Fornøyde trenere


Til dere som ikke har fått det med dere, så har vi altså begynt å trene et lag på Hånes, j12, og i dag spilte de sin første seriekamp. De var utrolig flinke og endte tilslutt med seier over Randesund, 12-9. Litt gøy ettersom vi spiller for Randesund begge to. De stod på fra ende til annen, og nå er vi klare for sosialkveld med de skjønne jentene på mandag. 

Vi er kjempe fornøyde med årets første kamp som trenere for j12, blir gøy å se på fortsettelsen nå. 
-Vanessa 

Håndball jentene!

I dag kjenner jeg hele kroppen er rett og slett gåen. Jeg har ikke så mye krefter for tiden, så nå skal jeg ta meg en liten powernap før håndball kampen, også skal jeg ut til Søgne for å spille kamp selv. Blir nok ikke mye søvn på meg i dag heller. Men nok med meg..hvordan har dere det? 

Andre som skal se kampen senere? 

- Karoline 

Treningen med Karoline Dyhre Breivang

Som vi fortalte tidligere hadde vi trening med Karoline Dyhre Breivang forrige torsdag. Det var premien vår etter vår håndballtrener ble kåret til Norges beste trenerforbilde 2011. Vi syntes det var kjempe stas at han vant og ikke minst når vi fikk velge blandt sek idrettstjerner som skulle komme å trene oss. Vi syntes vel det var mest naturlig å velge Karoline ettersom hun var håndballspiller. 

Det var vårt lag og et til guttelag som fikk være med på treningen ettersom Sverre, vår trener, trener/trente begge lagene like mye fram til sesongslutt i vår. 
Hun var ei utrolig grei dame og treningen var ganske så gøy. Var litt gøy å ha andre oppvarmingsøvelser enn det vi vanligvis har. Variasjon i treningen er alltid gøy, i stede for å gjøre det samme hele tiden.  

Jeg tror jeg kan snakke for en god del når jeg sier at dette var en trening vi nok ikke glemmer. Det er jo ikke hver dag mann får besøk av en larvikspiller og ikke minst landlagspiller. Var spennende og høre på hvordan hun hadde klatret oppover mot der hun er i dag. 

Alle bildene er henter fra hjemme siden til Av og til. For å lese artikkelen som ble skrevet om selve treningen kan du klikke HER

Har du noen gang blitt trent av en idrettsstjerne? 
-Vanessa 

Da stikker vi for å trene med Karoline Dyhre Breivang

Nå gleder jeg meg som en unge - vårt håndball lag og et guttelag til skal ha Karro som trener idag ettersom treneren vår vant "Norges beste trenerforbilde". Så i dag får vi "premien vår". Satser på å få et bilde eller noe til dere lesere! Kos dere i kveld - det skal iallefall vi! 

Karoline & Vanessa

En kveld med hylende jenter

Som Vanessa har skrevet i tidligere innlegg, så spilte vi jo Dyreparken Cup i helgen. Dette er klubben vår (Randesund) sin cup, og det ble ikke så mye blogging fra vår side, ettersom vi spilte 8 kamper og fikk endel dugnads jobbing. Så på lørdags kvelden var vi konsert vakter i Dyreparken med X-Faktor Atle, Cir.Cuz og Endless - dette innebærer å "beskytte" kjendisene fra skrikende småjenter. Var helt vilt å se på når Atle gikk ut mot folkemengden..say no more. Da trengte han "beskyttelse".

Bare for å poengtere at vi var SÅ nærme Atle Pettersen! 

Her måtte vi stå i "ring" rundt han.

Helt rååååååHan stod bak meg, starstucked..GJETT OM.. 


- Karoline 

Ingenting smaker bedre enn gull


1.plass i Dyreparken cup. 

2 av 6


Da var vi ferdig med 2 av 6 kamper i puljespillet. Vi vant begge. Kjenner det var godt med gode seierstall. 21-5 i første kampen og 18-6 i andre kampen. Nå lader vi opp til resten av kampene. Er tre kamper til i dag, og en i morgen tidlig. Så hvis noen i kr.sands-område ikke har noe å gjøre er det bare å komme i Sukkevannshallen i dag. 14.20, 14.50 og 16.50 spiller vi. Alltid gøy med god publikum! 

Andre som har spilt kamp/cuper i de siste? 

-Vanessa

Hjemme fra Skjærgårdslekene

Da var vi kommet oss hjem fra en aldri så liten tur i Tønsberg. Vi var der med resten av laget og spilte noe som heter skjærgårdslekene. En cup for 18åringer og damelag. 
Vi ble ihvertfall fornøyde når vi så i helhet på alle kampene vi hadde spilt. Vi er tross alt egentlig ett år mindre, og hadde i tillegg med to stk. som var et år mindr enn oss igjen. Er ikke helt sikker på hvilken plass vi kom på ettersom vi takket nei til neste kamp pga skader og få tall med innbyttere  på benken. Om jeg ikke sier noe helt på jorde nå ble det en 7 eller 8plass. - av 12 lag tilsammen. 
// Bilde er fra etter vi vant Tornby cup finalen i fjor. //
Ble ikke tatt særlig mye med bilder fra turen, men faren til ei på laget tror jeg har tatt noen bilder fra vi spilte. Så kanskje det kommer noen litt senere. 

Nå er jeg så trøtt, har allerede sovet to timer etter jeg kom hjem. Så nå er det tilbake til senga. Det er alltid så godt å komme hjem til sin egen seng etter enn har vært på tur. 

-Vanessa

Klar for trening


Ny ball og greier ja. Noe jeg trengte!


Mitt fravær fra bloggen skyldes besøk fra London og fint vær. Frister ikke akkurat og sitte stuck verken inne eller foran pc'n når været er blitt så bra og vi har besøk. Men nok om den saken egentlig. Nå stikker jeg på trening. Siste trening før vi dra på cup i morgen. Kjenner jeg er ganske klar for håndballcup nå, kan ikke huske sist jeg spilte cup en gang. 

-Vanessa

match daaaaay

Både denne uken og forrige uke ble det spilt endel treningskamper med laget vårt. I og med at sesong oppkjøringen har startet og vi reiser til Tønsberg for å delta i Skjærgårds lekene er det jo gøy å komme litt i gang igjen.  Det som er litt kjedelig er at vi ikke er så mange, og nå har tre spillere fått kyssesyka. Kjempe gøy, eller ikke. 

I dag spilte vi trenings kamp mot Søgne - det gjorde vi forrige onsdag også, da endte det med tre-måls tap. I dag endte det med seier. Jeg tror vi var litt mer på hugget i dag, selvom vi hadde kun to innbyttere. Men vi vant iallefall. Søgne er det alltid gøy å spille mot, i og med at vi har tidligere vært skikkelige erkerivaler, men det har "roet" seg litt nå de siste årene. Noen andre som har spilt kamper i det siste?

- Karo

Trenger hjelp!

I morgen tidlig skal Grace, Vanessa og jeg prøve oss ut på Oxygo - på en prøve time. Vi skal nemlig se om Oxygo er noe for oss. Så det blir opp tidlig i morgen for å trene, så hjem og slappe litt av også på Vipers trening. Det blir en bra dag? I tillegg tok Vanessa og jeg en løpetur i lysløypa i stad. HERLIG! Hvem sier at det er treningsfri i sommerferien? 

Men fram til poenget, jeg har lenge ønsket å kjøpe meg et medlemskort på enten Elixia, Oxygo eller Spicheren. Til nå virker Elixia best, men jeg er absolutt ikke sikker. Det er så dyrt. Derfor spør jeg dere, har dere noen erfaring med en av disse kjedene? Plis, fortell.. 

- Karoline 

For ei treningsøkt!

Da var jeg akkurat kommet meg inn døra. Tror aldri jeg har vært så glad for å komme inn døra som det det var nå. Jeg syklet meg en tur på 45minutter før jeg jogger i 50minutter, hadde lite lyst til å sykle hjem med bare oppoverbakker. Men jeg satt meg på sykkelen og syklet 15minutter før jeg endelig var hjemme igjen.
Nå er det rett i dusjen, og gjett om det skal bli deilig nå!

-Vanessa.

Trening x2

I dag har det rett og slett vært en treningsdag for min del. Våknet opp med et skikkelig kick for å ut å løpe, men ble først en lang gåtur før jeg tok meg en joggetur. 
Nesten rett etter jeg kommer inn døra, får jeg melding av Karoline som spør om jeg vil være med å trene. Selvfølgelig sier jeg da ja. Vi fikk oss en liten joggetur før vi pumpa jern inne i styrkerommet på Sukkevann.

Kom inndøra rett før halv ti, og jeg syklet ut til trening i seks tiden. Men vi kom ikke i gang med treningen right away ettersom det var en ulykke på Sukkevann som vi måtte få med oss. En fotballspiller som sannsynligvis hadde fått brudd i hofta eller noe, hørtes lite godt ut da. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og få prøve å pakke litt før jeg drar på hyttetur i morgen 

-Vanessa

Sôta bror

Neste uke tar jeg turen til Gøteborg, og Partille Cup. Jeg skal dit for å se ste broren min sitt lag delta i cupen som vi deltok i for to år siden, nemlig Partille Cup! Det er en av de aller aller beste cupene jeg har vært på i mitt liv, og anbefaler dere virkelig å ta turen. Discoet, shoppinga, håndball-delen og det sosiale er helt fantastisk. LOVE IT 


Har du noen gang vært på Partille Cup? 

- Karoline 

Hjemme fra treningshelg

Da var vi kommet hjem igjen fra treningshelga i Larvik, og nå har jeg egentlig bare mest lyst til å legge meg for så å sove fram til i morgen. Er så trøtt, for å ikke snakke om forskjøla. Er både tett i ørene, nesa og halsen. 

Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen, og så får jeg håpe jeg blir frisk fortere enn jeg klarte å bli syk. 
Snakkes!

-Vanessa 

Utslitt

Etter noen hektiske dager med trening, trening og trening kjenner jeg på kroppen at jeg er ganske så sliten nå. Er så glad for at planene for meg i morgen ikke er satt. Det vil si at jeg bare tar det litt som det kommer. Skal ihvertfall utnytte fridagen til å slappe av, restituere. Rett og slett en slapp dag i møte i morgen. Dette liker jeg! 

Det er nå jeg drømmer meg bort i bilder fra reiser til varmere strøk

 
årh, gi meg sol, sommer og lange dager på stranden.


Fineste øya på hele denne planeten. Bora Bora, eller som jeg selv mener det egentlig burde hete, himmelrike

Andre enn meg som er slitne? 
-Vanessa

Kampklar!


Da drar jeg for å spille kamp mot damelaget sammen med Karoline og resten av laget. 
Skal være der om et kvarter så nå må jeg løpe. 

Ønsk oss lykke til! 
-Vanessa


Fullt kjør!

Blir ingen særlig blogging i dag fra min side, hele dagen har gått i ett fra klokken 8 til klokka 17 i dag. Først kamp med b-laget, derretter full fart til Sukkevannhallen for en treningsøkt, så litt hvile og matpause. 14 minutter intervaller med håndball jentene, inn i bilen, full fart tilbake til b-laget for å spille kamp. Enda en kamp, så hjem for å sove. Nå sitter jeg her, nydusjet, kul i panna, og kjempe sulten.

 

I dag har jeg fortjent god middag - så nå skal jeg slappe godt av, før det blir fullt kjør igjen i morgen.- Karoline 

Treningshelg

I dag blir det ikke mye blogging fra vår side ettersom vi begge er med på treningshelg sammen med laget denne helgen. Både i dag og i morra blir det trening. Karoline skal også spille kamper med et annet lag i tillegg, så får hun er det fult kjør denne helgen. 
Treningen i dag begynner klokka ti. Alltid godt å stå opp klokka åtte for å trene frem til klokken er tre.

Så dere får kose dere i dag. Det skal nok vi med masse håndball og fysisk trening.  
-Vanessa 

Sliter du motivasjon?

I det siste har jeg slitt litt med å finne motivasjon til å løpe, forbedre styrken min osv.. Så siden jeg skal ut å løpe og trene styrke senere i dag, har jeg sett gjennom bilder fra forskjellige håndball øyeblikk som jeg har på dataen. Det har hjulpet en hel masse og jeg skal virkelig gi jernet i kveld - og fremover! 

 


BRING kvalik hjemme i Sukkevannhallen, vi vant puljen og kvalifiserte oss videre for BRINGserien! Et stort minne fra forrige sesong. 

 

Granollers Cup i Barcelona - 3.plass og mange fantastiske minner både sportslig og sosialt! 

 

Tornby Cup i Danmark 1. plass for tredje året på rad. 

Landslags samling med kamper i Danmark! 


Så om du sliter med å finne motivasjonen, ville jeg sett igjennom bilder fra tidligere og sett hvor gøy du har hatt det opp igjennom. Det har hjulpet meg en hel masse nå - jogget til og med hjem fra trening. Men hopper i dusjen nå! 

 

 

Hva synes du om tipset mitt?

- Karoline 

stikker på trening

Da var jeg tilbake fra turen og kan fortelle litt om den ved en senere anledning. For nå stikker jeg på trening - vi blogges! 

 

Gode minner! 

- Karoline 

Tromsø, here I come!

Da var jeg pakket og klar for Tromsø. Denne helgen reiser jeg nemlig dit pga regions NM med J93. Vi skal være der hele helge, så kan ikke love noe blogging fra min side ettersom jeg ikke tar med meg dataen. Da skal jeg bare chille frem til i morgen, så blogges vi! Ønsk med lykke til?

 Skal du til Tromsø denne helgen for å spille regions NM?

- Karoline 

kommer sterkere tilbake

Hei og hå søte små! Da var jeg tilbake igjen fra samling og besøk på Wang. Hadde en helt topp tur og kjenner jeg er drit sliten, men kommer sterkere tilbake. I dag skal jeg nemlig spille kamp mot Vipers sammen med flere andre jenter i fra byen - det skal bli kanon kjekt! Kampen er i kveld i Gimlehallen klokken 19:45 så det er bare og ta turen. Saken er også på trykk i dagens fvn og du kan lese om det her.  

 

Ellers satser jeg at jeg kommer sterkere tilbake på blogg "fronten", har bare vært mye håndball for tiden. Men jeg skal skjerpe meg. Men nå er det siste time med matte - så vi blogges senere! 

 

Kommer du? 

- Karoline Let's zumba!

Ja, så var nok en ferie snart over. Denne påskeferien føler jeg virkelig har vært som en liten smakebit på årets sommer, og om dette bare er begynnelsen kan jeg virkelig ikke venter til sommeren er her for fult. For en måned siden gikk jeg rundt i vinterjakke og i dag kan jeg gå rundt i shorts og singlet uten å fryse. Det er det vi kan kalle herlig! 

Dagen min i dag bli nok en gang fylt med litt trening. Ikke hvilken som helst trening heller. 
For en god stund bestilte vi nemlig hjem zumba, fordi vi syntes det så utrolig gøy ut og tenkte at dette måtte vi da prøve. Sannheten er at det er ikke mange ganger dette har blitt tatt i bruk og noe av utstyret lå fortsatt med plastikken på, frem til i dag vil det si.

Om du aldri har prøvd det er det virkelig noe å annbefale. Har også hørt at de kjører slike zumba timer rundt om på  forskjellige treningssentere, så om du har muligheten burde du virkelig teste det ut. 
Selv synes jeg det er utrolig gøy fordi det er så utfordrende, gøy og kjempe bra trening. Etter 5minutter er jeg allerede svett, og jeg er ikke personen som svetter helt uten videre. Jaja, nok om det.
For å si det sånn; om du synes det er gøy med aerobic eller friskis og svettis kommer du helt sikkert til å like dette. Kjempe gøy!


Jaja, nå skal jeg ta meg en lang joggetur. Før det venter et aldri så lite hjemmespa til kvelden, etterfulgt av top model og paradise hotel.


Håper dere har hatt en fin påske!
-Vanessa 


 Forresten så trekkes vineren solkort-konkurransen på onsdag, så det er fortsatt mulighet til å melde seg på her:
http://karovanni.blogg.no/1303324301_ny_konkurranse.html

Prøver meg på en joggings

Da var heldigvis formen blitt en del bedre, så jeg prøver meg på en aldri så liten joggetur. Ingenting er bedre en litt frisk luft for hode. Ihvertfall så hjelper det utrolig godt på meg da. 

Bilde er fra i går hvor jeg hadde litt mere energi enn i dag kanskje. 

Noen andre som har vært ute å jogga i dag? 
-Vanessa 

Stikker på trening

Kjappt innlegg før jeg stikker på trening med Vipers. Får bildene fra fotografen etterpå, så skal få lagt de ut her etterpå også kan dere si hva dere synes. Ha en fin dag! Håper alle har fått like fin start på uken som jeg har! 

- Karoline 

TEAMBUILDNING

Heisann! For det første, beklager for "null" blogging fra min side i går. Har vært ganske opptatt fra tidlig morgen til sent på kveld.  En kanon bra dag sammen med herlige jenter på teambuildning. Vi begynte med å møte opp halv fire ved hallen, da jeg kom dit så jeg mange hoppeslott som var blåst opp. Så jeg tenkte her er det en cup eller noe sånt, men neida! Disse "hoppeslottene" skulle vi selv bruke. 

 

Det første vi begynte med var sumobryting. Vi hadde da på oss sumo bryter drakter, helt vilt å se på OG prøve. Fikk desverre ikke tatt noen bilder av hvor latterlige vi så ut i disse draktene. Og senere hadde vi en konkurranse i et slags hoppeslott. Hele poenget var å komme lengst mulig og plassere en kloss lengst, mens du var knyttet til et tau som trakk deg bakover. Om du har veldig stor fart, så blir du hivd tilbake i en heidundranes fart! Etter dette hadde vi en "hvor-hardt-sparker-du-en-fotball-konkurranse" og for å si det sånn, vi er glade vi spiller håndball. 89 km/t var det hardeste noen av oss sparket. 

 

Senere på kvelden fikk vi siste post, og dette viste seg at vi skulle møte en gourmet kokk og lage en forret til oss og noen foreldre/trenere. Dette var helt himmelsk, og vi ble så mette. Her har du noen bilder, enyoi! 

 

Forretten vi lagde, rå laks med mangosaus og agurk/chilli salat, soyakaramellsaus og sesamfrø. Deilig! 

Tina og jeg! 

Desserten, FY SØREN så digg! Hvit sjokolade, med jordbær saus og bjørnebær. RÅ GODT! 

Dette her har jeg vært med på å lage! Er jeg ikke flink? 

Hva gjør dere vanligvis på teambuildninger?

- Karoline


Vi har Norges BESTE trener.

Ikke bare føles det som det men det er nå blitt offisielt. Dere har kanskje fått med dere alle gangene vi har bedt dere om hjelpt til å stemme fram Sverre som Norges beste trener. Vel til dere som faktisk gadd å stemme; TUSEN TAKK! Ikke bare vinner han statusen som Norges beste trenerforbilde, men vårt lag vinner en treningsøkt med en kjent idrettsstjerne og en sportsreise på 10.000kr. 

Er stolt over å si at vi har Norges beste trener som vår håndballtrener!
Nok en gang: takk til alle dere som var med å stemme han fram.  

-Vanessa
arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Klær og mote
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Ukas blogg
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits