Beste programmet noensinne

Fridagen i dag har blitt utnyttet til det fulle. Det vil si, vært lenge oppe, sovd lenge, spist masse mat og sett mye på TV. Har sett både gamle og nye episoder av One Tree hill, det beste programmet noensinne lagd (etter min mening). Har samlet sammen bilder fra det jeg synes er noen av de beste episodene i sesong 8. Burde ha startet en ny gruppe på facebook "Vi som vil ha en sesong 9 i OTH og at Nathan er med!" Noen som er enige? 

 

Episoden da Brooke, Hayley og Quinn tar helt som superhelter. Genialt, satt å lo meg halvt ihjel! Episoden da Jude og Davis kommer til verden. Griner enda! Episoden da Lydia kommer til verden. Helskjønt! Episoden med utdrikkningslaget til Brooke. RÅTT, skal ha et likt! 


Hva synes du om One Tree Hill?

- Karoline 

When life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile

-Vanessa

Good rainy morning

Som dere sikker skjønner på bildene så regner det her i Kristiansand igjen, men fra i morgen er det meldt sommer og sol. Får bare håpe de spår rett, for i morgen skal jeg nemlig på reunion med folk fra ungdomskolen. Blir koselig å treffe alle de"gamle" igjen. Ellers skal jeg som sagt bare slappe av i dag. Halsen min er like tørr som ørkenen, og stemmen min hes som et esel. Så en dag som dette kan ikke gjøre skade. 

Hva syns du om bildene? 
-Vanessa 

Utslitt

Etter noen hektiske dager med trening, trening og trening kjenner jeg på kroppen at jeg er ganske så sliten nå. Er så glad for at planene for meg i morgen ikke er satt. Det vil si at jeg bare tar det litt som det kommer. Skal ihvertfall utnytte fridagen til å slappe av, restituere. Rett og slett en slapp dag i møte i morgen. Dette liker jeg! 

Det er nå jeg drømmer meg bort i bilder fra reiser til varmere strøk

 
årh, gi meg sol, sommer og lange dager på stranden.


Fineste øya på hele denne planeten. Bora Bora, eller som jeg selv mener det egentlig burde hete, himmelrike

Andre enn meg som er slitne? 
-Vanessa

Dagens outfit 30.05.2011


Jakke fra h&m // Veske fra Betty Jackson/London. 


Genser fra h&m //


Tidenes reneste sko fra økonomisko(?) // 

Så kan jeg ikke gjøre annet enn å dele tidenes fineste bilder av meg med dere: 


Ja, nå skal jeg spare dere for resten av bildene! 

Hva syns dere om dagens antrekk? 
-Vanessa 

Rydding av rommet

Endelig får jeg ryddet rommet. Lurer på hvor mange ganger jeg har utsatt det. 
Har ihvertfall utsatt det nok til at det har hatt muligheten til å samle seg små hybelkaniner her og der. Nå lukter det ihvertfall rent her, og det rommet begynner og se lysere dager.


Får vel prøve å bli ferdig så jeg kan legge meg. 
Trodde seriøst klokka var åtte fram til jeg så på klokka. Klokka er allerede passert ti og det er ikke mørkt ute. Da er det fysisk umulig å klare og sove uansett.

Noen som vil se video av rommet når det er strøkent?
-Vanessa 

Kampklar!


Da drar jeg for å spille kamp mot damelaget sammen med Karoline og resten av laget. 
Skal være der om et kvarter så nå må jeg løpe. 

Ønsk oss lykke til! 
-Vanessa


Fullt kjør!

Blir ingen særlig blogging i dag fra min side, hele dagen har gått i ett fra klokken 8 til klokka 17 i dag. Først kamp med b-laget, derretter full fart til Sukkevannhallen for en treningsøkt, så litt hvile og matpause. 14 minutter intervaller med håndball jentene, inn i bilen, full fart tilbake til b-laget for å spille kamp. Enda en kamp, så hjem for å sove. Nå sitter jeg her, nydusjet, kul i panna, og kjempe sulten.

 

I dag har jeg fortjent god middag - så nå skal jeg slappe godt av, før det blir fullt kjør igjen i morgen.- Karoline 

Treningshelg

I dag blir det ikke mye blogging fra vår side ettersom vi begge er med på treningshelg sammen med laget denne helgen. Både i dag og i morra blir det trening. Karoline skal også spille kamper med et annet lag i tillegg, så får hun er det fult kjør denne helgen. 
Treningen i dag begynner klokka ti. Alltid godt å stå opp klokka åtte for å trene frem til klokken er tre.

Så dere får kose dere i dag. Det skal nok vi med masse håndball og fysisk trening.  
-Vanessa 

Dagens outfit 27.05.2011


oi, det ble stort! Jakke fra h&m// enkel svart tights fra b.young// 


Poncho fra h&m// Dilldall fra gina


minner om spørsmålsrunde - http://karovanni.blogg.no/1306156930_sprsmlsrunde.html#

For akkurat to år siden, på tirsdag..

For litt siden kom jeg til å tenke på noe..For to år siden på tirsdag, var jeg konfirmant i Frikstad kirke. Litt teit tanke kanskje, men siden jeg ikke vil legge ut bilder av åssen jeg ser ut akkurat nå (forskjølet og kvalm) så bestemte jeg meg heller for å lage et lite innlegg om konfirmasjonen min. Fant kun et par bilder, siden jeg ikke er på min egen data.

 Været var fantastisk, ingen skyer og sola varmet. Dagen startet tidlig, for å få tid til å krølle håret, få på sminke, ta på bunaden og få tatt et par bilder. I kirken gikk det super raskt, og jeg falt/snublet ikke på vei opp til presten, som er hver og en konfirmants "mareritt". Da det hele var ferdig, gikk vi alle ut for å bli tatt bilde av.


Dagen var helt perfekt! Hele familien kom, jeg fikk mange fine gaver og maten smakte himmelsk! Jeg holdt til og med en egenskrevet tale, og jeg var driiiiiit nervøs. Fytti, tror ikke jeg så opp en gang, ville bare bli ferdig fortest mulig.Denne helgen var egentlig håndball laget mitt med på en håndball cup, og siden vi kom til finalen fikk jeg lov til å spille den. Så jeg tok med meg hele selskapet (de kom i bunader og fin tøy) til hallen og fikk gullet med hjem til resten av festen. Utrolig minnerik konfirmasjon! Tusen takk til alle dere som var der, og gjorde den til slik den ble!

 

Hvordan var din konfirmasjon?

- Karoline

 


Ville bare minne dere på spørsmålsrunden vi har på bloggen - den finner dere HER. Den avsluttes om et par dager.

 

ER DET MULIG..?!

...Å ikke digge Vanessa Andersen?

Kom hjem fra trening for en liten stund siden og så videoen som dere kan se i forrige innlegg. Da har man virkelig verdens beste venninne! Jeg er så utrolig glad for at jeg har Vanessa, hun forstår meg, råder meg, prater med meg og er alltid der for meg. Og det hun at jeg vil alltid være for henne. Vi har ikke kjent hverandre i lang tid, kanskje to år maks (?) og allikevel er vi blitt bestevenninner.

 

Vanessa K. Andersen ♥ Karoline C. Foss

 Tror det har mye å si pga likheten i humor, interesser og personlighet.

Har du også en bestis du aldri vil miste?

- Karoline

En ekte venn - angels on the moon(video)


Trykk på 720HD for å se filmen i bedre kvalitet! 
Ikke det proffeste jeg har lagd, men jenta er jo rett og slett bare herlig på alle mulige måter. 
Hadde ikke noe hensikt om å lage en video, men plutselig så satt jeg der da med en ferdig video. Så hvorfor ikke legge den ut, skader ingen akkurat.

Hva syns du om videoen?
-Vanessa 

 

Maddi Jane


De fleste har nok hørt om denne jenta, og jeg la først merke til hun da jeg hørte den første sangen hun la ut, breakeven av the script. Første tanken som slo meg var"wow, denne jenta kommer til å nå langt!" og det er akkurat hva hun har gjort. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har hørt en dårlig sang av denne jenta. Hun har enda ikke spilt inn egen sang og synger for det meste cover av andre sanger, men noen av de syntes jeg hun synger bedre en originalene.

Nå nylig kom hun ut med enda en sang hvor hun synger Rolling in the deep av Adele, en av mine favoritt sanger, og jeg må si at jeg bare får mer og mer respekt for denne jenta og hennes sangstemme. Hør for dere selv:

Glemte jeg og si at jente ikke er eldre enn 12 år? 
Kan ikke annet enn å digge denne skjønne jenta og hennes utrolige stemme. Er sikker på, og håper, at hun vil nå utrolig langt! 


Hva er din mening om denne jenta? 
-Vanessa 


Minner om spørsmålsrunde. Trykk HER for å stille spørsmål. 

Ta livet som det faller seg..

Alle har hørt den sangen fra "Jungelboken"?

I det siste har det ikke vært mye blogging fra min side. Det beklager jeg, men skylder på den personen som stjal min lader. FU! Fra nå av skal jeg bli mye flinkere til både å blogge, og spare strøm.  I dag har jeg ingenting spesielt som skal gjøres. Derfor skal jeg nyte livet, slappe av, se OTH og chille. Ta livet heeelt med ro. 

 


Dagens frokost, kan vell unne meg det siden jeg går på idrett. Eller? 

Hva er dine planer for dagen? 
- Karoline 

SPØRSMÅLSRUNDE


Da kjører vi i gang en spørsmålsrunde siden vi ikke er like ivrige på bloggingen lengre. Skal nok prøve å få svart på video så da er da bare å spørre om det dere lurer på!

Produktanbefaling


Trykk på 720HD, for bedre kvalitet på filmen, så for dere overse at jeg ikke ser ut. Spilte den inn i går da formen var ganske så dårlig. 

-Vanessa

Siste innkjøp


Lommebok fra pieces//


Spray cleaner til sminkekoster fra kicks // Mascara fra Lindex//


Kjole fra Vero Moda// 


Topp fra bikbok// 

Ble litt dårlige bilder denne gangen, men det får vel gå. Kameraet var tomt for strøm og dette var de eneste bilden jeg hadde av tingene jeg hadde kjøpt. Speilbilde er jo fint må jeg si, virkelig bra kvalitet! 

-Vanessa  

Gratulerer med dagen alle sammen!

Ville bare ønske alle sammen en super dag. Endelig er det fint vær på 17.mai, har jo vært så dårlig vær de siste årene. Jaja, skal ikke bruke flere minutter enn dette til å sitte foran skjermen. Drar snart til byen igjen, men en god gjeng herlig folk! 

Bilde er fra i går. 

-Vanessa

Dagen før dagen

Beklager for lite blogging, ting er mye fortiden med eksamener, prøver og annet skolearbeid. Skal ikke klage for mye, etter som jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen. Jippi! I dag skal jeg ha meg en kjapp joggetur, så skal jeg til Vanessa for noe "før-17.mai" kos og muligens sove over hos Bestemor i natt. 

 Bilde fra forrige gang vi var hos Vanessa, i bursdagen hennes! Var kjempe kos og satser på at det kommer til å bli like kos denne gangen. Har nemlig kjøpt nye hæler som jeg har planlagt å gå med i kveld. Da skal du få se bilde! 

Hva skal du "dagen-før-dagen"? 

- Karoline 

Dagen i bilder

Det har vært en koselig og rolig søndag. Har vært en tur hos Camilla vennen, vært ute og tatt litt bilder, hatt koselig besøk og så avsluttet jeg denne herlige dagen med en gåtur sammen med Tara snuppa! 

Jeg må egentlig hoppe i dusjen og lese litt til matteprøven jeg skal ha til torsdag, så rekker ikke skrive så altfor mye. Alt har gått i ett i det siste, men her er noen bilder fra dagen min.
 


Satt oss foran tidenes busk med tusen veps og homler. 


Skulle aldri gjort dette, for det resulterte i dette:

skulle ikke spist så mye lørdagsgodt i går nei! 


Nå skal må jeg øve til den fordømte matteprøven. Får vel sitte opp til langt på natt, for uken min er fullbooket fra i morgen til onsdag så jeg har ikke noe tid ellers i uka. Det er ganske typisk meg å gjøre slike ting i siste liten da. Har jo visst om denne prøven i en mnd, men har ikke gjort noe med det. Så min egen feil at jeg stresser med dette nå. 

Håper alle har hatt en like koselig helg som jeg har hatt! 
-Vanessa 

Video - Training for dummies


Trykk på 1080p for best kvalitet på videoen.

Hva syns du? Lyst på en del 2 også? 
-Vanessa 

HAPPINESS

Først må jeg bare si at jeg er SUPER glad over at jeg ikke kom opp i skriftlig eksamen. Nå får jeg bare krysse fingrene for at jeg ikke kommer opp i muntlig eksamen senere. Det hadde vært mere enn perfekt for meg!  Ellers så kommer det en video litt senere i dag. Den er ferdig redigert og alt, må bare få youtube til å sammarbeide med meg. Om jeg ikke rekker det i dag kommer den i morgen, fordi i kveld skal jeg i bursdagselskap, noe jeg skal i morgen også. Karoline reiser også til Danmark i helgen, så mye blogging blir det nok ikke denne helgen nei. 


Tenker på alle dere som kom opp og ønsker dere lykke til!

-Vanessa

Oreokake - enkel og god oppskrift

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut oppskriften til oreokaken jeg lagde for en stund siden. Jeg har selv kun lagd denne to ganger, og den ble liek god hver gang. Må være noe med denne oppskriften, for jeg har smakt noen som rett og slett bare gjør meg kvalm etter noen biter. 


Dette trenger du:
Ca 450g oreo kjeks.
100g smeltet smør.
2 pk. Tine kremost naturell, eller 1 pk philadelphia original.  
2,5 dl melis.
Ca 3,5 dl kremfløte( skal egentlg være amerikansk cool whip, men den er umulig å finne i Norge. Går ann å bruke Menkomel whipping, eller bare helt vanlig kremfløte).
2,5 spiseskjeer sukker.
1 pose sjokolademousse
3 dl melk til moussen(kan fint også bruke 2dl lettmelk og 1dl helmelk) 
 
Bilde ikke tatt av meg. 

Fremgangsmåte: 
1/4 del av oreo kjeksene legges for seg selv i en skål og brekkes opp i småbiter. Ta resten av kjeksene og putt i en pose, og smuldre de opp i små biter(nesten til pulver).
Smelt smør, og hell det over i kakesmulene, du har most , i en bolle og bland det godt til det kan smøres i en form. Bruk en 24 cm rund form. 

Bilde er ikke tatt av meg

Mix så kremosten med melis med en mixer så det blir en luftig og kremete masse. 
I en annen bolle mixer du kremfølten sammen med sukker, men pass på at du ikke mixer det så mye at det blir smør. Bruk ca halvparten av den stivpiskete kremen til å røre forsiktig inn i den ferdige ostekremen. Smør så denne massen du har vispet sammen, over kakebunnen og fordel halvparten av kjeksene du har satt til side. Sett kaken i kjøleskapet i 30 minutter.

Bilde er ikke tatt av meg.

Mix opp sjokolademoussen etter fremgangsmåten som står bak på pakken. Rør så inn de siste kjeksene i sjokolademoussen. Smør massen over kaken og sett i kjøleskapet i ca 1 time. 
Tilslutt legger du et lag med krem på toppen, og pynter eventuelt med kjeksmuler(om det er noe igjen) eller lag et mønster med vanlig sjokoladesaus, som jeg pleier å gjøre.
 
Bilde er privat.
Kaken blir aller best om du lager den dagen før, og lar den stå over natten. Men om du er en av de typene som ikke klarer å vente, går det også ann og ikke la den stå så lenge i kjøleskapet som fremgångsmåten sier. 
Den blir god da også, men aller best om den får stå i kjøleskapet til helst over natten. 


Så er det bare å nyte kaken! 

Sliter du motivasjon?

I det siste har jeg slitt litt med å finne motivasjon til å løpe, forbedre styrken min osv.. Så siden jeg skal ut å løpe og trene styrke senere i dag, har jeg sett gjennom bilder fra forskjellige håndball øyeblikk som jeg har på dataen. Det har hjulpet en hel masse og jeg skal virkelig gi jernet i kveld - og fremover! 

 


BRING kvalik hjemme i Sukkevannhallen, vi vant puljen og kvalifiserte oss videre for BRINGserien! Et stort minne fra forrige sesong. 

 

Granollers Cup i Barcelona - 3.plass og mange fantastiske minner både sportslig og sosialt! 

 

Tornby Cup i Danmark 1. plass for tredje året på rad. 

Landslags samling med kamper i Danmark! 


Så om du sliter med å finne motivasjonen, ville jeg sett igjennom bilder fra tidligere og sett hvor gøy du har hatt det opp igjennom. Det har hjulpet meg en hel masse nå - jogget til og med hjem fra trening. Men hopper i dusjen nå! 

 

 

Hva synes du om tipset mitt?

- Karoline 

Siste innkjøp

Har kjøpt litt nytt til klesskapet som jeg tenkte jeg kunne vise til dere. Sa jo også jeg skulle legge ut hva jeg hadde fått fra tante nelly i posten, noe jeg ikke har gjort. Så det får dere nå. 


Kjole fra nelly


Topp fra floyd. 


Enkel sommerkjole fra h&m


Poncho fra h&m. 


Så hva syns dere om innkjøpene? 
-Vanessa 

DAMENES AFTEN..

..på Oxygo! 


Klokken 19:00 stenger de dørene for guttaboys, og åpner den for jenter i alle aldre! Og det beste er at det er gratis - så du kan sjekke det ut om det er noe du liker. Jeg skal iallefall innom i dag og prøve ut "kaloriknekkeren" også får jeg se om jeg går på håndball eller velger en time med Zumba og Step. Vi får se, så kommer det muligens en anbefaling ut i morgen? 

HER kan du iallefall sjekke ut nettsiden og hva denne kvelden dreier seg om. 

Skal du benytte deg av tilbudet?

 - Karoline 

Curly and toasty

Da har jeg og Karoline vært og fått trent litt. For min dele vil jeg ihvertfall si jeg er fornøyd med dagens økt. Var ikke for hard men heller ikke for enkel. Helt grei rett og slett. 
Nå sitter jeg her ferdig dusjet og nyter deilig toast. Er det noe jeg elsker å spise på kvelden så er det toast. Ingentign smaker bedre enn gode varme toast etter en lang og herlig dusj.


For første gang har jeg også smakt på klubb-brødet vårt. Vi har altså da et brød som heter RIL brødet. Kjempe godt var det også. Så alle dere som bor i Kristiansand og har ica butikk burde prøve dette ut. Støtter strømmestiftelsen, klubben(?) samtidig som dere får et super godt brød! 

 

Forresten visste dere at jeg faktisk har krøller? Jeg er en av de som retter håret hver dag(derfor håret mitt blir utrolig fort slitt), men jeg hater virkelig krøller på meg selv. De er bare all over the place noe jeg ikke takler + at jeg ikke orker og stresse med å stelle det så utrolig hver morgen. 

100% meg. Sminkefri og curly head. '

Nå venter jeg på at fruene i Wisteria Lane skal komme opp på skjermen. Gleder meg like mye til å se det hver gang. Er alltid like spennende. Heller frustrerte fruer enn pradise hotel på tirsdager, selvom jeg mer enn gjerne ville se dagens episode ettersom Kim kommer tilbake osv. Men hva har vi ikke internett til da? 

-Vanessa

Da tar jeg kvelden

Da sier jeg god natt! Kan virkelig ikke huske sist jeg la meg på denne tiden av døgnet, så det skal nok bli godt å legge seg nå tror jeg.

 
-Vanessa. 

stikker på trening

Da var jeg tilbake fra turen og kan fortelle litt om den ved en senere anledning. For nå stikker jeg på trening - vi blogges! 

 

Gode minner! 

- Karoline 

Bilder fra gårsdagen

I går hadde jeg besøk av herlige Tara, og vi dro ut og knipset litt bilder. Ikke det at det er så veldig uvanlig når vi er sammen. Ellers slappet vi bare av, så på tv og koste oss med jentesnakk. En herlig og rolig avsluttning på helga. Noe som passet perfekt for min del. 

Her er noen av bildene vi tok 

Det var noen av bildene vi tok. Var ihvertfall en koselig kveld. Er alltid koselig å være med denne jenta. Hun er helt super på alle måter! 

Hva syns du om bildene? 
-Vanessa

Nytt design


Hva syns dere om det nye designet? 

Dagens konfirmasjon

I dag har jeg hatt nok en koselig dag i konfirmasjon til ei super søt jente. I motsettning til i går hadde jeg med meg kameraet så jeg fikk knipset litt bilder underveis. 

Meg og min litt hangover bror. Synes igrunn det er godt gjort av han å stå opp tidlig for å gå i konfirmasjon når han ikke var hjemme før det hadde blitt lyst i dag tidlig. Skylder på russetiden.


Ellers har jeg funnet verdens nydeligste og snilleste jente. Hun er kun 7mnd men er snill som bare det. Grein ikke en gang, satt bare og smilte og var i godt humør. Håper jeg får ei jente som er likedan. 

Kunne tatt hun med hjem om jeg bare hadde fått lov, men skjønner moren ikke hadde særlig lyst til det. Bare se på sjarmtrollet da! Konfirmanten! Syntes det var flott at noen kom helt fra Kenya i Afrika for å feire konfirmanten. Det er sånne ting som rører meg. Barnevennlig bror har jeg også! Alt i alt vil jeg si det var en koselig dag og fik truffet en del nye folk også. Alltid koselig å bli kjente med noen nye også innimellom. Nå skal jeg se ferdig en super spennende film på tv, så snakkes. 


-Vanessa

Da drar jeg i konfirmasjon


allerede sent ute så må løpe. Hater å komme sent.. ¨


Ha en fin dag!
-Vanessa


Dagens outfit 07.05.2011

Dagen min i dag har gått av til en superkoselig konfirmasjon. God mat, gode kaker, herlige mennesker, fint vær. Alt har bare vært super koselig i dag. 
Så for meg har dagens outfit da selvfølgelig vært finstas.Jeg brukte denne kjolen som jeg tidligere hadde bestilt fra nelly.com.

Ble ikke sånn superfornøyd med denne kjolen, men det var helt grei. Kjolen var supersøt men var vel ikke helt meg.

 

Har så mye energi at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg for øyeblikket. 

Tenker kanskje jeg skal ta en aldri så deilig fotbad etter en hel dag på høyeheler. Det merkes, og i morgen er det på ann igjen. Skal i ny konfirmasjon, eller vi er ihvertfall invitert. Men vet ikke om jeg drar enda. Synes i grunn det er kjempe koselig med konfirmasjoner, det er noe spesielt med det som gjør meg så glad. Høres rart ut, men har vært sånn siden jeg selv var konfirmant. 
 

Har du vært i konfirmasjon i dag? 
Hva syns du om kjolen?  
-Vanessa 

beste/verste kveld på lenge.

Har hatt en super koselig kveld med ei venninne. Det ble oreokake-baking og utålmodige som vi er så klarte vi ikke å vente lenge før vi tok et stykke av kaka. Den skal jo egentlig stå i mange timer, helst til dagen etter. Men vi spiste like så godt bare med en gang vi. 


 Men så er vi to jenter som liker å utfordre oss selv litt, så vi søkte på rundt på nettet etter alt som hadde med spiritisme, ilumitati, paranormal activity og gjøre. Nå vet jeg ikke om jeg tørr og sove en gang. Er redd for at det skal komme en helt syk jente og plage vettet ut av meg. Jeg kan trygge meg litt på at vi har hatt ei dame her som har sjekke huset for sånne ting, og det var ingenting å være redd for i vårt hus. Men nå skvetter jeg for hver minste lyd. 
Dere må bare se det her selv, og dømme for dere selv.


Det er 8 forbanna "episoder" av dette her, og jeg ble bare mer og mer overbevist per del på hvor sant dette er. Dere av dere som tørr bør virkelig se disse. Det er helt sykt, skulle nesten ikke vært mulig. Sitter her å hører på barnesanger og ser på disney channel fordi jeg må få litt gode tanker inn i hodet mitt før jeg legger meg på rommet mitt, i kjelleren med den skumle lampen min som ser ut som et hode. Spørs om jeg får sove i natt nå. Jaja, god natt til alle dere søte folk! Håper dere for en fredfull natt i natt. Ser nok ut til at jeg kommer til å sove med et åpent øye i natt. Jeg virker kanskje litt dramatisk, men jeg er seriøst drit redd. Måtte få mamma til å komme hjem fra ei venninne fordi jeg ikke klarer å være alene hjemme nå, og ja jeg er 17år! 


-Vanessa

Lyst på 50-70% rabatt på nelly ?


Akkurat nå kan du finne masse fint på nelly.com til 50 til 70%. Har sett litt gjennom masse av det du kan finne til en billig penge, og det er masse fint der! 


Jeg er da så snill å dele koden dere må oppgi for å komme til alle disse godsakene. Alt dere trenger å gjøre er å trykke her, og skrive koden VIPSALE og trykke login.  


-Vanessa

Dagens outfit 05.05.2011

Vet dette er tidenes dårligste bilder, men kameraet var tomt for strøm så i dag går det i iphone kvalitet. Fungerer i nødstilfeller det 

Alltid koselig med et bilde tidlig på morgenen! Vanskelig å se men; Sko fra h&m// Trench coat fra h&m//  Topp fra gina tricot//


Så var det helg i morgen, blir godt med helg nå. 
Noen som skal noe spesielt denne helgen?


-Vanessa 

Tromsø, here I come!

Da var jeg pakket og klar for Tromsø. Denne helgen reiser jeg nemlig dit pga regions NM med J93. Vi skal være der hele helge, så kan ikke love noe blogging fra min side ettersom jeg ikke tar med meg dataen. Da skal jeg bare chille frem til i morgen, så blogges vi! Ønsk med lykke til?

 Skal du til Tromsø denne helgen for å spille regions NM?

- Karoline 

Min dag - video

Mens jeg gikk rundt i byen i dag fikk jeg en rar idé om å filme litt, eller den var vel ikke så rar. For det førte jo til at jeg har gått rundt og filmet ganske så mye i dag. Noe som resulterte i en liten video. Så i stede for at dere skal lese om min dag kan dere heller se litt av hvordan den har vært. 

Hva syns du om videoen? 
-Vanessa 
arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits