Sleep tightJa, nå tar jeg turen under dyna og håper på en god natt søvn. I morra begynner jeg ikke før ti over tolv, eller klokka ett? Jeg er litt usikker, men jeg kan ihvertfall sove lenge. Det som topper kransekaka er at jeg kun har en skoletime i morra, så da går turen til byen etterpå det. Blir nok en liten bytur med myself and I ettersom resten av klassen ikke slutter før halv fire(innvikla greier), men jeg har noen ting jeg må få kjøpt så da passer det å gå alene. Går litt fortere også, selvom det alltid er koselig å ha noen å gå med da. 

Ja, nå kom jeg også på at jeg må ha skrevet ferdig en artikkel til i morra. Da kan jeg nok ikke sove lenge alikevel. Får vel stå opp i åtte-tiden for å skrive den ferdig. Life's great!
God natt. 

-Vanessa

Vi trenger hjelp av deg!

Hei! Da har Vanessa og jeg fått blogg - igjen! Gikk ikke så bra som vi hadde håpt på med den forrige, da det ikke ble så mange innlegg osv. Men nå har vi startet en ny blogg som vi håper vi kan gjøre det bedre på. Alle gode ting er...to? Hehe, men det jeg ville skrive et innlegg om i dag, var treneren vår. Han er med i en konkurranse om å få tittelen "Norges beste trener" og det hadde vært helt utrolig gøy om han hadde vunnet. Foreløpig ligger han på første plass som dere ser, vi har klart å få 673 personer til å stemme! Men i morgen er det topp 3 som går videre og da nullstilles alle poengene. Da trenger vi din hjelp - hjelp oss å stemme på Sverre Mansaas Bleie til Norges beste trener, så er du en engel! Vinneren av konkurransen får en sportsreise til en verdi av 10 000 kroner og en kjent idrettsperson på trening. Hvor gøy hadde det vært? På sportsreisen har vi planer om å muligens reise til Gyor å se Lunde Haraldsen og co spille. 

Link til stemme-delen finner du her.

- Karoline 

Dagens outfit 30.03.2011


Enkelt og greit. 

Bukse og topp fra Gina Tricot. 
Cardigan fra Zara.

-Vanessa 

Stiv som en stokk!


Må si det var deilig med en joggetur i dag, selvom jeg er stiv som en stokk overalt etter gårsdagen trening. Skuldra, ryggen, leggene, hofta og til og med rompa. Nei, det skal ikke være lett å starte opp med trening igjen når du har vært borte i over tre måneder. 
Jeg har aldri vært gladere for å komme inn døre etter joggeturen enn det jeg var i dag, og dusjen var som himmelen i dag. Men det var ikke lenge den lykken varte da jeg fant ut at jeg har en matteprøve som jeg må ha gjort ferdig innen i morra. Så nå sitter jeg her å regner matte, når jeg egentlig allerhelst ville sittet foran tv'n og følgt fruene i Wisteria Lane.
 
Noen som skjønner at jeg foretrekker frustrerte fruer fram for matte? 
Det verste av alt er at jeg ikke er kommet halveis i arbeidet jeg skal gjøre, så jeg får vel komme meg av pc'n, skru opp tempoet og bli ferdig med denne matten.
snakkes!

-Vanessa 

Velkommen til vår blogg!


Oppdatering kommer etterhvert så stay tuned. 
Først vil vi få denne bloggen til å se litt stiligere ut, så kommer det nok litt mere interesant å lese om. Vi har blogget sammen før også, men det ble slettet etter ganske så kort tid. Nå er vi da back in b og håper og tror vi skal holde oss her litt lengre enn vi gjorde tidligere.

Stay tuned.
-Vanessa
arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits