DERE FINNER MEG HER

-Vanessa 

Jeg og!

Jeg tar også en pause. Jeg vet ikke hvor lenge den varer eller om jeg kommer tilbake på bloggfronten. Vi får se. 

- Karoline 

Blogge sammen eller alene

Gjennom tidene har jeg hatt utallige mange blogger. Blogget alene, blogget med venninner, så gått tilbake og blogget alene, så blogget sammen med noen. Fram og tilbake. Slik har det vært hele tiden. Den siste tiden har jeg tenkt litt på å gå tilbake å blogge alene. Jeg har tenkt på fordeler og ulemper, men fordelene har det vært flest av om jeg blogger alene. 
Jeg sier ikke at jeg nødvendigvis slutter her, men at jeg tar en "pause" for å kjenne litt på hvordan det er å blogge alene igjen. Så fremover finner dere meg mest sannsynligvis her - http://vanessaanders1.blogg.no 

- Vanessa

Meld dere på ukas blogg

Vi kårer ukas blogg hver mandag framover, så hver uke kommer vi ut med et innlegg hvor dere kan melde dere på. Vi trekker alltid tilfeldig med mindre vi syntes det en som skiller seg utrolig ut og virkelig fortjener å bli ukas blogg. 
Vi vurderer også bloggen, så de som melder seg må tåle både positive ting og kritikk/tips til hva som kunne vært bedre.

Meld deg på ukas blogg! 

VELDIG KLAR FOR HELG!


Denne uken føler jeg har vart i en mnd, til en forandring har uka gått sent. Jeg har alltid følt ukene går så fort, men denne har gått i snegle fart, og jeg kan ikke være mer glad for at kalenderen viser fredag i morgen. Er så utrolig klar for helg. Har massevis av planer så satser på at det blir en fin avsluttning på en lang uke. 

Nå sitter jeg og følger med på håndballkampen mellom Norge og Romania. Satser på Norge kommer seg til semifinalen

Meningsløst og rotete innlegg, men skriver sånn halveis i søvne. 

-Vanessa

Mine negative sider

- Jeg blir rasstløs om jeg sitter for lenge uten å gjøre noe. 
- Jeg er smaker sjeldent på ting om det ikke ser godt - sier heller jeg ikke liker det. Slik som reker, krabber,     komper, marmelade, lista er lang. Aldri smakt - aldri likt.
- Går aldri med støvler når det regner - kommer heller hjem med blaute og ødelagte sko.  
- Retter håret sånn omtrent hver dag - har blitt litt bedre på det nå.  
- Bruker altfor mye tid foran pc'n.
- Kan være ganske så barnslig til tider.
- Er altfor glad i pepsi max. 
- Er ikke ofte jeg klare og ikke lage et grimas når noen drar opp et kamera.  

-Vanessa

Barnevakt!

Da var jeg akkurat kommet hjem fra besøk hos min kjære Oldemor, hun er på gamlehjem, så det er godt å få besøkt henne. Nå skal jeg bare hive i meg noe mat også skal jeg sitte barnevakt. Blir nok ikke så mye blogging fra meg i dag eller i morgen (først skole, så trening med J12 også egen trening) Men om jeg får det til skal jeg prøve. 


Her er rakkerungene jeg satt barnevakt for sist gang. 

 

Sitter du barnevakt avogtil?

- Karoline 

PS! Husk å meld deg på "Ukas blogg" i innlegget under! 

Vil du bli ukas blogg?

Meld deg på vurderingsrunden og kanskje det blir deg vi vurderer. 
Vi kommer til å vurdere en blogg hver uke som da blir ukas blogg, så hver søndag kjører vi en gang vurderingsrunde starter fra i dag.

Vil du blr ukas blogg?  
- Karoline og Vanessa 

Det kjedeligste som finnes


Kontraster fra i går. I går var jeg skikkelig klar for helga. Hadde masse planer og var klar for å kose meg skikkelig. Nå har det seg sånn at jeg i løpet av natta har klart å bli syk. Våknet opp med feber og en hodepine jeg aldri har hatt før. Håper jeg føler meg bedre utover dagen slik at jeg slipper å sitte hjemme en lørdagskveld, det er det kjedeligste som finnes faktisk! 

Andre som er syke i dag? 
-Vanessa 

Det er i disse tider

..jeg virkelig savner å være i Tyrkia! Været har vært på topp her i Kristiansand nå i to dager. Helt utrolig, men sant! Har jo høljet ned her hele måneden. Så nå er høsten her virkelig. Det merker jeg godt med høst-moten er allerede ute i butikkene, jeg har pakket meg inn i strikketøy og jakke med fuske pels. Nå er det ikke lenge til jul folkens! 


Beklager for meningsløst innlegg. Det kommer bedre når kameraet er i gang! 

- Karoline 

GOD NATT

Da var jeg ferdig dusjet, ferdig stelt og ligger godt plassert under dyna. Sovelista har jeg allerede satt på og nå er jeg klar for en god natt søvn. Siste skoledag i morgen så er det helg. Kjenner godt på kroppen at det skal bli deilig med helg nå, forhåpentligvis får jeg sovet ut de timene jeg ligger i underskudd nå. 

God natt! 
-Vanessa 

Mega sliten..Nå er jeg helt utslitt. Jeg hadde tre harde treningsøkter i går, og den siste sluttet ikke før 22. Gjett om jeg er trøtt? Pluss i går så var Vanessa og jeg i et møte med håndball styret i Hånes fordi vi skal ta over et J12/13 lag der. Det blir super moro og jeg gleder meg allerede! Men nå skal jeg øve videre til prøven, og forhåpentligvis få meg en laaaaaang natt med søvn. Vi blogges!

- Karo

Treningslære


For et vær det er her på Sørlandet. Var storm natt til i dag og vil ikke akkurat si det har roet seg så altfor mye, men det er da det er deilig å sitte inne med en god varm kopp tea, chilletøy og øve til prøve. Okei, den siste der kunne jeg nok godt klart meg uten. For en gangs skyld går øvingen bra og jeg tror jeg snart legger fra meg boka og sier takk for meg. Er ikke det vanskeligste faget og pensumet er lite, så det passer perfekt for meg. 


Ellers er jeg kjempe sliten og kunne nesten lagt meg nå for å sove helt til i morgen. Kun i går hadde jeg tre treninger, i dag heldigvis bare en så er det to i morgen, to på torsdag og en på fredag. Kjenner jeg er klar for en helg når, har vært mye håndball, jenteturer osv. Så for aldri sovet ordentlig ut, ligger nok en del timer i underskudd på søvn. 
 

Hva gjør du i dag? 
-Vanessa 

Nytt familie medlem!Da har vi fått kattunge! Den er helt herlig og ligger helt lang flat ut på magen min. Elsker den allerede, så nå er alt lagt til rette for pusen. Men jeg har ikke helt bestemt meg for et navn enda? Har dere lesere noen forslag? Liker Simba veldig godt! 

 

- Karo

Christine Centenera

Denne dama har en stil som jeg ihvertfall digger, med stor D! Hun minner meg veldig om youtube kjendisen Mia Rose. Først da jeg fikk øynene opp for Christine trodde jeg med en gang det var Mia som jeg har følgt en god stund på youtube. 


Look alike? Det syntes ihvertfall jeg. 
Jeg følger allerede hun på facebook og har sittet og søkt opp en masse bilder rundt omkring. På google, weheartit osv. Det er rart at jeg egentlig aldri har hørt om dama før. Hun er jo klesdesigner og alt og jeg får først øynene opp for hun nå. Kun for noen dager siden.

Nydelig dame med utrolig bra stil. Det er nå jeg kjenner jeg har lyst til å komme meg ut å shoppe. 

Hva syns du om stilene til Christine Sentenera? 
Hørt om hun før?
-Vanessa 

God morgen!

God morgen alle søte små lesere av bloggen vår! Fra fredag til lørdag var vi i Kongsberg for å spille kvalikk runde til SPAR serien. Dette gikk da altså ikke veien, så det blir muligens isteden en tur til utenlandet, så får vi satse på ny SPARsatsning til neste sesong. Nå skal jeg bare spise opp frokosten min, så tar jeg turen ned med noen lagveninner for å se Bring kvalikk i Karruss hallen. 

 

Noen som har spilt kvalikkrunde i helga?

- Karoline

Til Stavanger og tilbake igjen

Nå er "leksetiden" straks over, vi har sinnsykt mange innleveringer og lekser for tiden. Neste uke er det såkalt prøve uke, med prøver og all den slags. Det har ikke blitt mye blogging fra min side fra turen ettersom Vanessa hadde alle bildene og hun allerede hadde  lagt innlagt. Så da er det ikke mer for meg å si om turen, enn at den var kanon gøy! Gleder meg allerede til neste tur! Tilbake til overskriften, i morgen reiser Vanessa og jeg til Stavanger (rettere sagt: Nærbø) for å spille NM kamp med damelaget vårt. Ønsk oss lykke til? 


Nå sier jeg bare: HEIA NORGE, OG HEIA RANDESUND!

- Karoline  

Hjemme fra hytteturDa var vi kommet hjem fra en superherlig hyttetur. Var godt å komme hjem og ta seg en god dusj og gå på ordentlig do. Vi har nemlig overlevd med utedo og dusj plassert på det merkeligste stedet(i gangen). Men vi har kost oss masse. Alt fra å kjøre båt, spille masse spill, kost oss med film, masse musikk, utrolig bra humør og god stemning hele helga. 
En ting er sikkert, og det er at jeg ihvertfall skal ta en tidlig kveld i dag. Er utrolig trøtt nå, så skal bli deilig å sove i egen gode seng. Borte bra, hjemme best - slik vil det alltid være.

Ps: Det kommer flere bildere senere, orker bare ikke laste de opp nå. Må redigere litt og slikt. 

-Vanessa 

Super stressa

Da sitter jeg her, stresset, og skriver et blogginlegg til dere. Hva gjør jeg ikke for dere? Nå må jeg kjappe meg å hive oppi noe tøy i bagen og komme meg bort til pappa. Som Vanessa skrev i et innlegg i går så reiser vi bort denne helgen på hyttetur, med mange  søte jenter. Kommer bilder og slikt når vi kommer hjem! KOS DERE! 


Noen av disse herlige jentene skal vi på tur med! Noen andre som skal noe gøy i helga? 

- Karoline 

Kendall Jenner

Det er ikke til å legge skjul på at jeg er blodfan av både familien Kardashian og Jenner. Kan vel si at jeg så å si har sett nesten alle episodene, og om jeg ikke har sett de på tv'n så har jeg søkt det opp på nettet og kost meg med det der. Sprøere familie skal du lete lenge etter. 
Er det en jeg virkelig har sansen for så er det Kendall og Kim selvfølgelig.

Men Kendall er ikke bare utrolig skjønn men så utrolig nydelig også. Hun begynte og jobbe som model da hun var 14år, og bildene hun tar er til å måpe av. Makan til skjønnhet!

Selv syntes jeg også Kim og Kendall er de som ligner mest på hverandre til tross for at de begge har forskjellige fedre. Begge to er også ganske så like på moren noe jeg ikke syntes de andre er. Ikke på samme nivå ihvertfall. Kendall er ihvertfall en utrolig god model til å være såpass ung, og har et utseende og kropp som flere på hennes alder nok bare kunne ha drømt om! 

Har du noen favoritter i Kardashian eller Jenner familien? 
-VanessaGlad


Er glad fordi vi fikk gå to timer tidliger hjem fra skolen. 

Er glad fordi været er helt topp. 

Sist men ikke minst er jeg glad for at det er en dag igjen til helg. Da dra jeg og Karoline på hyttetur med noen jenter ute tili Søgne. Tror det kan bli veldig koselig! 

Var utrolig deilig å slutte to i stede for halv fire, noe jeg vanligvis gjør på torsdager. Så nå skal jeg slappe av, gjøre noen ærender før jeg tar turen på trening. Må nok pakke litt smått i dag så jeg slipper å ta det i siste liten i morgen, noe som kommer til å skje uansett. Jeg er en av de som alltid, og da mener jeg alltid, skal jeg ting i siste sekund.  

-Vanessa

Loco familia

Da var jeg hjemme fra familie middag hos min kjære mormor - er alltid like gøy å komme på besøk hver gang. Denne gangen var vi ikke alle i familien, men det er koselig fordi. Jeg har endel kusiner og fettere siden vi er så stor familie som vi er, og i dag koste jeg meg med kusina mi Malin (som hjalp meg å bake) og fetteren min Victor. To herlige unger! Er jo viktig å smake på maten man lager..eller?

Hva sa jeg? GALE FOLK.. 

- Karoline


Ellers vil jeg bare beklage for dårlig bildekvalitet i innleggene mine, jeg har tatt endel med iPhonen min. Håper det tar en slutt på det slik at jeg lærer å bruke speilrefleksen min og lærer ordentlig hvordan man skal bruke det. Håper ikke det gjør så mye for dere - takk! 

Seneste innkjøp


Var på en liten shoppingtur i forrige uke, og hadde med meg litt hjem. Fikk meg et par nye gensere, en ny topp, en hals, nytt objekt til kamera, bukse fra h&m som virkelig har blitt en favoritt

Tror jeg skal opp på senteret å kjøpe meg et par til, de var utrolig gode å gå i. 
Har ikke noen spesielt gode enkeltbilder av de andre innkjøpene, tror ikke det gjør så mye akkurat.

Hva syns du om innkjøpene?
-Vanessa 

Lader opp til cup


Denne helgen er det dyreparken cup for vårt lag. Ikke den største cupen i løpet av året, men gøy er det å spille uansett. Været har ikke akkurat vært til å kose seg med. i det jeg kom inn åpnet himmelen seg og det bare pøste ned. Så kom lynet og tordenværet, great! Da passer det fint at planen i dag bare er å slappe av og lade opp til cup. 

Skal ut i hallen sammen med Karoline og se en kamp senere, mot to av lagene vi skal spille mot i morgen. Er kun fire lag med i vår pulje, så sånn er det. Menmen, kamper blir det jo uansett. 

Noen andre som spiller cup i helgen? 
-Vanessa 

Så vakkert!

På søndag var det en måned siden terrorangrepet i Norge. Da vi kom på skolen holdt rektoren en tale, og det viste seg at det var fler på skolen som hadde vært på Utøya eller ved Regjeringskvartalet enn jeg trodde. Vi holdt ett minutts stillhet til ære for alle ofrene og vi hadde musikk - det var så vakkert. I dag satt vi å så på videoer fra Youtube som er laget med bilder, tekst eller sanger fra angrepet, og jeg så at mange ble "stive i blikket", fikk frysninger og ble litt lei seg. 


Selv får jeg frysninger hver gang noe om angrepet blir nevnt. Selv da Vanessa og jeg var i Tyrkia i sommer var det konstant prat hele tiden om dette. Vi trodde vi kunne reise "bort fra det", men neida. 

Ellers så synes jeg denne versjonen av "Mitt lille land" er vakrest, dialekta er så fin! 

 

- Karo

Finværet kommer på feil tidspunkt


Da var dagens skoledag og dagens lille sovetime over. Jeg har allerede fått den dumme vanen med å legge meg når jeg kommer hjem fra skolen. Det blir bare en dårlig uvane i lengden og jeg får aldri sove om kvelden. 
Noe jeg syntes er litt sånn småkjipt er at det fine, varme været kommer nå som skolen har begynt. Det er så lite koselig å tenke på at du skal ha skole til halv fire når været er som det er, for bare satse på at det holder til helgen er her. Da er det også klart for dyreparken cup, er siste året vi kan være med så hadde vært gøy å vinne i år også. 

I dag har dagen gått ganske så fort og ettersom jeg våknet for kort stund siden er det sånn sett ikke mye å finne på nå, men jeg har litt lekser som skal gjøre. Så jeg får vel bare sette i gang med de. 

-Vanessa

Tilbake til hverdagen


Så var det tilbake til hverdagen for fult, full skoledag, trening/kamp og nå er jeg utslitt. Måtte legge meg ned og få en time på øye etter skolen, før jeg måtte hive på meg treningstøy og komme meg på kamp. Vi spilte treningskamp mot våg og vant med ti mål. Var ikke mye krefter men vi spilte bra til tider da heldigvis. 

Nå skal jeg bare slappe av, slenge føttene oppi fotbadet, se ferdig jersey babes og bare være skikkelig tv-slave resten av kvelden. Så er det bare å gjøre seg klar til håndballøkten i morgen tidlig og full skoledag fram til halv fire. 

-Vanessa

Koselig kveld!

I går koste jeg meg hos Amalie (som er kusina mi) og vi ble endel folk der. Tror vi til slutt var ca tolv som satt rundt middagsbordet og spiste taco - det var super godt! Ellers ble det bare mye kjas og film. Var litt morsomt ettersom vi "ungene" så på American Pie og de fleste var yngre enn meg. Ler enda bare tanken på det!  
Bildene er fra en annen anledning. 

 

- Karo

Ny jakke

Kjøpt på bik bok og jeg virkelig elsker den! Stoffet er utrolig deilig både utenpå og inni. De har den i to andre farge også; hvit/besj og militær grønn. Syntes alle fargene var ganske fine, men syntes den blå ble litt mere meg. 

Hva syns du om jakken? 
-Vanessa 

Hjemmespa


Kjenner det virkelig var deilig og hive på seg chilletøy, slenge føttene opp i fotbadet og få servert en god varm kopp tea etter en hard treningsøkt. Er så utrolig trøtt etter disse dagene med skole, fult med trening og alt. I dag kom jeg meg så vidt opp av sengen, og hadde virkelig lyst til å bare ligge der. Men jeg fikk samlet opp litt krefter, dradd på meg treningstøyet og kommet meg på skolen. 

Nå skal jeg ta ansiktsmaske før jeg setter meg og ser på noen episoder med Pretty Little Liars. 
Andre som syntes det var hardt å begynne på skolen igjen?  

-Vanessa

Back in B


Det er så deilig å komme hjem etter en lang skoledag. Det merkes at skolen er begynt igjen for å si det sånn. Allerede i dag startet vi med vanlig timeplan. Ut å løpe de første to skoletimene før det ventet en hel masse timer, men så deilig det var å komme hjem. Slenge seg på senga med pc'n på fanget og bare slappe av. Ganske deilig vil jeg si. 
Nå er det bare å lade opp til trening senere i kveld før det venter nok en skoledag i morgen. Er litt rart og være i gang igjen, men litt deilig på en rar måte også.
Holder forresten også på å redigere en video med litt småklipp fra Tyrkia, så den kommer nok ut ganske snart.

Flere som har startet på skolen igjen?
-Vanessa 

Vår rengjøring

Da var sommerferien over og jeg er tilbake på skolebenken igjen. Det var utrolig nok ikke vanskelig å stå opp til skolen i dag, men det har nok noe med at vi begynte sent og jeg hadde en anelse om at vi skulle være der maks to timer. Ellers har jeg hatt en ganske effektiv dag, har hjulpet til hjemme, ryddet rommet og renset huden. Flink? Så nå skal jeg opp en kjapp tur på senteret også på trening.  

 

Ha en fin dag! 

Innkjøp fra IKEA

Som sagt var jeg jo på ikea for å se om jeg kunne finne noen småting til rommet. Jammen fant jeg litt også, men er fortsatt en litt mer jeg jeg har lyst på. Jeg er en person som elsker å innrede, ommøbelere men hater og rydde rot. 

Duftlys som lukter HIMMELSK!Det ble altså en hylle, noen kurver, duftlys, speil, sengetøy og gardiner som ble med meg hjem i dag. Er vel egentlig fornøyd med det jeg fikk. Kjenner jeg meg selv riktig kommer det å ta litt tid før jeg i det hele tatt lar tingene få sin plass på rommet. Til helga kanskje? 

-Vanessa

Innkjøp 120811

På fredagen før avreise til Tønsberg stakk jeg en kjapp tur på senteret med min kjære mormor. Jeg trengte hårfarge pga min kraftige ettervekst, så da ble det hårfarge på meg. Vi gikk også innom Cubus bare for å se, og jammen med hadde de ikke salg!! Dæven altså, og med den supre mormora jeg har - så fikk jeg altså hele tre kjoler og to skjorter (!!) Jeg har verdens beste mormor - helt klart! 

- Karo

Turer til ikea

Egentlig skulle jeg ta turen i Dyreparken, wihuuw, med familien som er på besøk. Men været var ikke sånn altfor bra, så i stede for å dra og kanskje få regn bestemte vi oss heller for å ta turen til ikea. Noe jeg hadde mer lyst til selv, så det passet ganske bra. Trenger litt nye ting til rommet og slikt, så forhåpentligvis blir det med en del ting hjem om jeg finner noe. 

Nå får jeg stelle meg, så stikker jeg og shopper på ikea. 

-Vanessa

Aquamarine

Hola amigos! Akkurat nå sitter jeg godt plassert i sofaen med et lite pledd over meg og varm kakao i koppen. Herlig! I går kveld/natt passet jeg fetterene mine og det var ganske morro. Så satser på at jeg kommer til å sitte litt barnevakt for de litt fremover. Ellers så går Aquamarine på TV 2 akkurat nå, stor koser meg. Har sett den kanskje hele ti ganger før, og den er fortsatt like skjønn. 

 

- Karo

Vanessa's innkjøp fra Tyrkia

Det var ikke mye jeg kjøpte ettersom jeg egentlig ikke var i Tyrkia for å shoppe, men heller for varmen og strandlivet. 


Converse genserAdidas jakke


Tunika/topp. Kjøpte denne fordi jeg holdt på å renne vekk siste dagen og trengte noe supertynt og lett. louis vuitton veske

Kjøpte også en  I ♥ Alanya t-skjorte, og en utrolig fin ring som jeg har klart å rote vekk..

Alt er selvfølgelig fake, det er det som er så gøy med å kjøpe slike ting i utlandet. Det ser jo ikke akkurat fake ut om du spør meg, pluss at det BILLIG! og pruting, husk på å prute om du er i Tyrkia. Du kan få ting til halve prisen av det de først sier om du bare står på ditt. IKKE gi deg med det første!
Jeg kan vel si det slik at jeg betalte aldri mer enn 200kr for noen av tingene jeg kjøpte, noe jeg helt sikkert ville gjort om jeg ikke hadde pruta på prisen.  

Hva syns du om innkjøpene? 
-Vanessa 

besøk av verdens kuleste tante

Hei og hå! Sitter å ser tilbake på bildene fra Tyrkia, å som jeg savner det. Jeg vil tilbake igjen veldig snart! Akkurat nå har broren min og jeg besøk av tanta vår. Verdens kuleste tante, helt seriøst. Så nå sitter vi å gamer på hver vår PC alle tre og koser oss med ...gammelt godteri og pizza. Livet er herlig, eller hva? 


Har du noen kule familiemedlemmer?

- Karo

Lille Norge

Jeg vet ikke hva jeg skal si eller skrive, alt føles så uvirkelig og ord blir fattige. Selv har jeg alltid tenkt at "Vi bor i Norge, det kan ikke skje noe ille der". Hva skjedde i går? Det føltes ut som om det var en slags krig som herjet i vårt land. Selv ble jeg litt "caugth off-guard". Nyhetene har stått på nonstop hos oss. Alt dette har blitt for mye for meg, det har ikke blitt mye søvn i natt heller. Jeg får frysninger over hele kroppen hver gang jeg hører om hva som har skjedd i Oslo og på Utøya. Helt forferdelig dette som har skjedd med lille Norge. 

Alle mine tanker går til de som er rammet av ulykkene, pårørende, skadde, overlevende og deres nære. Selv kjenner jeg ei som kom derfra i godt behold.Eller godt behold, ingen kommer vel ut fra den øya med uten psykiske skader. Alt vi kan gjøre nå, er å be. Be for en bedre verden, be for de omkomne, be for de overlevende. Og be for at noe slik aldri skal skje igjen.

 

Amen. 

Pakket og klar.. eller?

Lenge siden dere har hørt fra meg? Jeg vet, beklager! Har begynt å trene igjen hver dag og har dermed ikke fått så mye tid til å blogge. Men fra og med i morgen, da Vanessa og jeg reiser til Alanya blir det nok en god del blogging. Nå skal jeg bare få pakket videre, stelle meg til trening, også etterpå på jentekveld hos Karoline. Blir superkos å se jentene før vi reiser! 

Blir godt å komme til varmere strøk, ettersom det kun regner her i Kristiansand. Kos dere i kveld! 

- Karoline 
arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Klær og mote
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Ukas blogg
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits