Koselig kveld!

Før jeg tar kvelden tenkte jeg å slenge inn noen bilder fra kvelden. Jeg er så utrolig sliten og trøtt nå, så orker ikke skrive en hel haug av ord. Kos dere heller med bildene.
 
herlig! 


gikk litt vilt for seg ut over kvelden, men sukker i blodet.. Ja dere skjønner tegninga. 


Ja da hoppet jeg til køys. Ønsker dere alle en god natt! 
-Vanessa 

Se hva som har kommet!


Både Karoline, godteri og pakke er på plass i hus. Nå skal vi nyte kvelden til det fulle og slappe av etter en slitsom uke for Karoline sin del. Hun har vært så flink og trent super masse, spilt en super kamp og gjort det kjempe bra på regional landslagsamling i går. Så nå fortjener hun en kveld som dette, hvor vi bare slapper av rett og slett. 
 

Hva som er i pakken får dere se senere. 
Ha en fin kveld, og kos dere masse!
-Vanessa 

HERLIG!

Jeg liker at jeg ikke lenger kan huske sist det var dårlig vær. Ikke bare er det fint ute, men så utrolig varmt! Jeg har vært ute og gått en lang tur i dag sammen med ei venninne, og jeg holdt på å koke over i shorts og en tynn overtreksjakke. I'm lovin' it! 

Du skjønner at det er fint vær når du ikke klarer å smile ordentlig fordi du blir blendet av sola! 
 

Planene for kvelden er ikke lagt enda. Frister litt å bare slappe av i kveld ettersom jeg er helt kjørt i beinene etter denne lange gåturen. Føler vi gikk og gikk og gikk. Deilig når du kommer hjem og kan sette deg ned og bare kjenne at beinene slapper av, og nyte en god og kald capri-sonne!

her var vi fine ja! 
 

Nå skal jeg ha meg en tur ut i sola igjen, før jeg hopper i dusjen og fortsetter denne herlige sommer/vår dagen. 
 

Kos dere, og håper dere har like fint vær som oss! 
 -Vanessa

bloggfri dag

I dag ble det litt "blogg-fri" dag, ettersom vi begge deltok på regional landslags samling og avslutningskveld med laget.

 Ellers i dag giftet jo Kate og William seg - så ikke bryllupet, men har sett endel bilder. Og for en fantastisk kjole og seremoni. Sier bare en ting: gleder meg til jeg skal gifte meg!

 

Hva synes du om bryllupet?

- Karoline 

kommer sterkere tilbake

Hei og hå søte små! Da var jeg tilbake igjen fra samling og besøk på Wang. Hadde en helt topp tur og kjenner jeg er drit sliten, men kommer sterkere tilbake. I dag skal jeg nemlig spille kamp mot Vipers sammen med flere andre jenter i fra byen - det skal bli kanon kjekt! Kampen er i kveld i Gimlehallen klokken 19:45 så det er bare og ta turen. Saken er også på trykk i dagens fvn og du kan lese om det her.  

 

Ellers satser jeg at jeg kommer sterkere tilbake på blogg "fronten", har bare vært mye håndball for tiden. Men jeg skal skjerpe meg. Men nå er det siste time med matte - så vi blogges senere! 

 

Kommer du? 

- Karoline Hårvideo - tvinneflette

De fleste ville jeg skulle lage en hårvideo, men så er jo ikke jeg personen med det lengste håret heller. Så fletter og sånt blir aldri fint med mitt hår, får bare spare. Selvom mitt hår aldri vokser, men anyways. Her har dere hårvideoen, håper det skjønner hva jeg mener da.

-Vanessa

Vinnere av solkort konkurransen

Så var det på tide å kåre vinnerene av vår siste solkort-konkurranse. Denne gangen var det tre heldige vinnere som vi selv plukket ut, etter hvem vi syntes fortjente det meste. Hadde det vært opp til oss kunne vi gitt til alle, men så har det seg sånn at vi kun har tre å dele ut denne gangen. 

Vinnerene av solkort denne gangen er: 

- Lise Remme - sjekk ut bloggen hennes også! 
- Eirin Moen 
- Juliane Kørling.


Gratulerer så masse til dere, dere kontakes via mail eller facebook.


-Karoline og Vanessa 

Sommer på Sørlandet


Jeg som trodde det fine været skulle forsvinne med ferien, men det gjorde det da ikke. Er så deilig å sitte ute i sola med god musikk, smoothie og bare kjenne at sola varmer. Det minner meg bare om at det kun er 8uker igjen til sommerferien! Kan det bli bedre?

I går lagde jeg da en hårvideo, ettersom mange foreslo det, og den holder jeg på å laste opp nå. Så den kommer om ikke så altfor lenge. Ikke noen storegreier, menmen når mann kjeder seg så kjeder mann seg. 

Hvordan er været hos deg? 
-Vanessa 

my life be like


Sitter her i stua og aner fred og ingen fare, usminket og fin, og prøver å få denne dagen til å gå unna. TIl en forandring så har jeg faktisk også ryddet og vasket rommet, noe som forklarer hvor lite jeg har å gjøre akkurat nå. 
Men så er det jo jeg som er full av idéer da, så jeg tenkte å lage en aldri så liten videoblogg, men har jo null idé om hva den skal handle om da. Har allerede laget to, men tviler på at dere vil sitte å høre på meg sitte å snakke om alt og ingenting i flere minutter.


Så har du noen forslag til videoblogg?
-Vanessa 

Påsken over for i år

Etter en lang og slapp dag, fylt med en del trening, er jeg helt kjørt nå. Nå venter det er lang dusj etterfulgt av en god natt søvn. I morra er det jo back too school, så da får jeg vel komme meg i seng og være ferdig utvilt og opplagt til skolen i morra. 

God natt og kos dere, dere som IKKE skal på skolen i morra.


-Vanessa 

Let's zumba!

Ja, så var nok en ferie snart over. Denne påskeferien føler jeg virkelig har vært som en liten smakebit på årets sommer, og om dette bare er begynnelsen kan jeg virkelig ikke venter til sommeren er her for fult. For en måned siden gikk jeg rundt i vinterjakke og i dag kan jeg gå rundt i shorts og singlet uten å fryse. Det er det vi kan kalle herlig! 

Dagen min i dag bli nok en gang fylt med litt trening. Ikke hvilken som helst trening heller. 
For en god stund bestilte vi nemlig hjem zumba, fordi vi syntes det så utrolig gøy ut og tenkte at dette måtte vi da prøve. Sannheten er at det er ikke mange ganger dette har blitt tatt i bruk og noe av utstyret lå fortsatt med plastikken på, frem til i dag vil det si.

Om du aldri har prøvd det er det virkelig noe å annbefale. Har også hørt at de kjører slike zumba timer rundt om på  forskjellige treningssentere, så om du har muligheten burde du virkelig teste det ut. 
Selv synes jeg det er utrolig gøy fordi det er så utfordrende, gøy og kjempe bra trening. Etter 5minutter er jeg allerede svett, og jeg er ikke personen som svetter helt uten videre. Jaja, nok om det.
For å si det sånn; om du synes det er gøy med aerobic eller friskis og svettis kommer du helt sikkert til å like dette. Kjempe gøy!


Jaja, nå skal jeg ta meg en lang joggetur. Før det venter et aldri så lite hjemmespa til kvelden, etterfulgt av top model og paradise hotel.


Håper dere har hatt en fin påske!
-Vanessa 


 Forresten så trekkes vineren solkort-konkurransen på onsdag, så det er fortsatt mulighet til å melde seg på her:
http://karovanni.blogg.no/1303324301_ny_konkurranse.html

Dagen min i bilder

Dagen min i dag har bydd på mye, blandt annet
 
Styrketrening ute i sola

Latskap ute i sola

Drukket herlig capri-sonne som min bror kom med til meg fra Danmark - takk for det! 

Hatt middagsgjester og grilla

Enda mere latskap ute i sola


 Med andre ord så har dette vært en ganske så slapp, men deilig dag. Er godt med de dagene du bare kan slappe helt av og nyte dagen fra du står opp og til du legger deg. 
Nå skal jeg nyte de siste timene av denne dagen sammen med middagsgjestene, som fortsatt er her, så får jeg ser om jeg tar en joggetur etterpå.


Ha en fin kveld!

-Vanessa 

sola er min bestevenn

I Tyrkia regner det, i Portugal er det ikke varmt, mens her derimot er det 25 grader i skyggen. Dermed kan vi si at sommeren er kommet for fullt! Og det nytes til det fulle - i dag hadde jeg besøk av skjønne Helene. Vi gikk ut å la oss i sola og koste oss med NRJ. 

 Hvordan er været hos dere?

- Karoline  

mai - kjolemåneden

I mai måneden skjer det alltid mye. En av tingene er konfirmasjoner, og jeg har akkurat sett gjennom kjolene i skapet men ingen skriker akkurat etter å bli valgt så jeg har leitet litt rundt på nettet. På nelly er det alltid mange fine, så jeg har funnet noen få favoritter men trenger litt hjelp. Jeg trenger deres mening på hvilken dere synes var finestAlle kjolene finner du på nelly. 

Hvilken av disse kjolene synes du jeg burde bestille? 
 -Vanessa

Så ble det påskeegg i år også

Jeg som trodde jeg hadde blitt for gammel for alt som het påskegodt og påskeegg, men der tok jeg feil. Fikk nemlig et hint fra påskeharen om at det lå et påskeegg og ventet på en eier et eller annet sted i huset. Så jeg dro på en aldri så liten jakt etter dette egget, og gjett om jeg fant det det. Fikk også med en søt liten påskeboks som jeg puttet alle godene oppi.

Så nå sitter jeg her da med min påskeboks fylt med godteri og venter på at søstrene Kardashian skal dukke opp på tv-skjermen. Jeg føler virkelig jeg har hatt tidenest slappeste dag i dag, Er utrolig at jeg har sittet så mye inne tross alt for det herlig været. Så har jeg jo vært våken i ja, flere timer. Da jeg hadde tenkt å legge meg var det allerede begynt å bli lyst, så jeg var like så godt oppe til ja, nå. 


Flere som nyter påskeegget i kveld? 
-Vanessa 

Anbefaling av GRANOLLERS CUP

 

Sommeren nærmer seg med store skritt - og jeg har sett igjennom bildene fra forrige sommerferie. Da besøkte vi nemlig Barcelona med håndball laget. For et fantastisk fint sted, et fint hotell og en kanon kjekk turnering! Absolutt verdt all strev med å samle inn penger og dugnader. Granollers Cup er den utenlands turneringen jeg anbefaler på det sterkeste om dere vil ut å reise. Dette var nemlig en  "avslutnings tur" for oss på laget, ettersom flere sluttet.

 

På turen var vi 16 stk håndball spillere og minst 20-25 foreldre/søsken. En minnerik tur som jeg anbefaler på det sterkeste!


Her ser du oss i paraden (i grønt) som nesten var like stort som 17.mai. Det var flagg fra forskjellige land overalt, sang og lokalbefolkningen hadde møtt opp rundt omkring i heeele byen kun for å se oss gå i parade.

 

 Etter paraden var ferdig, samlet alle lagene seg for en kort åpningskonsert. Her møtte vi mange andre lag fra forskjellige land, og har kontakt med noen av de enda!


 

Hallene er ikke såå mye å skryte av, men som dere over her så er det iallefall noen som ligner litt på norske haller. Ellers var vi så heldige at vi kun hadde en kamp ute på grusen (det var ufattelig varmt) og to/tre inne med et glatt gulv.

 

Ellers var det jo 2/3 discoer i løpet av turneringen, som fant sted ute. Veldig sosialt! 

 

Alt i alt er dette en turnering som skaper minner for livet, en tur jeg (og de andre, for den saks skyld) aldri kommer til å glemme. Sommer, håndball og venner? Absolutt en bra miks! For vår del var det en kanon tur, 3.plass og maaangee minner. 

 

Hva synes du om anbefalingen min?

- Karoline

 

Må gjøre video del 2

Jeg som sa at denne videoen skulle komme på torsdag eller kanskje til og med på onsdag. Jeg må slutte å love ting, for jeg klarer nesten aldri å holde det. Men uansett. Etter en hel natt hvor jeg har sittet opp og gjort ingenting fant jeg ut at jeg kunne jo redigere denne videoen da. Så etter litt dårlig redigering så ble den ihvertfall ferdig, men jeg må ærlig innrømme at jeg likte del 1 mye bedre enn del 2. 

Til dere som ikke har fått sett del 1. Here you go: 

Det kommer flere videoer ganske snart, så følg med. 
Hva syns du om del 1 og del 2? 


-Vanessa 

Venter på soloppgangen

Siden jeg ikke får sove uansett så kan jeg vel slenge inn noen ord fra kvelden i kveld. 
Hadde nemlig en aldri så liten grillkveld hjemme hos meg sammen med Karoline, og ei annen god venninne, Solveig. Planene våre var egentlig å grille nede på stranden siden det var så fint vær, men ettersom vi ikke ble så mange som egentlig var planlagt tok vi det like så godt bare hjemme.

En ny ting lærte vi også i dag, og det er at om du griller pølsene alt for lenge så blir de lette som fjær og ja alt inni vet jeg ikke hvor tar veien. Vel høres kanskje sprøtt ut, men det skjedde ihvertfall i dag. Ikke spør hvordan for det vet jeg ikke selv en gang. 

Fine Karoline! 

I morra kommer det kanskje en liten video fra kveld i kveld. Ble en del dansing ja, men hvem sier mann ikke kan ha det gøy om vi er få? Vi har det ihvertfall aldri kjedelig når vi er sammen. Finner alltid på et eller annet sprøtt å gjøre. Mens jeg snakker om å gjøre, så kommer del 2 av må gjøre videoen også i morgen. Så kan dere glede dere til det så lenge! 

Ja, kvelden endte bra ihvertfall. 

For meg har den vel ikke akkurat sluttet da. Jeg sitter jo her og ser på tidenest rareste og mest tragiske film - Elsker deg for evig. En dansk dramafilm som bare er helt sprø rett og slett. Ikke det at jeg har funnet noe mer fornuftig å se på. Kan vel like så godt bare sitte å vente på at sola skal komme fram nå, så får jeg med meg soloppgangen. Når jeg tenker meg om så kan jeg ikke huske sist jeg så soloppgangen heller, så det passer fint. 

 

God natt eller god morgen.
Vet ikke helt hva jeg skal si på denne tiden av døgnet. 


-Vanessa 

Dagens outfit 22.04.2011


I dag kunne jeg ikke unngå og ikke gå i shorts, så det ble en aldri så liten "sommer-outfit" i dag. Enda et tegn på at vi er enda et skritt nærmere sommeren! Åh, håper virkelig det blir en finere sommer enn i fjor. 

Topp fra only // Sjerf fra gina // Armbånd fra gina og pieces(?)shorts fra hennes//

 

Ha en fin dag videre og fortsatt god påske.
-Vanessa


 Det er fortsatt mulighet for å melde seg på solkort konkurransen. Den finner dere HER

Summerfeeling

Nok en dag med herlig vær! Er jo sommer når jeg går ut døra, og gradestokken viser 20 grader! Jeg føler vi har hoppet over vårene i år, og at sommeren har kommet tidligere enn forventet. Det klager jeg ikke på nei. 
Føler jeg har skrevet om dette været i hvert eneste innegg nå, men det er jo ikke akkurat så rart da. I'm lovin it.

I dag er planene å grille sammen med noen herlige folk på stranda eller hjemme hos meg. Skal nok bli deilig, og jeg må virkelig si at jeg har skikkelig sommerfølelse. Det lukter jo til og med sommer når jeg går ut. Er så deilig å gå rundt i tynne klær og lette sommersko. Får bare håpe dette er begynnelsen på en utrolig bra sommer! 


Hva er deres planer for dagen? 
-Vanessa 

Sweet dreams or a beautiful nightmare

I kveld har jeg hatt en aldri så koselig kveld sammen med ei av mine beste venninner. Vi var på stranden og knipset noen bilder, før vi tok turen hjem til meg, lagde smoothie(som jeg synes ikke var så god, sitter her med vondt i magen) og så på sex and the city. Lurer virkelig på hvor mange ganger jeg har sett den filmen nå, men synes den er like fin hver gang. For å ikke snakke om hvor misunnelig jeg blir hver gang jeg får se det walk in closet'et til Carrie. I want! Jaja, så kan mann ikke få alt en vil heller. Jeg har jo egentlig et walk in closet jeg da, hele rommet mitt er jo bare er kleskap med klær strødd rundt overalt. 

One of a kind!

 

Med tanken på at jeg våknet kvart på ni i dag, for å få med meg barbie-filmen som gikk på tv, så er det utrolig at jeg sitter her nå. Men det er også en av grunnene til at jeg er stup trøtt nå, og er mere en klar for å legge meg godt under de gode dynene og sove skikkelig ut i morgen. 


Kommer flere bilder fra vår lille photoshoot i morgen, og må gjøre video del 2 kommer også i morgen. Øynene mine er ikke akkurat der hvor de vil sitte å stirre på denne dataskjermen noe særlig lengre, så nå bærer det videre til drømmeland. 


God natt folkens!
-Vanessa 

cleenin' lady

I dag har jeg vært minst like flink som Vanessa var for et par dager siden. Jeg har nemlig ryddet rommet mitt, og vasket og støvsugd det. Og gjett om det trengs? Nå skal jeg stelle meg forså å grille hos onkel! Hva skal du i dag?

 

 


Hva synes du om det du fikk se?

- Karoline 

SkjærtorsdagEtter en god frokost og en del påskefilmer på tven er jeg klar for å nyte nok en dag i det fine påskeværet. Planene for resten av påskeferien skal planlegges i dag, og hva det blir til vet vi ikke helt enda. Danmarks-tur blir det nok ikke denne ferien, men noe sprell skal vi nok klare å få til. Turen i dag går på besøk til en annen familie som vi skal planlegge deler av ferien sammen med. En ting er sikkert og det er at vi skal 
nyte det fine været som er ute nå. Selvom ikke himmelen er like klar og blå som den har vært de siste dagene er det varmt og godt ute. Det er så rart å tenke på at for litt mere enn en mnd siden satt vi her og frøys og klagde over snø og kulde. Nå går vi rundt i shorts og tynne topper uten å fryse. Livet er herlig!


Nyt ferien og fortsatt god påske til dere alle!
Husk  å melde dere på Solkort-konkurransen her - http://karovanni.blogg.no/1303324301_ny_konkurranse.html
-Vanessa

Dagens outfit 20.04.2011


Ikke det gøyeste i klesskapet akkurat, men klær må man jo ha på seg uansett så kjør på. 
Skjorte fra Primark // 


 
Bukse fra hennes // sko fra euroskoArmbånd fra gina og hennes // Ring fra TunisiaKlokka fra Floyd //


Så, hva syns dere?
-Vanessa 

familiebesøk

Hei og hå! Dagen i dag har gått ganske så i ett.. Først stod jeg opp for så å ta turen til byen for kun å shoppe litt sommer dill dall, men tror du det gikk? Neida, kortet mitt streika og mini-bankene fungerte ikke. De kunne heller ikke ta gavekort, så jeg fikk ikke kjøpt annet en et par solbriller. Det er så kjipt når sånt skjer - spesielt når du vet hva du skal ha og det skal gå kjapt. Fikk heller ikke kjøpt meg en bikini, så det får vell også vente.

Ellers har denne dagen gått til besøk av familie. Først var vi en liten tur til min oldemor, så senere tok vi turen til bestemor. Der lagde vi "femti-lapper" og satt å pratet om gamle minner. Kjempe koselig! Fortsatt god påske!

 


Broren min, Sebastian, meg og bestemor (som var liitt uheldig med bildet..hihi)


- Karoline

NY KONKURRANSE

Igjen velger vi å kjøre i gang med en ny sol-kort konkurranse, sponset av Royal Sun. Denne gangen kjører vi en litt annen vri. Vi trekker ut tre heldige vinnere som stikker av med et solkort hver til en verdi av 100 kroner (80 kr og 20 kr for kortet). Vi trekker ut de tre forslagene vi synes er best!
 

 

Alt du trenger å gjøre: er å legge igjen en kommentar om hvorfor akkurat DU fortjener å vinne, og legge ut link til dette innlegget enten på bloggen din eller på facebook!

  

REGLER:

- Legg igjen en kommentar om hvorfor akkurat du fortjener å vinne.

- Link til dette innlegget på bloggen din eller facebook.  

- Huske å legge ved: navn og e-mail adresse slik at vi kan kontakte vinneren.

- De som deltar bør bo i Kristiansandsområdet, ettersom Royal Sun kun har beliggenhet der.

  

Vinnerene trekkes ut onsdag 27.april.  LYKKE TIL!

 

- Karoline & Vanessa

Frk. Flink

Siden jeg stod opp og frem til godt ut på ettermiddagen har jeg ryddet, vasket, støvsuget, kastet det som måtte kastes og fått det til å dufte herlig flere steder i huset. Da mamma først spurte om jeg kunne rydde litt på kjøkkenet var jeg ganske så irritert. Jeg ville ikke bruke dagen på å rydde, men da jeg kom i gang fikk jeg plutselig et heftig ryddekick og alt var plutselig så rotete. Til og med de minste ting skulle vekk. Så nå både ser det og lukter godt her hjemme. 

Planene for kvelden er en aldri så liten filmkveld med ei god venninne. Rett og slett bare slappe av. Men er det ikke det vi skal gjøre i ferien da? Ferien er jo der for å ha litt fri fra skole og vanlige hverdagsstress. Jeg nyter ihvertfall ferien til det fulle og stresser ikke mere enn jeg må. 

dere får ha en fin kveld og kose dere like mye som jeg gjør! 
Fortsatt god påske. 


-Vanessa 

Dagens outfit 19.04.2011


Dårlig bilde, men kjører mobilkvalitet i dag. 
Bukse og blondetopp fra hennes.
Cardigan og ring fra Gina Tricot. 


-Vanessa 

smuuud

Hei og hopp! I dag er det tirsdag og da er det alltids noe å se på  TV. Enten det er One Tree Hill, Frustrerte fruer eller CSI. Så nå har jeg mikset meg en herlig smoothie før jeg skal hoppe oppi sofaen og se på OTH. Kanskje jeg muligens lager meg en brownies før Frustrerte fruer! Det er herlig med påskeferie, eller hva?

 

Liker du smoothie?

- Karoline

Må gjøre video - del 1

Etter masse trøbbel både med filmen, redigeringen og pc'n så er endelig første del av må gjøre videoen ferdig redigert. Må gjøre videoen er delt opp i to/tre deler, del to kommer på torsdag, så kommer del tre på lørdag. Det er ihvertfall det som er planen, men kan godt hende de kommer før ettersom jeg kanskje dra til Danmark på torsdag eller fredag. Ingenting er bestemt derfor jeg ikke vil si noe sikkert.
Men kos dere heller med videoen i stede for å lese om ting som bare er vas fra min side.

 

Så hva syns dere om videoen? Del 2 kommer mest sannsynlig på torsdag. 

"..har sluttet å virke.." in my somewhere!

Nå er jeg virkelig forbanna! 
Har sittet oppe fra rundt tolv og fram til nå for å redigere må-gjøre videoen, og akkurat i det jeg trykker på lagre knappen for jeg dette lovely bilde opp på skjermen!

"Windows live movie maker har sluttet å virke". Akkurat det jeg trengte etter å ha brukt masse av kvelden på å i det hele tatt få klare å legge inn videoen. Jaja, dette er takken jeg får. 
Nå legger jeg meg, så får jeg heller redigere denne videoen i morra en gang. Det er jo ingenting som gleder meg mere å sitte to-tre timer til å gjøre akkurat det samme som jeg har gjort nå. Får vel lære meg å trykke på lagre litt innimellom nå fremover. 


God natt! 
-Vanessa
 

sommår på sørlandet

For et fantastisk sommer vær vi har fått på Sørlandet de siste dagene. Jeg har gått i shorts og t-skjorte de siste dagene og bare hatt lyst til å bade & gå i bikini. Derfor har jeg planer om å dra inn til byen i morgen og handle inn diverse ting jeg trenger nå som sommeren nærmer seg med store skritt!

Men så har jeg et lite dilemma..Hvilken bikini? Synes alle disse var drit lekre. Hva synes du?


GOD PÅSKE!

- Karoline

Need your help!


Siden jeg ikke har klart å fått redigere må-gjøre videoen kan dere nøye dere med denne danse videoen. Den er fra i fjor sommer, menmen det var det første jeg fant. 
Er det forresten noen av dere som vet om et program hvor jeg kan redigere filmer fra iPhone? Det fungerer ikke i windows movie maker, og jeg har ikke mac så jeg kan ikke laste ned iMovie heller. Trenger hjelp. Vi hadde jo filmet så utrolig mye bra, og jeg har fortsatt vondt i halsen etter i går. Så dere burde glede dere til å se filmen, om jeg i det hele tatt får redigert den da.

 

Vet du om et program jeg kan redigere iPhone filmer i(utenom iMovie og windows movie maker)? 
-Vanessa 

Må gjøre-video coming up


Da har vi fått spilt inn må-gjøre videoen. Det eneste som gjenstår nå er bare masse redigereing, men mitt problem er at redigeringsprogrammet ikke vil sammarbeide helt med meg. Den vil nemlig ikke spille av lyd på den ene pc'n og på den andre vil den ikke en gang åpne filene. What to do? 
Jaja, jeg får vel legge meg å prøve igjen i morra så har jeg noe tidsfordriv på morra dagen.


God natt så lenge!
-Vanessa 

Gårsdagens innkjøp
Sko fra Eurosko. De er jo omtrent prikk like på converse skoene, men jeg synes de var like fine så jeg kjøpte like så godt disse til halve prisen av hva conversene koster. To tightsbukser fra only. Trengte virkelig noen nye lyse bukser i skapet. Får så vårstemning av  lyse farge også!

Også var det denne søte toppen fra only. Denne tok jeg bare sjangsen på å kjøpe uten å prøve den, og jeg ble utrolig fornøyd da jeg kom hjem og prøvde den. Passer rett inn i favorttskuffen med overdeler. 

Så det er vel nå jeg skal spør:
Hva syns dere om innkjøpene?  


-Vanessa

Solskinnsvær

Dagen i dag har bare vært helt fantastisk! Været har vært topp, jeg har vært med supre jenter og har fått kjøpt meg både nye bukser og sko som jeg trengte. Det finnes virkelig ikke noe bedre sted å være enn på Sørlandet, spesielt om sommeren og våren. Var så godt å se folk gå rundt i shorts, spise is, kjøre båt og nyte den varme sola, for det var rett og slett perfekt vær! 


Jeg og mine herlige jenter i nupenparken. 
Kommer et innlegg senere med innkjøpene. Er veldig fornøyd med at jeg fikk kjøpt to bukser og nye vårsko til under 600. Anbefaler folk til å ta seg en tur innom only hvis du er på utkikk etter gode tightsbukser til en god pris. Nå har de 2 for 259. Billig, billig!


Det blir en tidlig kveld på meg ettersom jeg ikke var i seng før rundt firetiden i går, og kvelden i dag har vært så som så. Har mange timer med søvn å ta igjen. Ble tross alt kun tre-fire timer søvn i natt. Kjenner øynene halveis glir igjen her jeg sitter. 
Gled dere til i morra for da spiller vi inn må-gjøre videoen, og kanskje den kommer ut allerede i morra også!

God natt!
-Vanessa 

heia start

Sorry for null oppdatering! Har ikke hatt tilgang til pc ettersom jeg ikke kan finne laderen min, som jeg vet ligget et eller annet sted i huset. Så beklager, må ta en real runde med rydding for å finne den. Ellers nå så ser jeg på Start-Viking, stillingen er 3-0 til Start. Så håper bare de klarer å holde på ledelsen, så skal vi nok få en seier og tre poeng.

 HEIAAAA START!

Hvilket tippeliga lag heier du på eller holder du med?

- Karoline

Let's go shopping


Da tar jeg turen til byen og ser om jeg får finne litt nye forfrisnkinger til klesskapet.
Ha en fin dag i det strålende været!

-Vanessa 

Be a first version of you!


Be a first version of you, instead of being a second version of somebody else. 

-Vanessa

Merry easter

Endelig var det ferie igjen da! Føles godt å kunne gå rundt og ønske folk god påske. Selv synes jeg påsken er en av herligste feriene, utenom sommerferien da selvfølgelig. Det finnes så mye herlig med påskeferien, det gode påskeegget, snøen er på vei til å forsvinne, eller har forsvunnet. Synes det er greit at vi kan dra opp på fjellet om vi absolutt vil ha snå. Selvom jeg nok forbinner påsken med, solo, påskeegg, sterk sol, fjellet og ja ikke minst fargen gul! 

Planene for min del i ferien var egentlig at jeg skulle dra med familien til Tyrkia, men ting kan forandre seg fortere enn du vet ordet av det. Så av personlige grunner ble det ingen tur på oss denne ferien. Er jo koselig og være hjemme også, finne på noe med gode venner og bare nyte ferien. Det skal ihvertfall jeg gjøre. 


 PS: Jeg og Karoline kommer forresten mest sannsynlig til å filme inn må-gjøre videoen i løpet av helgen, så den kommer snart ut. Har dere noen flere forslag kan dere skrive dem her: 

God Påske til dere alle! 
-Vanessa 
arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits