Lover å ikke utsette dere for noe lignende igjen.. haha

Day 6 - Skal du skrive 10 ting du ikke kan leve uten 

Bildet er fra dagens Beach NM hvor vi var så "heldige" å få tatt bilde med Sondre Paulsen. Okei da, det var jeg som ville ha bilde med han...Er det rart så kjekk som han er? 

Nå som jeg har avslørt hvor kjekk jeg synes Sondre er, er det på tide med 10-dagers prosjektet. Dette "prosjektet" er ikke noe av det gøyeste jeg har gjort, men jeg skal fullføre det nå og aldri gjøre det igjen. Lover. 

1. Håndball. 2. Venner. 3. Familie. 4. Musikk. 5. Mat og drikke, hadde jo dødd hvis ikke..Eller? 6. Mobil, hahah. 7. Penger.. Det høres jo teit ut, men det er jo sant? 8. Dataen. 9. Senga mi. 10. Klær. 

Jeg vet jeg hørtes ut som den bortskjemte dritt ungen som kun vil ha det og det, men hva annet skal jeg skrive? Jaja. Orker ikke å kverulere, slik som Mathias sier. God natt! 

Busy day

Som Vanessa sa, har dette vært en ganske travel dag.. For litt siden etter jeg kom hjem fra Vanessas sted, fant jeg ut at jeg hadde "lyst" til å rydde hele rommet fra bunnen av. Fytti grisen, heldigvis hadde jeg med en slave/hjelper, nemlig Fredrikke. 

Slik så det ut for litt siden..Nå er det enda mer utover gulvet, men også mer orden i alle skap og hyller! 

 

Som sagt så stikker Vanessa og jeg til Ærendal for å få med oss Beach NM i håndball. Noen andre som skal dit? 

GOD NATT! Ellers i går "glemte" jeg jo helt bort å skrive i 10-dagers prosjektet mitt. Her kommer det! ENJOY 

Day 4 - Skal du skrive 10 ting du liker å drive med på fritiden Gå med venner. Trene. Spille håndball. Danse. Chille. Leve livet. Se på film. Ta bilder. Lese. Shoppe, det kommer man ikke foruten når man er jente. Eller hva? 

Day 5 - Skal du skrive 10 ting du ønsker deg Penger til å reise rundt omkring i verden. Klare billappen. Få en bil. Å nå langt innenfor håndballens veier. Et fint liv. Barn. Å leve av noe jeg blir lykkelig av. Tur til NY, Los Angeles, Florida osv.. En herlig kjæreste. Fred på jord, er det ikke det alle sier? 

Day 3

Day 3 - Skal du skrive 10 ting du misliker (ikke liker)


1. At tiden går så utrolig fort.. Vil være 8 år igjen, gå på barneskolen og mitt "eneste" problem vil være om jeg vil gå med den nye Barbie sekken eller om jeg vil ha med Bratz penalet. 


Første dagen på skolen. Du ser meg med rød genser, blondt hår og rød blomst i håret. Søt? 


2. Barne og dyremishandlig. Noe så grusomt! Helt siden jeg så "Kelsey Briggs Story" har jeg grått hver gang. 3. Muntlig fremføring foran folk jeg ikke "kjenner". Noe av det aller verste jeg vet, spesielt om jeg ikke er godt forberedt. Da kan jeg bare stå der og skjelve. Grusomt! 4. Fagene matematikk og naturfag, to fag jeg nok aldri har forstått. Det vil bare ikke inn..(a)  5. Sure lærere som kun følger sitt eget opplegg. Noen som vet hvem jeg mener? Frk Danielsen JA 6. At jeg ikke finner minnekortet til speilrefleks kameraet mitt.  7. Jenter som klager over vekta si/brystene sine, når de har perfekt kropp. 8. Når man stresser for å rekke noe, og alt som ikke skal skje, skjer! 9. Å ikke klare et mål jeg har satt for meg selv. 10. At Facebook alltid forandrer seg etter Nettby. Hallo? Det var en grunn til at jeg "bytta". 

 

Da er middagen klar! 

- Karoline 

Day 2

Day 2 - Skal du skrive 10 ting du vil i fremtiden.


1. Få en utdanning, slik at jeg kan få en jobb jeg liker. 2. Finne "den rette" og leve et bra og lykkelig liv sammen med personen. 3. Bli gift og ha et utrolig vakkert, men personlig bryllup sammen med de vi er glade i.

4. Få barn, jeg har alltid hatt lyst på barn tidlig. Men jeg vil ha et "stabilt" liv først, jobb og utdanning kommer først! 5.Leve livet til det fulle. Ikke sitte hjemme, for så å senere si "Jeg ønsker jeg hadde gjort det.."6. Reise mye, oppleve steder og kulturer og skaffe meg minner. 7. Ha folk som er glad i meg, rundt meg. 8. Få et liv som jeg kan si jeg er stolt av. 9. Ha et fint hus, som ligger ved sjøen/i et bra nabolag og har en fantastisk sjarm, med et elegant interiør. 10. Fortsette med håndballen, se hvor den tar meg og hva jeg får oppleve gjennom den. 

 

Hva synes du om 10-dagers prosjektet? Er noe av det du ønsker deg av fremtiden likt med mine ønsker? 

- Karoline 

10 days project

Hei og hå! Jeg tenkte siden jeg ikke har et minnekort til kameraet mitt, blir det kjedelige innlegg uten bilder. Derfor starter jeg opp med et "10-dagers prosjekt" iallefall til jeg har funnet minnekortet eller kjøpt et nytt et. Her er hva mitt nye prosjekt går ut på. Noen som har prøvd ut dette før? 


Day 1 - Skal du skrive 10 ting om deg selv.  


Jeg er 178 centimeter høy, blond og har blå farge på mine øyer. Jeg er over gjennomsnittet glad i mat, kanskje bra at jeg trener såpass mye som jeg gjør. Jeg elsker varmen og å bade, derfor er mesteparten av våre ferier til utenlandet steder med varme. Jeg liker å se på bilder eller filmer fra barndommen, og tenke tilbake for å mimre. Jeg eksprimenterer ofte med håret mitt, og har hatt både pannelugg, kort hår, langt hår, brunt hår, "hvitt hår" og ekstremt kort hår, og nå i det siste har jeg vurdert å skinne meg på siden. Tycks? Jeg liker å være med familie og venner, men har tider der det jeg aller mest har lyst til, er å være alene og bare slappe helt av. Jeg liker tv-serier, og det programmet jeg liker best må være One Tree Hill, det er så ekte og "ærlig" , og rett og slett bare herlig. Jeg har lyst på et forhold slik som Naley, Brulian eller Leyton. Perfekt! Jeg elsker å pynte meg, kjoler og høyeheler har jeg nok av, og gleder meg som et lite barn hver 17.mai, for bunaden min er det fineste jeg eier. Jeg liker å skrive og tror det har mye å si pga karakterene mine i norsk. 

 

Her har du ti ting du kanskje ikke visste om meg? Hva synes du? 

- Karoline 
arkiv


Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011

kategorier


10 Days
Anbefalinger
Blogg
Foto
Håndball/trening
Konkurranse
Mat/Oppskrifter
Outfit
Saker som opptar
sminke&hår
Video

lenker


blogg.no
we<3it

design laget av:


Cathrine Krispinussen
hits