Venter på soloppgangen

Siden jeg ikke får sove uansett så kan jeg vel slenge inn noen ord fra kvelden i kveld. 
Hadde nemlig en aldri så liten grillkveld hjemme hos meg sammen med Karoline, og ei annen god venninne, Solveig. Planene våre var egentlig å grille nede på stranden siden det var så fint vær, men ettersom vi ikke ble så mange som egentlig var planlagt tok vi det like så godt bare hjemme.

En ny ting lærte vi også i dag, og det er at om du griller pølsene alt for lenge så blir de lette som fjær og ja alt inni vet jeg ikke hvor tar veien. Vel høres kanskje sprøtt ut, men det skjedde ihvertfall i dag. Ikke spør hvordan for det vet jeg ikke selv en gang. 

Fine Karoline! 

I morra kommer det kanskje en liten video fra kveld i kveld. Ble en del dansing ja, men hvem sier mann ikke kan ha det gøy om vi er få? Vi har det ihvertfall aldri kjedelig når vi er sammen. Finner alltid på et eller annet sprøtt å gjøre. Mens jeg snakker om å gjøre, så kommer del 2 av må gjøre videoen også i morgen. Så kan dere glede dere til det så lenge! 

Ja, kvelden endte bra ihvertfall. 

For meg har den vel ikke akkurat sluttet da. Jeg sitter jo her og ser på tidenest rareste og mest tragiske film - Elsker deg for evig. En dansk dramafilm som bare er helt sprø rett og slett. Ikke det at jeg har funnet noe mer fornuftig å se på. Kan vel like så godt bare sitte å vente på at sola skal komme fram nå, så får jeg med meg soloppgangen. Når jeg tenker meg om så kan jeg ikke huske sist jeg så soloppgangen heller, så det passer fint. 

 

God natt eller god morgen.
Vet ikke helt hva jeg skal si på denne tiden av døgnet. 


-Vanessa 


  2 kommentarer

Postet av: Lene Kristine Løvhaug
Det så veldig koselig ut ^^
23.apr.2011, 05:29
URL: http://leneekl.blogg.no
Postet av: Sarah
Fine bilder! ser ut som dere koset dere :-D
23.apr.2011, 07:58
URL: http://Sarahch.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av Cathrine Krispinussenarkiv


Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen


hits