette med håndballen, se hvor den tar meg og hva jeg får oppleve gjennom den. 

 

Hva synes du om 10-dagers prosjektet? Er noe av det du ønsker deg av fremtiden likt med mine ønsker? 

- Karoline 

10 days project

Hei og hå! Jeg tenkte siden jeg ikke har et minnekort til kameraet mitt, blir det kjedelige innlegg uten bilder. Derfor starter jeg opp med et "10-dagers prosjekt" iallefall til jeg har funnet minnekortet eller kjøpt et nytt et. Her er hva mitt nye prosjekt går ut på. Noen som har prøvd ut dette før? 


Day 1 - Skal du skrive 10 ting om deg selv.  


Jeg er 178 centimeter høy, blond og har blå farge på mine øyer. Jeg er over gjennomsnittet glad i mat, kanskje bra at jeg trener såpass mye som jeg gjør. Jeg elsker varmen og å bade, derfor er mesteparten av våre ferier til utenlandet steder med varme. Jeg liker å se på bilder eller filmer fra barndommen, og tenke tilbake for å mimre. Jeg eksprimenterer ofte med håret mitt, og har hatt både pannelugg, kort hår, langt hår, brunt hår, "hvitt hår" og ekstremt kort hår, og nå i det siste har jeg vurdert å skinne meg på siden. Tycks? Jeg liker å være med familie og venner, men har tider der det jeg aller mest har lyst til, er å være alene og bare slappe helt av. Jeg liker tv-serier, og det programmet jeg liker best må være One Tree Hill, det er så ekte og "ærlig" , og rett og slett bare herlig. Jeg har lyst på et forhold slik som Naley, Brulian eller Leyton. Perfekt! Jeg elsker å pynte meg, kjoler og høyeheler har jeg nok av, og gleder meg som et lite barn hver 17.mai, for bunaden min er det fineste jeg eier. Jeg liker å skrive og tror det har mye å si pga karakterene mine i norsk. 

 

Her har du ti ting du kanskje ikke visste om meg? Hva synes du? 

- Karoline 

Litt av et immunforsvar!

Så ligger jeg her da. Med feber, hovne mandler, tett i både nesa og ørene, for å ikke snakke om lyden som kommer når jeg prøver å snakke. Alt har bare gått rundt i hele dag(bokstavelig talt), og nå  skal jeg gjøre det jeg har gjort i hele dag. Nemlig bare ligge i stua og glane på tv'n. Har allerede sett masse på alt i fra Grey's Anatomy til Privakt Praksis, til Frustrerte Fruer.

Blir nok ikke blogging fra min side framover fordi jeg ikke orket å sitte foran pc'n og skrive å himla mye. Hode bare dunker, så jeg avslutter her og sier bare:snakkes når immunforsvaret mitt har funnet veien tilbake. 

-Vanessa

HOME SWEET HOME

Borte bra, hjemme best? Da var jeg hjemme fra klassetur og treningsleir. Jeg er utrolig sliten nå, så derfor blir jeg bare inne i kveld og slapper av. Så satser jeg på at det blir noe sprell i morgen og at det blir fint vær, nå som vi har "fri". Hatt en fin pinse? 

- Karoline 

Hjemme fra treningshelg

Da var vi kommet hjem igjen fra treningshelga i Larvik, og nå har jeg egentlig bare mest lyst til å legge meg for så å sove fram til i morgen. Er så trøtt, for å ikke snakke om forskjøla. Er både tett i ørene, nesa og halsen. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, og så får jeg håpe jeg blir frisk fortere enn jeg klarte å bli syk. 
Snakkes!

-Vanessa 

Svar på spørsmålsrunda, del 1

Her er da første del av spørsmålsrunda, og som sagt så var det ikke de mest spennende spørsmålene vi kunne fått. Jaja, vi har ihvertfall svart så godt vi kan. Del 2 kommer nok ikke før til tirsdag(kanskje) fordi vi nå drar til Larvik med håndball-laget og blir borte til mandag, noe som også betyr at vi ikke kommer til å blogge før vi er tilbake
Dere får ha en fin helg, gjelder spesielt alle på Sørlandet, ettersom det er meldt knallvær hele helga! 
Trykk på 720HD for bedre kvalitet.

Hva syns du om svarene? 
-Vanessa og Karoline.  

To do


Litt kjipt at jeg må gjøre alt dette når det først er blitt så fint vær ute, men må mann så må mann. Kjenner ihvertfall at jeg er veldig klar for en helg med trening nå. Vi reiser med resten av håndball-laget til Larvik i morgen ettermiddag og kommer hjem på mandag. Skal spille treningskamper mot tre andre lag, trene alt i fra to til tre treninger om dagen, og eller bare ha det sosialt. På lørdagen skal vi også en tur over til Sverige med båten, så det blir ikke bare masse trening. 
 


Er så rart at på denne tiden i fjor telte jeg ned dager til noe som skulle bli den beste turen jeg noen gang har vært med på. Barcelona var virkelig herlig. Beste avsluttning på det som var laget vårt på den tiden, og det at vi gjorde så bra var ikke planen. Vi reiste ned for å ha det gøy, spille håndball og bare kose oss. Så det å reise hjem med en stor bronsepokal kom over all forventning. 

Vel nå er tiden innen inne for å begynne på tingene som må ordnes, lurer på hvor lenge jeg har utsatt dette nå. Tenker masse på trinnet som er på tur nå og håper de koser seg masse. Er forresten derfor Karoline ikke kommer til å blogge. 

Dere får ha en fin dag videre ihvertfall! 
-Vanessa. 

Glad-onsdag

Nå sitter jeg her og redigerer litt smått på spørsmålsrunden som vi hadde for litt siden. Vil ikke akkurat si det var gøye spørsmål, egentlig veldig mange usakelige spørsmål og spørsmål uten mening. Men har mann spørsmålsrunde så har mann spørsmålsrunde. 

Har hatt utrolig med energi i dag i dag, og aner virkelig ikke hvor det kommer fra heller. Da er det godt jeg snart skal på trening, så har jeg et sted jeg kan få ut all denne energien. Det blir nok bra, men fram til da får jeg bare drive resten av folket til vannvidd. Tror nok det er fordi jeg egentlig har sommerferie nå, om jeg ikke blir trukket opp i eksamen neste uke. Så satser, og håper, på at jeg ikke blir det!

Har du kommet opp i eksamen i år? 
-Vanessa

GOD NATT

Tiden går utrolig fort, det er allerede 7. juni. Følte det var nyttersaften i går hvor vi skålte inn det nye året og sang for full hals til alle rakkettene utenfor. På skolen har vi nesten ingen fag igjen,  og fra torsdag til fredag drar vi på klassetur, også fra fredag til mandag er vi på treningsleir i Larvik. Så vi skal prøve så godt vi kan å holde dere oppdaterte! 

 


GOD NATT! 

- Karoline 


Etter regnet synger fugleneEn dag nærmere sommerferie og nok en skoledag forbi. Ikke det at jeg vil si det var spesielt mye undervisning, gikk for det meste i snakk, film og ja det var vel det. Fikk også gå tidligere enn hva vi egentlgi pleier, så i dag er det ikke noe å klage på. Bortsett fra at været har vært så og si forferdelig. Masse regn, torden og lyn. Men nå skal jeg slappe av med frustrerte fruer før jeg tar turen på håndballtrening senere i kveld. 

Andre som har hatt tordenvær og regn i dag?  
-Vanessa 

God natt

Da var jeg klar for senga etter en koselig dag. Startet med at jeg sov lenge, og etter jeg hadde dratt meg ut av sengen var det ut å nyte det fine været sammen med Princess og Karoline. Vi gjorde ikke noe spesielt. Var ute og gikk, lagde blomsterkranser, planket litt rundt forbi

for så å bare slappe av hjemme hos meg. 
Senere på kvelden dro jeg og Karoline på kino sammen med to søte jenter, Solveig og Helene. Så på hangover 2 og jeg har bare en ting å si: om du ikke har sett den enda så kom deg på kino. Er lenge siden sist jeg lo så mye. Er litt spesielt humor da, men for meg passet den bra. Var ikke alene om det heller. Var ganske så god stemning i salen under hele filmen. 
Jaja, nå får jeg legge meg for å være frisk og opplagt i morgen. Klar for en uke med skole nå. Eller er kun skole mandag, tirsdag og onsdag. Så da var det ikke så lenge til helg, kjenner jeg gleder meg allerede
 
Godnatt!  
-Vanessaarkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits