En blogganbefaling


Ja, for første gang skal kommer det nå en anbefaling av en blogg jeg har følgt en god stund. Nemlig bloggen til Erica. 

Erica er ei supersøt jente på 15 år fra Trondheim. Hun blogger ikke bare ofte, men blogger veldig bra. Det er like gøy å lese innleggene hun kommer med. Gode innlegg, bra bilder og videoblogger finnes det nok av på denne bloggen. 
Designet er enkelt men alikevel utrolig søtt, og headeren gir meg lyst til å bla lengre nedover på bloggen. 

Til alle dere som ikke har vært innom denne bloggen vil jeg anbefale og ihvertfall sjekke den ut, den er virkelig verd en titt. Klikk på et av bildene eller HER for å komme til bloggen hennes. 

Leser du bloggen til Erica? 

-Vanessa 

Apps til iPhone

Hvem syntes ikke det er et pluss med applikasjoner som er enkle, nyttige og greie å ha? Jeg mener ihvertfall det er et pluss og noe som gjør mobilen mer komplett. Jeg har en god del apps på mobilen, men her er 6 av de jeg vil anbefale til dere. Som sånn sett passer for alle, eller ihvertfall de fleste. 


1. Instagram er et bilderedigeringsprogram, som egentlig er super enkelt. Tror bestefaren min som ikke en gang har peiling på mobil kunne fått dette til. Du kan selv velge og enten hente bilde fra bildebiblioteket eller ta et bilde, så er det bare å legge til den effekten du vil ha. 

 
2. Viber er et program son gjør at du kan ringe gratis til alle som har iPhone, men de må selvsagt ha lastet ned viber de også. Er utrolig greit, spesielt om mange av dine venner har iPhone. Da kan du spare mye på en mnd.


3. Shazam er et program som gjør det enklere for musikkelskere å finne den sangen de ikke vet hva heter. Hvem syntes ikke det er irriterende når du hører en sang på radioen du liker, men ikke kan navnet på. Shazam hører sangen og leter og finner fram til hva sangen heter, hvem som synger den og hva albumet heter. 


4. Spotify. Jeg trenger vel ikke si mere enn det? Det som kanskje er et minus for noen er at det er kun folk med premium eller unlimited som kan ha spotify på iPhone. Dette er nok den appen jeg bruker mest. Er så mye greiere enn å laste ned masse musikk som bare tar masse plass. 


5. Rat on Run. Åh, elsker denne. Det er ikke mange spillene jeg har på mobilen, men dette er ett jeg spiller om og om igjen. Et fantastisk tidsfordiv også, for jeg kan ikke stoppe å spille om jeg ikke klarer en runde. Da spiller jeg og spiller helt til jeg klarer det, og plutselig er det godt en god stund. 


6. Blogg.no. Appen for alle bloggere. Enkel og grei å ha de gangene du ikke har annledning til å sitte foran pc'n hele tiden. Sånn som nå i ferien. Det er ikke en app jeg har brukt mye, men grei å ha det er den. 

Hva syns du om disse appene, har du noen og anbefale? 
-Vanessa 

Anbefaling - hårprodukt

For en stund siden bestilte jeg noen hårprodukter fra Blush, noe jeg ikke angrer et sekund på at jeg gjorde. Er ganske fornøyd med hårproduktene som kom i posten noen dager senere. 
Et av produktene var da denne: After party smoothing cream.

Det er en slags krem/lotion til håret, som du kan påfører egentlig når som helst. Den skal påføres i tørk hår, men fungerer også i vått hår, og håret blir utrolig myk, føles lettere og gir litt mere glans en vanlig. Personlig er dette en av favorittene jeg putter i håret for tiden, for ikke bare er gjør den håret mykt og alt det der, men den lukter helt utrolig godt. Noe som er et utrolig pluss, for hvem vil ikke ha et hår som lukter godt, selv etter du har brukt rettetangen og balsamlukten ikke lenger er like sterk. 

Har du prøvd denne før? 
-Vanessa. 

Nettshopping

Siden jeg ikke enda er i form til å komme meg til byen eller til noe shoppingsente,r har jeg utnyttet nettet litt. Ikke store shoppingen, men har bestilt endel hårprodukter fra blush.no ettersom det er gratis frakt og masse tilbud fram til 21.juni. 

Er utrolig mye utvalg av sminke, hårprodukter, parfyme, hudprodukter og ja. Du finner det meste, til en billig penge, ganske så ofte på denne siden, eller det gjør ihvertfall jeg. Har også bestilt selvutløser fjernkontroll til speilrefleksen, noe jeg så absolutt kommer til å få brukt for. Så nå sitter jeg bare og venter i spenning på at ting skal ligge i postkassen.

-Vanessa

Produktanbefaling


Trykk på 720HD, for bedre kvalitet på filmen, så for dere overse at jeg ikke ser ut. Spilte den inn i går da formen var ganske så dårlig. 

-Vanessa

DAMENES AFTEN..

..på Oxygo! 


Klokken 19:00 stenger de dørene for guttaboys, og åpner den for jenter i alle aldre! Og det beste er at det er gratis - så du kan sjekke det ut om det er noe du liker. Jeg skal iallefall innom i dag og prøve ut "kaloriknekkeren" også får jeg se om jeg går på håndball eller velger en time med Zumba og Step. Vi får se, så kommer det muligens en anbefaling ut i morgen? 

HER kan du iallefall sjekke ut nettsiden og hva denne kvelden dreier seg om. 

Skal du benytte deg av tilbudet?

 - Karoline 

Lyst på 50-70% rabatt på nelly ?


Akkurat nå kan du finne masse fint på nelly.com til 50 til 70%. Har sett litt gjennom masse av det du kan finne til en billig penge, og det er masse fint der! 


Jeg er da så snill å dele koden dere må oppgi for å komme til alle disse godsakene. Alt dere trenger å gjøre er å trykke her, og skrive koden VIPSALE og trykke login.  


-Vanessa

Spotify premium gratis


Siden det nå er 1.mai vil de si at de som nå hører på spotify, og ikke har spotify premium kun kan høre på musikken på spotify i rundt 10timer i mnd, rundt 5sanger om dagen eller noe sånt. Noe som er utrolig lite. 
Jeg har da funnet en side hvor du kan få spotify premium gratis. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, og få 4andre til å registrere seg. Det beste av alt er at det er 100% gratis.


For å registrere deg og få spotify premium gratis trykk her:
http://simplepremium.com/no/?r=3508 

Anbefaling av GRANOLLERS CUP

 

Sommeren nærmer seg med store skritt - og jeg har sett igjennom bildene fra forrige sommerferie. Da besøkte vi nemlig Barcelona med håndball laget. For et fantastisk fint sted, et fint hotell og en kanon kjekk turnering! Absolutt verdt all strev med å samle inn penger og dugnader. Granollers Cup er den utenlands turneringen jeg anbefaler på det sterkeste om dere vil ut å reise. Dette var nemlig en  "avslutnings tur" for oss på laget, ettersom flere sluttet.

 

På turen var vi 16 stk håndball spillere og minst 20-25 foreldre/søsken. En minnerik tur som jeg anbefaler på det sterkeste!


Her ser du oss i paraden (i grønt) som nesten var like stort som 17.mai. Det var flagg fra forskjellige land overalt, sang og lokalbefolkningen hadde møtt opp rundt omkring i heeele byen kun for å se oss gå i parade.

 

 Etter paraden var ferdig, samlet alle lagene seg for en kort åpningskonsert. Her møtte vi mange andre lag fra forskjellige land, og har kontakt med noen av de enda!


 

Hallene er ikke såå mye å skryte av, men som dere over her så er det iallefall noen som ligner litt på norske haller. Ellers var vi så heldige at vi kun hadde en kamp ute på grusen (det var ufattelig varmt) og to/tre inne med et glatt gulv.

 

Ellers var det jo 2/3 discoer i løpet av turneringen, som fant sted ute. Veldig sosialt! 

 

Alt i alt er dette en turnering som skaper minner for livet, en tur jeg (og de andre, for den saks skyld) aldri kommer til å glemme. Sommer, håndball og venner? Absolutt en bra miks! For vår del var det en kanon tur, 3.plass og maaangee minner. 

 

Hva synes du om anbefalingen min?

- Karoline

 

Anbefaling mot fettete hår - Lee Stafford

Jeg er en av de som sliter med et håret mitt blir veldig fettet på superkort tide. Jeg vil 
helst vaske håret så lite som mulig(ikke misforstå), for håret blir jo utrolig fort slitt om du vakser det altfor ofte. Mitt problem er at jeg vasker og retter håret den ene dagen og neste dag er det allerede begynt å bli fettete. Ikke sånn at jeg vaske det, men to dager etter jeg har vasket håret  det vaskes. Da er det så fettete at jeg aldri kunne gått ute på gata uten og bli pekt på. Jeg har prøvd mange forskjellige hårkurer også, men håret mitt vil bare ikke samarbeide. 

Ville ikke du tenkt "hun burde vakse håret litt oftere" om du hadde sett noen med slikt hår ute? 
Vel nå har jeg prøvd ut litt tørrshampoo, ikke sånn at jeg bruker det hver dag, men i nødstilfeller siden dette også sliter på håret. Noen dager kan jeg våkne og skal på skolen, men finner ut at jeg ikke har tid til å hoppe i dusjen, vaske håret, og så bruke lang tid på å stelle det.
Da synes jeg denne fra Lee Stafford er utrolig grei å ha.

Den er helt passe i størrelsen og er fin å ha i veska eller toalettveska. Den er også super rimelig og koster kun 
99,- på vita. Det går superfort og fungerer ganske så bra, og et lite pluss er at den lukter ikke så altfor verst heller. Jeg har prøvd noen tidligere som ikke lukter noe godt i det hele tatt, og det er alltid et pluss med hår som lukter godt! 

Jeg synes håret ser mye bedre ut etterpå. Den er virkelig en lifesaver i blandt denne. 

Har du noen tips mot fetteten hår, elelr bruker du også tørrshampoo? 

-Vanessa
arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Musikk
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Sommer 2011
Tyrkia 2011
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits